o τζιμπουρ μονος του το εφαγε το κεφαλι του
Mας χάλαγε ο Τζιμπούρ ένα 6μηνο αλλά από ότι φαίνεται ο Μίτσελ με ορισμένους δεν τα είχε και πολύ καλά. Τζιμπούρ μάλλον, Βάις σίγουρα, Βλαχοδήμο και Αμπντούν ίσως.
Ας φάμε τώρα στην μάπα την "κινητή θλάση".
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
o τζιμπουρ μονος του το εφαγε το κεφαλι του
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τους έταξε ο Μαρινάκης μπούλο, με το τέλος της χρονιάς και τους τονε ξηγήθηκε στα ίσια και κανείς, ούτε καν προσπάθησε κανείς τους, να αντιστρέψει το κλίμα - για να μην πω ότι τα κάνανε και χειρότερα με την στάση τους.
Για τον αδικαιολόγητο παραγκωνισμό του "μία ομάδα μόνος του - εναντίον της Λεβάντε", το αφήνω στην κρίση του Θεού που βλέπει τόση εμπάθεια και τον αφήνει να κάνει τουρισμό στη Γερμανία και να αποβάλλεται, χωρίς λόγο, στην πρώτη του επανεμφάνιση στην Ελλάδα, έχοντας κάνει μία τρύπα στο νερό επί 75 λεπτά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σκόραρε ο Αμπντούν.
Και γιατί το έγραψες στο θέμα του Τζιμπούρ? Για να μας μπερδέψεις? χιχι
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (24-02-14), Rena (28-02-14)
Αφού το ρίξαμε πάλι στο οφτοπικάρισμα, ας ρίξω κι εγώ την πενιά μου:
Αυτή η κολώνα που σε εμποδίζει να βλέπεις το τέρμα θυμίζει την παλιά Φιλαδέλφεια. Να πούνε του Γρανίτσα να το γκρεμίσει το γηπεδάκι...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
voskos_7 (24-02-14)
Έκανα τέτοιο λάθος ;
Πως μπερδεύτηκα έτσι.. Ας το μετακινήσει ένας Μοντ αφού μόνος μου δε θα τα καταφέρω..![]()
voskos_7 (24-02-14)
Tελικά λεει ο Τζιμπούρ πήγε δανεικός στην Φόρεστ και επιστρέφει. Καλά ότι θέλουν βγάζουν στις ανακοινώσεις? Δεν είχε πωληθεί αυτός?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Η Panini πιστεύει ακόμα σε σένα Ράφικ!
Keep Walking...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 8PYLOS : 20-06-14 στις 23:25
Στο ΑΠΟΕΛ ο Ράφικ. Και καπάκι κλήρωση με Άαλμποργκ στα πλεϊόφια του Champions League!
Κάνει μεγάλο Come-Back ο Τιτάνας! Εκεί που παζάρευε να γίνει συμπαίκτης του Μάνταλου και να παίζει ντέρμπι κορυφής στα Ψαχνά, σε 1 μήνα θα είναι σεντονάτος...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
![]()
Μην το δένεις και κόμπο: Οι Δανέζικες, δεν είναι τίποτε θηρία, αλλά δεν είναι και να τις πάρεις στο χαλαρό...
Καλά, σίγουρα δεν είναι και 100% στους Ομίλους. Αλλά την τριπλέτα Παπάζογλου-Ντε Βιντσέντι-Τζιμπούρ δεν τη φοβάμαι! Θα είναι Εκεί!!
Κάτι σαν Νικολόπουλος - Ρασούλης - Παπάζογλου, ένα πράμα...
Καλά, αυτός εδώ έχει πάει στον ΑΠΟΕΛ?
Τώρα κοίταζα τα στοιχεία του αγώνα και είδα ότι μπήκε αλλαγή.
καταντια ε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπηκε αλλαγη γιατι κριθηκε ανετοιμος, προσφατα τον πηρε ο αποελ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
θα προσφέρει αρκετά στον αποελ, είναι έμπειρος και καλός παίκτης, αυτό δεν αλλάζει και ας έχει πάρει την κάτω βόλτα η πορεία του.
Bookmarks