Θα τελειώσανε τα Chivas στο σιβασπορτ, έχασε πια το νόημα η ζωή εκεί...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ενα ερωτημα και μια γνωμη.
Το ερωτημα ειναι ποσα γκολ εβαλε, στο πρωταθλημα που ο γκεκας θεωρειτε "σουπερ σταρ" στην ομαδα του.
Θα τον ηθελα μπακ-απ του μητρογλου, για το δευτερο μισο της σεζον, με την προυποθεση να ερθει για να παιξει μπαλα, οχι μπουνιες με το φουστερ (λεω εγω τωρα) και να ειναι συμβιβασμενος με τη θεση του αναπληρωματικου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (21-01-14)
Τελειωμενος παιχτης
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι - ολοκληρωμένος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
εμένα πάλι δε με χαλάει καθόλου ο τζιμπούρ. έχει δείξει την αξία του και βάζει γκολ που είναι το πιο σημαντικό. τώρα το αν έχει μαλακία στον εγκέφαλο αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Παικτικα και μενα σαφως και δεν με χαλαει.
Αλλα μετα τα καλοκαιρινα καραγκιοζιλικια που αντι να παει προετοιμασια εκανε τουρνε στα πανηγυρια της Ηπειρου και εβγαζε φωτο με την ξεκωλιαρα την Στικουδη,χαλιεμαι και πολυ μαλιστα.
Μακρια κι αλαργα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τουλάχιστο δάγκωσε λιγάκι το ψητό στικούδη ή πήγαν όλα χαμένα για το τίποτα;!![]()
There is a Dude in town
sirkostas (21-01-14)
The Dude (21-01-14)
voskos_7 (21-01-14)
Σουβλάκια - ρετσίνα με κόκα - κόλα και παραγγελιά, από την ορχήστρα, τα καγκέλια...
Πήρε μεζέ απ' αυτό εδώ το μαγαζί? Α, αυτό τον ανεβάζει κατακόρυφα στην εκτίμησή μου!
Ε, μωρέ, δεν ήθελε - την άλλη την είχε φάει η περιέργεια...
Τύπε, στη ζωή, ό,τι κάνεις πρέπει να έχει στόχο, πλάνο και χρονοδιάγραμμα για να έχεις επιτυχία. Αν το στικούδι ήταν στόχος, δε λέω, ο τύπος έβαλε χρονοδιάγραμμα (όλο το καλοκαίρι) αλλά αν δεν είχε επιτυχία, κάτι πήγε άσχημα. Στεναχωριέμαι ρε τύπε αν βλέπω τύπους χωρίς μέλλον σε ετούτη τη μάταια ζωή... δε γίνεται να μη γαμείς το κρέας το τριχίλιαρο...![]()
There is a Dude in town
8PYLOS (21-01-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
The Dude (22-01-14)
Αυτές οι κοκκαλιάρες χωρίς ίχνος ψαχνού δηλαδή τώρα είναι ωραίες?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ναι, είναι ωραίες! Εκτός αυτού, δεν τους νοιάζει τι θα πει ο χρήστης 8PYLOS ή ο χρήστης VALVERDES_7 στο Red-Dna... Τους νοιάζει τι θα πουν οι "πελάτες" που έχουν να δώσουν το τριχίλιαρο ή το πεντοχίλιαρο. Εκτιμώ μάλιστα ότι με αυτήν τους την "εμφάνιση" διαφήμισαν άριστα και τις νέες "υπηρεσίες" που πλέον παρέχουν: "κρύο, καιρός για τρίο"!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Bookmarks