πιστευω θα γαμησει αναποδα κ ειμαι σιγουρος οτι θα παρει θεση βασικου σιγα σιγα γτ εχει τα στοιχεια του ντιογκο που αρεσαν στον ερνεστο αλλα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο
πιστευω θα γαμησει αναποδα κ ειμαι σιγουρος οτι θα παρει θεση βασικου σιγα σιγα γτ εχει τα στοιχεια του ντιογκο που αρεσαν στον ερνεστο αλλα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρώτη του Τζεμπούρ:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Faithful (22-01-11)
Μόνο στα πλαίσια "οικονομικού πολέμου" αντιλαμβάνομαι τις κινήσεις του φαγανού, σκουπίζει ότι μπορούν να πάρουν οι άλλοι με τα "ψίχουλα" αναγκάζοντας του να ρίξουν την ποιότητα ή να αυξήσουν το κόστος τους.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Kaλως τον, παιχτης δυναμητης στην κυριολεξια.
Συγχαρητηρια βεβαια στον προεδρεο πανω απο ολα, οχι γιατι καταφερε να πεισει τον παιχταρα αυτον να συνεχησει στην σουπερλιγκα,
αλλα επειδη σε περιοδο οικονομηκης κρισης δειχνει ποσο κουβαρδας και ανοιχτοχερης ειναι, φανταστηται να περασει η κριση τι εχει να γηνει.
Και ασφαλως τα ευσημα στον Βαλβερδε που ειναι το απολυτο αφεντηκο, αποφασηζει ποιος ερχεται ποιος φευγει και του πουλιου το γαλα.
Στην εθνική ο Τζεμπούρ
Μία ακόμη ευχάριστη είδηση για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Αλγερίας.
Μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ο Ραφίκ Τζεμπούρ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αλγερίας.
Συγκεκριμένα ο 26χρονος κλήθηκε από τον Αμπντελχάκ Μπεντσίκχα για την αναμέτρηση με το Μαρόκο, το οποίο θα λάβει χώρα στις 27 Μαρτίου.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
καλως ηρθε ο τρομοκρατης στην ομαδα μας.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Aντε να τον δουμε σιγα-σιγα και αυτον να παιζει.
Δεν κρατιέται ο Τζιμπούρ
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ περιμένει πως και πως να πάρει μία ευκαιρία από τον Βαλβέρδε για να δείξει την αξία του. "Θα παίξω και θα σκοράρω με τον Βόλο", έλεγε στους συμπαίκτες του. Πίεση σε Νέμεθ για να πάει δανεικός.
Ο Αλγερινός άσος ξεχειλίζει από πάθος κάτι που είναι γνωστό εξάλλου από την άστατη καριέρα του, μέχρι στιγμής, όμως αυτή τη φορά το πάθος του είναι διαφορετικό.
Μιλάμε για την επιθυμία του να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, κάτι που τόνισε στους συμπαίκτες του στην προπόνηση και στο δείπνο.
Τις τελευταίες δυο ημέρες ο 26χρονος επιθετικός έχει ανεβάσει πολύ την απόδοση του, θέλοντας να δείξει στον Ερνέστο Βαλβέρδε πως είναι έτοιμος αγωνιστικά για να προσφέρει στην ομάδα.
Μάλιστα κατά την διάρκεια της προπόνησης έλεγε στους συμπαίκτες του: "Είναι στο χέρι του κόουτς τι θα κάνει, όμως είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Αν με βάλει θα σκοράρω θα δείτε".
Ο Αλγερινός άσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δύσκολα θα αλλάξει τα πλάνα του ο Ισπανός τεχνικός που θα ξεκινήσει με τους Πάντελιτς και Μιραλάς στην επίθεση.
Δηλαδή κανά 10λεπτο στην καλύτερη. Πιθανότατα 3-4 λεπτά για καθυστέρηση....
... there's no such thing as "too much"...
Ήθελα να 'ξερα, 10χρονα παιδάκια γράφουν τα ρεπορτάζ? Ποιο Καραϊσκάκη βρε μαλάκα? Στο Καραϊσκάκη παίζουμε?
Μιλάμε για την επιθυμία του να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, κάτι που τόνισε στους συμπαίκτες του στην προπόνηση και στο δείπνο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (28-01-11)
Δε φάνηκε ιδιαίτερα, δεν τον βοήθησε όμως και το παιχνίδι της ομάδας, αφού όλοι έψαχναν να τον βρουν με μακρινές πάσες. Στη μοναδική καλή ευκαιρία επιχείρησε άτσαλο σουτ, γιατί είχε χάσει το κοντρόλ προηγουμένως.
Eκανε καλες κινησεις,εχασε και το τετ α τετ.αν αυτο εμπαινε,θα μιλαγαμε για ιδανικο ντεμπουτο.
καλα τα πηγε για αρχη.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Bookmarks