"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο παιχτης οπως ανερτησε ο Ολυμπιακος προ 10ημερου εχει 3ετες συμβολαιο με μεγαλες αποδοχες ανα ετος.
Εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση δεν το θεωρω απιθανο να φτανουμε στην πρωτοβαθμια επιτροπη ή ακομα και
στο CAS.
Η σταση του παιχτη ειναι απαραδεκτη οπως και να εχει. Πως ακριβως βοηθαει την καριερα του οταν απεχει συνειδητα
απο την προετοιμασια?
Προστατεύει το παδάρι του ο κουτός. Νομίζει ότι έτσι ίσως να έχει κανα δυο χρόνια ακόμη μπάλα. Αν έκανε φέτος προετοιμασία, έχετε γεια βρυσούλες.
There is a Dude in town
Εντάξει είδε την αντιμετώπιση που υπήρξε με τον πινο.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Με αυτόν τον πάρταλο τι γίνεται; Κάτι ακούγεται για Μάλαγα,αλλά χωρίς προετοιμασία να τον πάρει να τον κάνει τι...
Θα μας μείνει αμανάτι μου φαίνεται...
SOLID (09-08-13)
οταν ο αμπτουν πωλειται για 2μυρια νομιζω οτι ο τζιμπουρ αξιζει κατι παραπανω απο το 1.5 που δινει η μαλαγα...δε θα μας χαλασει βεβαια για εναν παιχτη που δεν κοστισε και τιποτα αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να τιμωρηθει και να του κοψουνε τη μπαλα για την συμπεριφορα του που δεν αρμοζει σε ομαδες οπως ο Ολυμπιακος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ότι έκανε δηλαδή στην ΑΕΚ, κάνει τώρα σε εμάς. Πού είναι το παράξενο?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ε ναι ειναι κωλοπαιδο αλλα λιγο σεβασμο δεν βλαπτει να εχει...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ο ίδιος επέλεξε να μην θελει να παιξει στον Ολυμπιακό. Ας τον πουλήσουνε, ας τον κάνουνε σαπούνι, ας τον κάνουν οτι θελουν. Εγώ σχολιάζω τα του Ολυμπιακού και ο συγκεκριμένος τυπάκος δεν είναι στον Ολυμπιακό. Δεν πα να ήτανε και ο Φαν Νιστελροι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
The Dude (12-08-13)
Μ' αυτόν τι γίνεται; Πολύ βρωμάει η δουλειά. 15 μερούλες μείνανε κι έχει να ακουμπήσει μπάλα 3 μήνες...
Ζωάρα ρε.
*****8.23*****
κοφτε του τη μπαλα ρε
—John Lennon
Bookmarks