Δεν νομίζω ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία του Βαλβέρδε αυτός ο παίκτης...Βλέπε λέτο...
Δεν νομίζω ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία του Βαλβέρδε αυτός ο παίκτης...Βλέπε λέτο...
Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...
Στην θεωρία μου αρέσει και ονειρεύομαι να σκίζει τα δίχτυα, στην πράξη θα δείξει, όπως όλοι......
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Μόλις γύρισα σπίτι και ενημερώθηκα... Τι ξαφνικό ήταν αυτό;;!! Εγώ τώρα τι να υποθέσω; Ότι δεν
ξαναγυρίζει ο Μήτρος; Ότι πουλήθηκε ο Ντιόγκος; Ότι δεν πρόκειται να δούμε ποτέ τον Νέμεθ; Ότι
δεν θα πάρουμε τελικά τον Μιραλάς; Τι να υποθέσω ρε Βαγγέλα;;
Τι ξαφνικό ήταν αυτό;
Μπήκα σπίτι μετά τη δουλειά και δεν πρόλαβα να κλείσω την πόρτα
με περίμενε ο γιος μου και μου είπε: Πήραμε τον Τζιμπούρ της αεκ. Θα πάμε κατά διαόλου...
Ξέρει κάτι που δεν ξέρω;![]()
Coach (22-01-11)
panahs7 (21-01-11)
panahs7 (21-01-11)
Καλώς ήρθε!
Δεν το συζητάμε για τις ικανότητές του. Είναι πολύ καλός παίκτης, όμως κι εγώ με τη σειρά μου δεν καταλαβαίνω το λόγο της απόκτησής του. Ακόμα κι αν δοθεί δανεικός ο Νέμεθ, δεν είμαι σίγουρος για το αν ένας εκ των Πάντελις, Μιραλάς και Τζιμπούρ θα δεχτεί να είναι τρίτη επιλογή επιθετικού.
Όπως και να έχει, μακάρι να μπορέσει να σηκώσει το βάρος της φανέλας και να πετύχει πολλά γκολ. Και πάλι καλώς όρισε!
sabar77 (22-01-11)
Ραφικ Τζιμπουρ καλως ορισες στον Ολυμπιακο μας.
καλος παικτης εισαι,αλλα δυστυχως εισαι και λιγο προβληματικος.ελπιζω να μην μας κανεις μπαχαλο εξωαγωνιστικα.και σιδερενιος.
Για να δω τι έχουμε στη θέση του φουνταριστού:
- Πάντελιτς
- Νέμεθ
- Μιραλάς (δανεικός από τον Άγιο Στέφανο)
- Μήτρογλου (δανεικός στον Πανιώνιο)
- Ντιόγο (δανεικός στη Σάντος)
- Ντάρμπισαϊρ (δανεικός στην Μπέρμιγχαμ)
- Τζιμπούρ
Συνωστισμός στη θέση αλλά προχθές ο πάγκος μας ήταν άδειος από επιθετικούς. Για να δούμε τι θα γίνει και το καλοκαίρι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Νομιζω πως το 5 πρεπει να το ξεγραφουμε..ηδη γλυτωσαμε αλλον εναν χρονο(μαλλον) απο αυτον,στη Σαντος.
Πραγματικη βομβα η μεταγραφη του παρ'ολα αυτα αναμενομενη.Πιστευω αμα δεν τα κανει ολα πουτανα ειναι ενας καλος παιχτης.Παντως ελπιζω να μην φαει τον Ματ το καλοκαιρι ή τον Μητρογλου γιατι θα ειναι αδικο.Καλη προσθηκη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μετα τη μεταγραφη τζιμπουρ ο κυριος Μητροπουλος αναλαμβανει χρεη σωματοφυλακα του κ.Βαλβερδε!![]()
"Μου έδειξε μεγάλο σεβασμό ο κ. Μαρινάκης, που κράτησε το λόγο του, σε αντίθεση με τον κ. Αδαμίδη και του είπα ότι όταν γυρίσω, θα εξετάσω την πρότασή του. Προτίμησα τον Ολυμπιακό λόγω της συμπεριφοράς του προέδρου, παρότι ο μάνατζέρ μου με έβαλε σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα. Σήμερα μίλησα και με τον κ. Βαλβέρδε και με ικανοποίησαν αυτά που μου είπε."
Ελπιδοφορο,αν ισχυειι
Δεν τον ξερω καλα τον παιχτη αλλα μεχρι σημερα εχω ακουσει τα καλυτερα για την αξια του. Το προβλημα φαινεται να ειναι ο χαρακτηρας του αρα σοφη η κινηαη της διοικησης να τον υπογραψει για εξι μηνες. Καποιοι φιλοι ειπαν οτι εχουμε πολλες επιλογες και η μεταγραφη του αποτελει ερωτηματικο. Αν υποθεσουμε οτι ο θρυλος πρεπει να εχει 3-4 φορ τοτε-
- Πάντελιτς - παιχταρας αλλα ειναι ηδη 32 χρονων
- Νέμεθ - δεν φαινεται να τον υπολογιζει ιδιαιτερα ο προπονητης
- Μιραλάς - υπαρχει το θεμα της πιθανης μεταγραφης του το καλοκαιρι με βαση την ρητρα
- Μήτρογλου - δανεικός στον Πανιώνιο αρα ο προπονητης δεν τον θεωρει ικανο για να προσφερει οσα θελει αυτη την στιγμη
- Ντιόγο - δανεικός στη Σάντος για ενα χρονο, αν τον ηθελε ο Βαλβερδε θα τον κρατουσε το καλοκαιρι
- Ντάρμπισαϊρ - οτι ισχυει για Ντιογο
Αρα στην ουσια εχουμε τον Μιραλας ο οποιος ομως ισως φυγει το καλοκαιρι, τον Παντελιτς που ειναι μεγαλος σε ηλικια αλλα και τεσσερις αλλους φορ που ο προπονητης δεν τους υπολογιζει και ιδιαιτερα και οι τρεις εχουν ηδη δοθει σε αλλες ομαδες για να παιξουνε. Αρα υπαρχει λογικη στην μεταγραφη Τζιμπουρ, ιδιαιτερα αν λαβουμε υποψη και το οτι ο παιχτης ηρθε σαν ελευθερος και η ομαδα δεν ξοδεψε ουτε σεντ, ενω του εγινε εξαμηνο συμβολαιο με οψιον ανανεωσης. Αρα αν δεν μας κανει το καλοκαιρι παει σπιτι του αλλιως τον κραταμε και θα ειναι μια ποιοτικη μοναδα σε χαμηλο κοστος που μπορει να προσφερει για χρονια ακομα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Καλορίζικος κι απο μένα!
Είναι εκπληκτική η πορεία αυτου του παίχτη! Απο τον Εθνικό Αστέρα στη Γ' Εθνική να φτάνει στον Ολυμπιακό! Η μονη ανάλογη περίπτωση που θυμάμαι ειναι του Μύρτσου που από την Αχαική στη Δ' Εθνική εφτασε να παίζει στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδος! Κι εκείνος κωλοχαρακτήρας ήταν! Φαίνεται μονο τσαμπουκάδες μπορούν να κάνουν τετοια άλματα!
Σιγουρα καποια γκολ θα τα βάλει, αλλά αμφιβάλλω αν θα μακροημερεύσει στον Ολυμπιακό λογω χαρακτήρα! Με καποιον συμπαίχτη ή προπονητή θα πλακωθεί και μετά από μερικές "δεύτερες ευκαιρίες" θα τον φιλήσουν σταυρωτά και θα τον στείλουν αδιάβαστο! Προσωπική πρόβλεψη ειναι αυτή, μη τη παρετε τοις μετρητοίς!
Bookmarks