Χθες πάντως Σάκη ήταν προκλητικά ο χειρότερος παίκτης.Μου έσπασε τα νευρα χθες.Αμα δεν μπορείς να παίξεις πέσε κάτω ζήτα αλλαγή.Δεν μπορείς να παίρνεις στον λαιμό σου όλη την ομάδα, ειδικά οταν έχουν τελειώσει οι μπαταρίες της.
Προσπαθησε περισσοτερο απ' ολους. Εμμενω σε αυτο που ειπα οταν ήρθε, και με δικαιώνει σε καθε εμφάνιση. Ο μοναδικός άντρας στον Ολυμπιακό ανάμεσα σε τραβεστί και πουτάνες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χθες πάντως Σάκη ήταν προκλητικά ο χειρότερος παίκτης.Μου έσπασε τα νευρα χθες.Αμα δεν μπορείς να παίξεις πέσε κάτω ζήτα αλλαγή.Δεν μπορείς να παίρνεις στον λαιμό σου όλη την ομάδα, ειδικά οταν έχουν τελειώσει οι μπαταρίες της.
Ξαναδές το ματς. Οσο για την αλλαγή για ευθύνες ψάξε στον πάγκο.
chainsaw (17-03-12)
iakov7 (16-03-12)
Οκ εγώ διαφωνώ αλλα δεν έχει σημασία. Αλλωστε ο καλύτερός τους ήτανε μια τρίχα απο τ' αρχίδια του Ζέκα.
Nikolaos_Kokkinos (16-03-12)
κι γω συμφωνω με το σακη, δεν ηταν αδιαφορος, απλα δεν αντεχει αλλο θελει ξεκουραση, τον εβλεπα απο το 5 λεπτο και τον λυποτανε η ψυχη μου. Αλλα σιγουρα θελει και καμμια φαπα για να συνεργαζεται με τον αλλονα τον πανηλιθιο που κοντευει να ξεπερασει τον Ντιογο και τον βασιλακη στην ηλιθιοτητα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (16-03-12)
δν θελω να ασκησω κριτικη σε κανεναν για το χθεσινο ματσ αλλα ρε ραφικ σηκω γαμω το κεφαλι σου να διωξεις την μπαλα γαμω
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Για τον πούτσο και μονον. Μάρτυς μου ο celtic, κατάφερε το απίστευτο να με κάνει να εύχομαι να μπει στη θέση του ο Ντιόγκο!
sirkostas (16-03-12)
Δεν περίμενα ότι θα πω ποτέ αυτό αλλά εύχομαι να παίξει ο Ντιόγκο (ναι, αυτό το γίδι) αντί για τον "δε-μπορώ-πια-ούτε-να-κλάσω-τα-μπούτια-μου" Τζιμπούρ.
Gtakis (16-03-12)
Το ξερα οτι θα ερθει η μερα που θα παρακαλατε να επιστρεψει ο μεγαλος μαγος απιστοι θωμαδες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Φερε προταση και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
VALVERDES_7 (17-03-12)
Αυτος μαζι με τον Παντελιτς θα ειναι οι πρωτοι που θα φυγουν και βλεπω τον Αλγερινο προς τουρκια μερια.
Οπως ειναι τον τελευταιο καιρο ο Ραφικ καλυτερα να βαλει κορυφη τον Μιραλας και ας παιξουν ακρα ο Καζιμ και ο Αμπτουν.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
οταν φτανει μαρτης και τοτε αρχιζεις να δινεις ανασες σε παικτες αντε γειααααααα![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
kwtsios (19-03-12)
Μηπως βρηκε μια καλη ευκαιρια ο βαγγελας να απομυθοποιησει τον παικτη στην εξεδρα και ετσι να μην τον πληρωσει;
Θα μας πει κανεις αν παιζει τραυματιας;
Ο Τζεμπούρ είναι τραυματίας από τον Αύγουστο. στο γόνατο. Ο Πάντελιτς ήταν μία λύση μας τελείωσε κι αυτός και μείναμε με τον Ντιογου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ε,τοτε νομιζω υπερβαλλουμε.Μεχρι πριν 1,5 μηνα ηταν απο τους καλυτερους παικτες μας και τωρα λεμε να φυγει;
BrazHlias (17-03-12)
Bookmarks