μαλακα βαλβερδε βαλε το μιραλας στην θεση του και βγαλε το παρταλι εκτος 11αδας.
H φωτογραφία και το στατιστικό δείχνουν 2 διαφορετικές απόψεις. Έχει δολοφονικό ένστικτο αλλά κάποιες φορές παίζει λες και είναι βλάκας! Τι να πεις? Τουλάχιστον είναι εκεί και σκοράρει ... αν και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερο αν έπαιζε λίγο περισσότερο με το μυαλό παρά με το πάθος.
www.f1rstlap.com
μαλακα βαλβερδε βαλε το μιραλας στην θεση του και βγαλε το παρταλι εκτος 11αδας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
η ασσιστ ωραια, το πλασε που εκανε ενω ηταν τετ-α-τετ "απο το κεντρο"?
τεσπα, σακη δεν εχω κατι με τον μιραλας, ξερω τι παιχτης ειναι και τι μπορω να περιμενω, αλλα οταν η "δικαιολογια" για τις κακες εμφανισεις του μιραλας ειναι οτι πρεπει να παιζει φορ και οταν κραζουμε τον βαλβερδε που δεν βαζει "τον παιχταρα" στη σωστη του θεση, δεν μπορω να μην καυτιριασω το γεγονος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οπως τον κράζουμε για τις ευκαιρίες που έχασε, να του αποδώσουμε και τα εύσημα για τη ασιστ του στο γκολ.Εγω δεν έχω πρόβλημα να παιζει ο Μιραλας εκεί διότι δημιουργεί εύκολα πηγές κινδύνου.Δεν με νοιάζει να βάζει γκολ ο αγαπημένος μου παίκτης, με νοιάζει να κάνει άνω κάτω τις αντίπαλες άμυνες και να στρώνει τέτοιες γκολάρες.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τα γκολ μπαινουν και χανονται.Εγω μεγαλυτερη μαλακια απ αυτη που εκανε στο τελος ο κουτοπονηρος ο Μιραλας δεν εχω δει.
Ο τυπος ηξερε οτι ηταν οφσαιντ και μπηκε στη φαση μπας και δεν τον παρει χαμπαρι ο εποπτης,ενω ο Τζιμπουρ ηταν ετοιμος μια χαρα να παρει μπαλα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ρε παιδιά που το είδατε ότι ήξερε ότι ήταν offside?Εγω από ότι είδα δεν το κατάλαβε.
Στην φαση αυτη καθομουν ακριβως πισω του και την ειδα ολη απ την αρχη.Μεχρι και το βλεμμα του ειδα...
Ηταν οφσαιντ και γυρνουσε πισω να βγει απ την φαση.Ξαφνικα ειδε την μπαλα να ρχεται και αποφασισε να μπλεχτει.
Τον επιασε η μαλακια να γινει ηρωας και τα μουσκεψε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
πολυ καλη εμφανιση
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μετριότατος σήμερα σε σχέση με τις προηγούμενες τρομερές εμφανίσεις του.
γιατι τροφοδοτηθηκε ρε σακη και δεν το προσεξα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η βασικη του δουλεια ειναι να βαζει γκολ, δεν το εκανε. ομως νομιζω οτι εκανε τουλαχιστον ολα τα αλλα "τα μικρα", μπορει να μην ηταν καθοριστηκα για να παρουμε το ματς αλλα ειναι θετικο να κανεις τουλαχιστον αυτα.
πιεζε συνεχως, διεκδικουσε μπαλιες, επαιρνε κεφαλιες στο κεντρο και παιζοντας και δεξι χαφ στο δευτερο προσπαθησε να πασαρει καποιες φορες. μεγαλη μαγκια να εχεις τετοιους παιχτες, που εμφανισεις σαν τη χθεσινη του θεωρουνται κακες. σημαινει οτι εχεις τον πηχη ψηλα.
Εγω δεν το θεωρω μετριοτατο χθες..!!! Εκανε άλλα πράγματα που βοηθούσαν το σύνολο της ομάδας μας. Ανοιγε χώρους τραβώντας παίκτες πάνω του, αλλα που υπήρχε αναποτελεσματικότητα....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
πολυ καλος και εχθες και παιζει και μονος του μπροστα και τρεχει και πισω να μαρκαρει...μια χαρα ειναι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Τραγικός.Τα φτυσε ο ανθρωπος.
Πιστευω οτι ειναι απο τους λιγους σοβαρους που εχουμε στον ολυμπιακο.
Δεν θα τον κρινω για την χθεσινη του εμφανιση μιας και βλεπω οτι δεν αντεχει αλλο.
εχασε τα αχαστα εχθες του ειχε ανοιξει και η κωλαρα του τερματοφυλακα....
—John Lennon
για να τα λέμε και όλα, αν έχανε αντίστοιχες ευκαιρίες ο Μιραλάς θα τα άκουγε χοντρά. συν τοις άλλοις έχασε άχαστα γκολ στο 1-0, οπότε το ματς υποθετικά πάντα γυρνούσε αν έβαζε ένα γκολάκι...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
εγω τον δικαιολογω λογω κουρασης. τα δωσε ολα με βαζελο, ετρεξε πολυ με μαρσειγ, ε καποια στιγμη θα σκασει. δε φταει αυτος, ο προπονητης του φταει που δεν τον προστατευει.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
kwtsios (28-11-11)
Bookmarks