Εντάξει δεν το... απλοποίησε κιόλας. Παίζει 1,5 χρόνο σχεδόν κι έπρεπε πρώτα να το μάθει. Πάντως εμπειρία δεν έχει ακόμη και γι' αυτό δεν θα το κερδίσει...
...δεν νομίζω πάντως να τον χαλάσουν 4 μύρρια τον Τσέχο...Μιλώντας για τον Τσέχο αντίπαλό του, ο Ben Lamb είπε : “O Στάσκο είναι ιδιοφυία, είναι σκακιστής παγκόσμιας κλάσης, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει περάσει πολύ καιρό παίζοντας πόκερ. Νομίζω ότι, για αρκετούς λόγους, είναι περισσότερο άπειρος ακόμα, αν και είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο εξυπνότερος στο τραπέζι. Νομίζω ότι σε δύο ή τρία χρόνια θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες πόκερ στον κόσμο.”
Ωραίος και πρωτότυπος. Βέβαια δε μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς μας χρησιμεύει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εδώ είμαστε! Ποστάρω για να το φέρω πάνω στη λίστα!
Βοσκέ δίδαξε στον μικρό Καναδό τη Σικελική μακαρονάδα, σε παρακαλώ! Και τη ρούκολα Βασιλιά και Κάστρου!![]()
VALVERDES_7 (01-11-13), voskos_7 (01-11-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Όπως διαβάζεις πιό κάτω, μάλλον πρέπει να αρχίσουμε από πιό απλές συνταγές και προτείνω να του διδάξω την Μακαρονάδα του Ψαρά...
Αξιωματικοί είναι - έπρεπε να το έχεις συνδυάσει και αλλιώς: Προχωράνε σαν να είναι έτοιμοι να λάβουν θέσεις για κάμψεις, συνηθισμένοι από τη Σχολή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αχαχαχαχαχαα... μετα το πόκερ και τα φλιπ φλοπ, νάσου και ο σκάκης. Αντε βρε, και θρεντάκι με γουώτερ πόλο επι υδροστρώματος...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (01-11-13)
Το θρεντ του εθνικού σπορ με τα πούλια και τα ζάρια, που είναι?
voskos_7 (01-11-13)
dimace (01-11-13)
Μη μου πεις ότι παίζεις και τάβλι εκεί πάνω. Με ποιον? Με τον Σόιμπλε ή με τον Λουχουκάι?
dimace (01-11-13)
Παίζει πλακωτό με τη. Αγγελικούλα...![]()
There is a Dude in town
Ρε σεις... Κι εδώ;;;;
voskos_7 (04-11-13)
Bookmarks