βραζιλιάνικο λόγω Ντιογο...
σαουδικη αραβια
λογω χαριστεα
![]()
Μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρο το ισπανικο,τακτικη,τεχνικη και θεαμα.
Coach (23-03-13)
superleague για ανθρώπους που πάσχουν από αϋπνίες ...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Reds (10-04-13)
Αν και μου αρέσουν τα Ισπανικά, στο πρωτάθλημα είναι λιγάκι Ελλάδα. Ενας δύο μεγάλοι να παίζουν καρπαζιές ποιός θα το πάρει και οι άλλοι να συνωστίζονται σα πάκια σε ντάτσουν ποιός θα βγει τσαμπιόνι λίγδα.
Αγγλία. Μίλια μακριά το πρωτάθλημα. Εκεί που η τελευταία μπορεί να στον εφαρμόσει κανονικά και με τον νόμο. Είναι λιγάκι χνουδωτοί εκεί πάνω αλλά από μπάλα, έρωτας και θρησκεία είναι για αυτούς η ποδόμπαλα.
There is a Dude in town
Καλα και στην Αγγλια μιας ταχυτητας ειναι με την Μαντσεστερ να το περνει συνεχεια και οταν δεν εχει καυλες να αφηνει στους αλλους τα ψιχουλα..
Απλα στην ισπανια ξερεις απο την αρχη οτι ειναι 2 ομαδες για τον τιτλο πολλα χρονια τωρα.
Rena (09-07-13)
Ti γελιο ειχε οταν σε αγωνα με τη γιουναιτετ νομιζε η Λιβερπουλ νομιζω οτι δικαιουται να νικησει και αρχισαν τα περιεργα σφυριγματα και τα οφ σαιντ.Χαμος εγινε στο facebook μετα.![]()
Η μαντσεστερ εχει τυχη αρκετες φορες να εχει μεγαλη ευννοια αλλα συνηθως ειναι καλυτερη ομαδα απο της αλλες και για αυτο το περνει οχι παντα αλλα της περισσοτερες φορες.
Rena (09-07-13)
Συμφωνω.Αρσεναλ υποστηριζω,αλλα δεν πιστευω οτι το αξιζε αλλη ομαδα το πρωταθλημα.Απλα πλακιτσα κανω.
Reds (09-07-13)
Μια που ειπες Αρσεναλ,απο της ομαδες που θα επρεπε να ειχαν τουλαχιστον 4-5 πρωταθληματα την τελευταια 20ετια αλλα δεν..
Rena (09-07-13)
πρωταθλημα σιερρα λεονε
πολυ υψηλο επιπεδο
![]()
Τι να κανουν οι ανθρωποι αφου ουτε να φανε δεν εχουν!
Αυτό, όπως το είπες Σπύρο, κράτα το, να δούμε και εμείς τι κάνουμε.
Βρες τις διαφορές του πραγματικού τώρα:
Σαφώς, παραθέτω τρία γήπεδα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος των πεινασμένων και εξαθλιωμένων και από κάτω από το καθένα, τρία τυχαία παραδείγματα ευημερούσας, έστω και "πρώην" ευρωπαϊκής χώρας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 24-08-13 στις 22:34
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τω μπροταθθλειμμα τισ Αιλαδδαιτζειάρασ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks