Red Sting (12-01-11)
απλο το ερωτημα, λογικα η μαχη θα κριθει αναμεσα σε αγγλικο και ισπανικο.
προσωπικα χωρις κανεναν απολυτως ενδοιασμο ψηφιζω αγγλικο και τα παπουτσια μεσα![]()
Red Sting (12-01-11)
συμφωνώ με τον Πάνο και επαυξάνω!!! και τις κάλτσες μέσα!!!![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
AIIZ (12-01-11)
Αγγλικο,by far.αυθεντικο ποδοσφαιρο,φοβερες ομαδες.και τα πατουνια μεσα,θα προσθετα!
chainsaw (14-01-11)
Το αγγλικο ειναι το καλυτερο.
Το Αλβανικό.
Red Sting (12-01-11)
το Ελληνικό γιατί δεν είναι στις επιλογές ;;;;;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ισπανικο χαλαρα!
εγω ψηφισα το αλλο.εννοω το ελληνικο γιατι παιζει ο θρυλος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γαλλικό
Δυσκολη η επιλογη ειμαι αναμεσα στο αγγλικο και στο ισπανικο.Αμα δεν υπηρχε στο ισπανικο η μπαρτσα η ρεαλ και κανα 2 ομαδες ακομα θα ψηφιζα το αγγλικο με τα χιλια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
By far το ισπανικό. Το αγγλικό έχει πιο ωραία ατμόσφαιρα, δύναμη και πάθος. Το ισπανικό έχει τεχνική και πολύ περισσότερους αστέρες.
Το Καταλανικό...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Αγγλικό 100%. Ίσως η μόνη χώρα που ακόμα παίζεται πραγματικό ποδόσφαιρο. Το μόνο κρίμα είναι ότι δεν βγαζει καταλληλους για το αθλημα αθλητές. Εάν το αγγλικό ποδόσφαιρο το έπαιζαν Ισπανοί ή Βραζιλιάνοι της δεκαετίας του 80 και πριν τότε θα μιλάγαμε για το πρωτάθλημα του παραδείσου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Haris1984 (13-01-11)
Σακη οι Ισπανοι εχουν ταλεντο αλλα δε μπορω να τους φανταστω να παιζουν σκληρο ποδοσφαιρο οπως παιζεται στην αγγλια.Μου φαινονται λιγο δειλοι σε αυτον τον τομεα.Γι αυτο και δεν ειπα ισπανικο.Εχει καταντησει να αποτελειται απο συνεχη σφυριγματα μουφα και πεσιματα
sadi (12-01-11)
Ναι και γι' αυτο λεω οτι ειναι κρίμα που στην Αγγλία δεν γεννιούνται και ατομα με λιγο φαντασία στο παιγνίδι τους. Με τον τρόπο παιγνιδιού πάντως με καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη στην Ισπανία ναι μεν υπάρχουν μπαλλαδόροι αλλά η διαφορά Ρεαλ και Μπαρτσελόνα από τους άλλους καθε χρονο μεγαλώνει.
Η διαφορά τους φαίνεται στον πίνακα των πρωταθλημάτων που είναι η Ρεάλ με 31, η Μπαρτσελόνα με 20 και ... όλοι οι υπόλοιποι με 28.... και απο αυτα τα 28 τα 15 πριν τη δεκαετία του 1960...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rena (12-01-11)
Το Μέσι-κο Πρωτάθλημα...μίλια μακριά!
Leooooooooooooooo
![]()
www.f1rstlap.com
Bookmarks