sabar77 (17-02-13)
sabar77 (17-02-13)
iosif (18-02-13), panahs7 (18-02-13), VALVERDES_7 (17-02-13)
Ειμαι στα προθυρα να παρω ενα παιχνιδακι,το ποδοσφαιρακι{Pro}το παιζω ακομα και ειμα ικανοποιημενος
λογο τελευταια οτι ασχολουμαι παλι με τα μπασκετικα σκεφτομαι να παρω το NBA2K13,ακουω γνωμες ειναι καλο αξιζει?
Επισης το Far cry ειναι καλο,η θα μου σπασει τα νευρα?
Μη ρωτάτε για το Far Cry 3, πάρτε το με κλειστά μάτια βαρέθηκα να το λέω!
Χθες το τερμάτισα φοβερό παιχνίδι. Ίσως το καλύτερο open world που υπάρχει...
Faithful (18-02-13)
Εγω οταν το παρω θα το τερματισω σιγουρα μεχρι το καλοκαιρι..![]()
sadi (18-02-13)
Εχω στο μυαλο μου πρωτα το μπασκετακι που ειναι ποιο ανετο στο παιξιμο χωρις στρατηγικες εξερευνησεις και τα σχετικα
μετα θα το κοιταξω και αυτο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Far cry in real life!
[YOUTUBE]2igrpesVr28[/YOUTUBE]
panahs7 (19-02-13)
Updates:
Επιβεβαιώθηκε ως ονομασία το "PS4" (PlayStation 4) με την κονσόλα να κυκλοφορεί στα
τέλη του 2013 με τιμή αγοράς κοντά στα €400 στην Ευρώπη.
-- -- -- -- --
Το νέο χειριστήριο του PS4, το DualShock 4 με οθόνη αφής και κουμπί Share για
άμεσο διαμοιρασμό εικόνας ή video στα Social Media, χωρίς να σταματά στιγμή η δράση.
-- -- -- -- --
Ένα από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση και μου έκανε τρομερή εντύπωση
ήταν και το Watch Dogs το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει και για PS3 και σίγουρα
θα δοκιμάσει στο έπακρο τις αντοχές της κονσόλας, πριν παραδώσει τη σκυτάλη στο PS4.
Πάρτε μια γεύση...
sabar77 (21-02-13)
Τι νοημα ειχε να γινει τωρα... Μιση παρουσιαση κι ενω θα κυκλοφορησει τοσους μηνες μετα;;
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για να καψουρευεται το αγοραστικο κοινο γινονται αυτα,επικοινωνιακα τρυκ ειναι.
Ασχετο,παιζω το dead space 3,εχω φτασει περιπου στην μεση και ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ,δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο εχει φαει καποιο θαψιμο.
νομιζω εχει ανακοινωθει η κυκλοφορια και του νεου x box, σιγουρα θελουν να στρεψουν λιγο τα φωτα πανω τους και να δειξουν οτι θα απαντησουν στην κονσολα της microsoft
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks