Φιφα 12 ρε ποιοι παιζετε;;;
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Ένα είναι το παιχνίδι..!!! Call Of Duty και τέλος....![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Φιφα 12 ρε ποιοι παιζετε;;;
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
παιδια εχει κανεις το dark souls?ξερει κανεισ τι διαφορα εχει η τελευταια εκδοση prepare to die?εχει ολους τους βαθμους δυσκολιας κ επιπροσθετα ενα δυκολοτερο οπου μπορεις να διαλεξεις?η μονο το δυσκολο?η καμια σχεση?
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
παιδια ποιο θεωρειται το καλυτερο παιχνιδι μπασκετ???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (15-02-13)
sabar77 (17-02-13)
panahs7 (16-02-13)
εγω μετα το μαφια2 λιωνω τωρα τα max payne 3 κ mass effect 3 κ μετα σειρα εχουν τα assassins creed 3 κ far cry 3,πολυ 3 επεσε,αρπαξαμε κ 3 χθες αλλα τεσπα,ολα ενα κ ενα κ τα γκολ μας κ οι παιχνιδαρες που ανεφερα.
talos (16-02-13)
Μια χαρα ειναι το dead space 3,αλλα οποιος περιμενει να πεσει η τιμη του καλα κανει.
Γενικως να περιμενετε να πεφτουν οι τιμες.
Κι αν τα βρισκετε και τσαμπε ακομα καλυτερα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εχω λιώσει στο Pro 2013, ευχαριστιόμαστε μπαλίτσα.![]()
Aλλά δεν ξέρω έχει αλλάξει πάρα πολύ και έχω γίνει ο φάπας του Pro(έπαιζα πολύ παλαιότερα). Το λιγότερο 3άρα μαζεύω ο άμπαλος
Και επειδη υπάρχουν διαφωνιες για τις ομάδες του Pro, είναι η καλύτερη η Ρεάλ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VALVERDES_7 : 17-02-13 στις 06:54
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Rena (20-05-13)
Αρα λετε μαζι με το μπασκεττακι να τσιμπησω κ ενα far cry??? ή ειναι πολυ δυσκολο κ θα μ σπασουν τα νευρα;
Sent from my iPad using Tapatalk HD
iosif (17-02-13)
Faithful (17-02-13)
sabar77 (17-02-13)
Bookmarks