Σήμερα απόκτησα το PS3 SuperSlim....![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Με γειες, με γειες! Και καλό λιώσιμο!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να το χαρείς φίλε!
www.f1rstlap.com
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βοηθατε χριστιανοι
Ανοιξα το μηχανημα να παιξω, ξεκινξσα το φιφα κι ενω επαοζε κανονικα δεν ειχε ηχο. Δοκιμασα μ αλλο παιχνιδι και με ντιβιντι, τα ιδια.το κλεισα το ξανανοιξα τιποτα
Η τβ εχει κανονικα οταν το βαζω στα καναλια ξ στη νοβα
Τι να κανω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εγω ειχα παρομοιο προβλημα και η απαντηση ηταν απλη.Ειχα βαλει ρυθμισεις για Hd εικονα στο playstation,ενω η τηλεοραση μου ηταν hd ready και οχι full hd.Mηπως εκανες κατι παρομοιο(hdmi καλωδιο κλπ?)?
Δε πειραξα τπτ πριν λιγες μερες επαιζα κανονικα
Πρψτα απ ολα σιγουρευτηκα οτι τα καλωδια ειναι οκ. Δεν εχω hdmi εχω σκαρτ.
Πηγα στις ρυθνισεις κι οντως ηταν επιλεγμενο το σκαρτ. Εκανα μια αναβαθμιση που μου εβγαλε αλλα το προβλημα παραμενει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δε μπορω να σκεφτω τι μπορει να εγινε.Καλωδια οκ,ρυθμισεις ηχου και εικονας οκ.Θα εμπαινα στο google να βρω τι μπορει να συνεβη.Ποια κονσολα εχεις?
Ναι, εχει δυο υποδοχες η τβ, εβαλα το βυσμα στην αλλη και παλι το ιδιο. Ευτυχως ειναι εντος εγγυησης κι ειχα παρει και την επεκταση του public , που ερχονται και το παιρνουν απ το σπιτι σου.
Να δω τι θα γινει....
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Παιδιά μια βοήθεια κι εδώ.......χθές βράδυ απεβίωσε το δικό μου phat Ps3 60gb που το είχα από την launch day 6 χρόνια δηλαδή και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού λόγω YLOD το κίτρινο φωτάκι του θανάτου για όσους το έχουν ακουστά......τώρα είμαι σε δίλλημα Ps3 slim ή Ps3 super slim?γενικά διαβάζω ότι το slim είναι πιο αξιόπιστο τι λέτε??
Πιο αξιοπιστο δεν μπορώ να σου πω ότι είναι το ένα απο το άλλο διοτι το SuperSlim δεν έχει αρκετο καιρό που χει κυκλοφορήσει. Εγώ το SuperSlim έχω χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, στις προηγούμενες σελίδες έχουν γραφτει καποια πραγματα με τα θετικα και τα αρνητικα. Πάντως κατι που παρατήρησα, εαν παίζεις καποιο παιχνίδι και πατήσει το μεσαίο κουμπι που σε βάζει στα μενου του PS3 το 40αρι που χα πήγαινε σφαίρα, στο SuperSlim αργει λίγο (κατα ενα-δυο sec.) δεν ξέρω βεβαια το Slim πως συμπεριφέρεται σε αυτο το θέμα (βασικα λεπτομέρειες είναι όλα αυτα).
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Τελικά πήρα το slim 160gb με 229€ αφού το βρήκα σε ένα μαγαζί Κόρινθο που είχα κατέβει.....μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσο αθόρυβο είναι αλλά και πόσο πιο γρήγορο στο ίντερνετ με το wi-fi σε σχέση με το 60gb....
εχω ακουσει πως το assassin's creed ειναι καλο, δεν εχω παιξει κανενα παιχνιδι της σειρας. με ποιο λετε να ξεκινησω?
εντιτ: εν τω μεταξυ εκτος απο τα assassin's creed 1,2,3 υπαρχουν αλλα δυο αν εχω καταλαβει καλα. το revelations και το brotherhood.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φτου... Α μπε μπα μπλομ
του κι θε μπλομ
α μπε μπα μπλομ
του κι θε μπλομ
μπλιμ μπλομ
το 1![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (06-01-13)
Ρε παίξτε το Far Cry 3 που είναι παιχνιδάρα κι αφήστε τα υπόλοιπα...![]()
DaRkSaGa79 (15-02-13)
Bookmarks