SOLID (28-12-14)
Κόκκινο PS4 στις 19 Μαρτίου στην Ιαπωνία!Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
SOLID (28-12-14)
Ειχα παρει το μαυρο, μετα πηρα το λευκο αλλα νομιζω το κοκκινο ειναι καλυερο απ'ολα.
Το αγοραζω σε οποιαδηποτε τιμη
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-01-15)
Μόνο Ιάπωνες το μπορντό θα το έλεγαν κόκκινο...![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (30-12-14)
Παίρνεις αυτό...
Μετά αυτό...
Του τραβάς δυο χέρια και είσαι σένιος και καπριτσιόζος...
Τσοντάρεις και δυο τρία αυτοκόλλητα και ορίστε.
Αυτό μπορεί να λειτουργήσει κι επιχειρηματικά... μόνο ο τύπος δίνει όσο όσο να προμηθευτεί κοκκινέλια;![]()
There is a Dude in town
sabar77 (30-12-14)
Μαστορας εισαι τυπε. Με τετοιο νουμερο πινελο δεν θα εβαφα ουτε τον τοιχο μου![]()
The Dude (30-12-14)
differance (02-01-15), SOLID (01-01-15), The Dude (01-01-15), voskos_7 (01-01-15)
Είστε βρωμιάρηδες και ανωμαλιάρηδες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (02-01-15)
Bloodborne: Το πρώτο επίσημο gameplay trailer του νέου action RPG για το PS4Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
παιδια θα χτυπουσατε ps4 ή alienware laptop?
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-01-15)
να χαμε εναν τωρα...![]()
—John Lennon
Κρίμα είναι να μην έβγαινε κυβέρνηση με Καραμανλή αρχηγό,να μοιράσει playstation μετά το δωρεάν wifi της κυβέρνησης Σαμαρά... Ανάποδα τα κάναμε γαμώτο...![]()
Τα λεφτα ειναι ασυγκριτα Ηλια. Το κομπλε πακετο του PS4 μαζι με 2 μοχλους,καμερα και 2 games ειναι στα 500 περιπου
ενω το κομπλε alienware ακουμπαει τα 850-1000 και εξαρταται απο το τι θα χωσεις πανω του.
Εγω ημουν παντα στο δογμα οτι το gaming γινεται αποκλειστικα στις κονσολες,εκτος απο μια γκαμα παιχνιδιων που
"ειναι αμεσα εξαρτημενα" απο το keyboard.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-01-15)
το θεμα ειναι και τα παιχνιδια ομως ας πουμε στο ps4 θελεις 60-70 ευρω για ενα καινουργιο παιχνιδι ενω στο pc βρισκεις και προσφορες,ή τα κατεβαζεις και πειρατικα.Ειναι και αυτο
—John Lennon
Να πάρεις λάπτοπ για να παίζεις παιχνίδια το θεωρώ "έγκλημα" κι ας είναι gaming laptop με τα απαραίτητα specs. Τα μειονεκτήματα είναι αρκετά, μικρή οθόνη, αναβάθμιση, θερμοκρασίες. Αν θες εύκολη λύση πας σε κονσόλα, αλλιώς με τα λεφτά που θα δώσεις για λάπτοπ (ή εντέλει και για την κονσόλα μαζί με τα παιχνίδια σε βάθος χρόνου), φτιάχνεις ένα πολύ σπέσιαλ desktop που μπορείς να το αναβαθμίζεις σχετικά φθηνά κάθε 5ετία. (αν κάνεις μάλιστα λεπτομερή έρευνα μπορείς να βρεις τα κομμάτια από διάφορα καταστήματα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή). Προσωπικά εδώ και 4 χρόνια που έχω desktop pc και παίζω games δεν έχω μετανιώσει στιγμή που πούλησα το PS3.
Εγώ θα διάλεγα desktop gaming pc λοιπόν. Ακόμη και με 500 ευρώ μπορείς να φτιάξεις πολύ καλό κουτάκι. Πμ αν θες βοήθεια.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-01-15)
Bookmarks