Τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το gta!!
λες και θα το αγοράσει κανείς..![]()
Τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το gta!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (25-12-13), differance (25-12-13)
χτες δοκιμασα για πρωτη φορα το 4....παρα πολυ καλο αλλα δεν μου αρεσε το σχημα του ειναι πολυ χοντροκομμενο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το 2006 βγηκε με 549 ευρω και το 2009 επεσε κατω απο τα 300.
Εγω το πηρα τελος του 2008 με 330 ευρω + game χωρις κοντρολερ.
Για το PS4 τωρα,
Σε ολες τις προηγμενες χωρες ξεπουλησε μεσα σε ωρες ενω ακομα και στην Ελλαδα
φερανε ελαχιστα κομματια στην αρχη.
Τι να σου πω,δεν πιστευω οτι για 150ευρω πανω αξιζει να περιμενεις 3 χρονια,αποψη μου
παντως.
Η εκδοση των 509 ευρω με δευτερο sixaxis,καμερα και game ειναι σχετικα οικονομικη αφου
κοντρολερ και καμερα κανουν μαζι πανω απο 110ευρω που ειναι η διαφορα με την απλη.
Θεωρω καλη τιμη τα 400 ευρα της νεας κονσολας για καποιον που βιαζεται να την αγορασει.Δεν του πιανουν τον κωλο οπως ειχε γινει με το ps3,καπου στα 600 ευρω το θυμαμαι και γω οταν ειχε βγει.
Αλλα και γω αν την αγορασω,θα περιμενω να πεσει η τιμη λιγο,δεν εχω και καμμια καιλα ιδιαιτερη για νεα κονσολα,μια χαρα ειναι και η παλια ακομα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (26-12-13)
το ps3 δηλαδη δεν ειναι καλο;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παιχταράδες μου αγοράζω σήμερα το PS4 για δημιουργική κατανάλωση του χρόνου μου.
Προτείνετε PES 2014 ή FIFA 2014?
Πάντα PES έπαιζα αλλά από ότι λέγεται το FIFA μετράει φέτος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Καλησπερα Σακη!
Μεγεια το μηχανημα!
Το PES2014 εμαθα οτι δεν ανακοινωθηκε σαν τιτλος του PS4 γιατι πατωσε στις υπολοιπες
κονσολες. Το FIFA14 ειναι μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρο που εχω παιξει ποτε αλλα θελει
υπομονη για να το μαθεις καθως δεν εχει ουδεμια σχεση με το PRO. Θα σου ελεγα να παρεις
το Black Flag που ειναι η συνεχεια του assassin's creed,ακουω παρα πολυ καλα λογια.
Rena (31-01-14), VALVERDES_7 (31-01-14)
Α γι αυτό συνονόματε δεν το βλέπω πουθενά το PES 2014. Καλά θα πάρω το FIFA.
Οnline γίνεται τζέρτζελος στο FIFA? Γιατί στο Pro γινόταν κόλαση.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Με το online του FIFA θα παθεις κωλοπλακα.
Εχει 6 modes να παιξεις,μεχρι και co-op 2x2.
Ειναι ασυγκριτη η EA με την ΚΟΝΑΜΙ. Θα σε ανταμειψει η επιλογη σου.Εγω μεχρι το 2009 ημουν
μονο PRO και τιποτα αλλο αλλα το FIFA ειναι σε αλλη κατηγορια.
Οταν το παρεις στειλε μου pm να σε κανω add να παιξουμε κανα ματσακι, Μπαινω περιπου 1-2 φορες
την βδομαδα.
VALVERDES_7 (31-01-14)
εγω πηρα το προ 14 στο ps3 ειχα να παιξω απο το 2009 οποιοδηποτε ποδοσφαιρακι. πολυ καλο αλλα εχει καποια μπαγκ τα οποια σου σπανε τα φρυδια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks