"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
DaRkSaGa79 (22-11-13)
panahs7 (22-11-13)
Nikolaos_Kokkinos (22-11-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (22-11-13)
Ενταξει οι πιο cult στιγμες που θυμαμαι απο την Amiga ηταν που μαζευομασταν να παιξουμε Κick off. Eιχαν βγει λοιπον κατι χειριστηρια τετραγωνα, ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ, δηλαδη αν σου εσκαγε στο ποδι αυτο πηγαινες στο ΚΑΤ, μαυρα με κοκκινα πληκτρα. Ειχαν τεσσερις βεντουζες απο κατω στις γωνιες οι οποιες οκ απλα δεν ξεκολλουσαν ποτε απο το γραφειο. Αν το ανατιναζες το γραφειο, το χειριστηριο θα το εβρισκες κολλημενο πανω σε εκεινο το κομματι. Ηταν το ιδανικο χειριστηριο για kick off καθως ηταν παιχνιδι που ηθελε πολυ συγκεκριμενες κινησεις και πουστιες. Ομηρικες μαχες, μπινελικια και τα λοιπα..
*****8.23*****
emena ayto htan το πρωτο μου PC
προσεξτε οτι ειχε σλοτς για 2 δισκετες ταυτοχρονα!
το εχω ακομα στην αποθηκη, ελπιζω σε κανα 20-αρι χρονια να εχει πιασει μυθικη αξια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
The Dude (22-11-13)
Mεγάλο κόλλημα το sensible φίλε! Ολόκληρα μερόνυχτα παίζαμε, χωρίς διακοπή. Εγώ έπαιρνα νησιά Φερόε. Αργότερα που το παιχνίδι δυσκόλεψε και οι νήσοι τον πίνανε κρύο και αλύγιστο, το γύρισα στην Αργεντινή
Sinclair ZX Spectrum+. Με κασετόφωνο φυσικά!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Για τους εραστές του παρελθόντος για τα περισσότερα μηχανήματα μπορείτε να βρείτε emulators.
Με IE 10 & 11 στο Atari.com/arcade μπορείτε να παίξετε όλα τα ιστορικά παιγνίδια της Atari
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
panahs7 (22-11-13)
Δικός μου είσαι εσύ! Σε αισθάνομαι!
Το έπαιζα σε Amiga!
Δεν είναι πως δεν το έχω σε εκτίμηση, παιχνιδάρα είναι. Δεν πιστεύω πως υπάρχει "καλύτερο όλων των εποχών" είτε μιλάμε για παιχνίδι, είτε για παίχτη μπάσκετ, είτε για κιθαρίστα ή οτιδήποτε άλλο.
Εμένα δεν με κρατάει, είμαι RPGας κυρίως (τέτοιος που δεν θεωρεί το Mass Effect RPG) και φυσικά τα καλύτερα παιχνίδια για μένα είναι τέτοιας κατηγορίας ή παρεμφερή. Μέχρι και σήμερα, μπορείς
να διαβάσεις άπειρες γνώμες σε φόρουμ πως πχ το Deus Ex είναι το καλύτερο παιχνίδι ή πως το Planescape: Torment έχει την καλύτερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ για videogame, πράγμα που
ένας νεότερος θα το θεωρήσει τρελό καθώς δεν έχει παίξει αυτά τα παιχνίδια όταν βγήκαν (για να τα συγκρίνει με το τι υπήρχε μέχρι τότε, πόσο επηρρέασαν την εξέλιξη στο gaming κλπ κλπ).
Η βαθμολογία για μένα είναι και λίγο έως πολύ πλασματική, για παράδειγμα, ένα παιχνίδι σαν το GTA έχει απήχηση σε πολύ μεγάλη μάζα κοινού, είναι mainstream, θα αρέσει σε πολύ κόσμο και θα
δημιουργήσει πολλούς φανς που πίνουν νερό στο όνομά του και στο ίδιο κύμα πάνε και οι κριτικοί. Πόσο μπροστά σαν παιχνίδι (καινοτομίες, καλυτέρευση gameplay, ιστορίας, πλοκής) είναι το
GTA V από το IV; Δεν το έχω παίξει αλλά φαντάζομαι θα είναι όσο καλύτερο είναι συνήθως ένα sports game από το επόμενο, λίγα πράγματα δηλαδή. Αν μου πεις πως η σειρά GTA είναι από τις
καλύτερες στο gaming εύκολα θα συμφωνήσω, αλλά όχι πως το τελευταίο παιχνίδι της σειράς είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει.
DaRkSaGa79 (22-11-13), sabar77 (22-11-13)
Bookmarks