SOLID (22-11-13)
Όχι, φυσικά και δεν σημαίνει αυτό αφού πιάνεις το άλλο άκρο. Μπορεί όμως να έχεις πληρώσει 60 ευρώ για να αγοράσεις πχ κάποιο από τα τελευταία Call Of Duty που για μένα
είναι σκουπιδάρες και όχι παιχνιδάρες. Αντίστοιχα, με τη δική σου λογική, οι καλύτερες μουσικές παραγωγές και οι πιο εμπορικές είναι και οι καλύτερες (από μουσικό
περιεχόμενο). Όταν υπάρχει κόσμος που θεωρεί το Skyrim κορυφαίο RPG τι κουβέντα να κάνω; Μερικά από τα καλύτερα games της τελευταίας δεκαετίας είναι το Witcher 2
(σχεδιάστηκε για pc), κάποια της σειράς Total War (σχεδιάστηκαν για pc), Fallout NV (multiplatform). Άποψή μου. Αλλά κι εμπορικά αν θες να το πάμε για να μην ακούγομαι ο
παράξενος περίεργος ερημίτης απλά λέω Warcraft και Starcraft και Sims (έτσι, για το γέλιο). Τέλος πάντων, δεν μπορώ άλλο αυτή τη συζήτηση, την έχω δει δεκάδες φορές
σε φόρουμς και μου φαίνεται αστείο να συμμετέχω. Γουστάρεις κονσόλες; Αγόρασέ τες όλες και καλό gaming!
SOLID (22-11-13)
Δεν τα λες ασχημα φιλε μου,απλα οταν αποκαλεις σκουπιδι το COD franchise προφανως και δεν εισαι
φαν του ειδους.
Εγω επαιξα περιπου 4 χρονια Counterstrike(με clan και lan tours κτλ) και το μονο που θεωρω ανταξιο
ή καλυτερο του ειναι το Call of Duty. Αυτο με ολοκληρωνει οταν φτανουμε στα FPS.
Δεν με ενδιαφερει εαν το παρουν 20χιλ ή 20εκ gamers. Οπως και εσενα το ιδιο για το starcraft που
αν και δεν παιζω strategy,του δινω τρελο respect.
Συγγνώμη, αλλά ξέχασα να πω πως μιλάω για το single player campaign. Ξέχασα τελείως πως πολλοί το παίρνουν αποκλειστικά για το mp. Ώρα για ύπνο, το μυαλό έχει σταματήσει.
Πάντως καταλήγουμε σ' αυτό: περί ορέξεως.. κολοκυθόπιτα! Γι' αυτό λέω, ο καθένας με ό,τι τη βρίσκει!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Παρεπιπτόντως, δεν παίζω Starcraft, ούτε Warcraft, ούτε Sims. Τα ανέφερα ως πολύ δημοφιλή. Το Starcraft πάντως έχει πολύ ωραίο story.
SOLID (22-11-13)
Μιας και αναφέραμε το GTA V πάντως που είδα ότι ο Κώτσος δεν έχει σε εκτίμηση, να πω ότι δεν είναι προσωπική άποψη ότι πρόκειται για τον κορυφαίο τίτλο όλων των εποχών. Έχει ξετινάξει τα 10/10 στις βαθμολογίες όλων των sites παγκοσμίως και δυσκολεύονται να του βρουν αρνητικά χαρακτηριστικά. Σίγουρα ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και κρίνει υποκειμενικά, αλλά σε μια κουβέντα πρέπει να παίρνουμε και κάτι ως μπούσουλα για να τα βρίσκουμε. Και είναι κρίμα για μένα που τόσα χρόνια ανάπτυξης αφιερώθηκαν στην τωρινή γενιά κονσολών. Ναι μεν κλείνει αποθεωτικά η γενιά με το GTA να ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων στα ύψη, μας βάζει στην αναμονή όμως για τον επόμενο τίτλο της σειράς που λογικά θ' αργήσει πλέον...
...εκτός αν ήταν τρικ για να κρατήσουν ζωντανές και τις τωρινές κονσόλες, τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμη.
αδιαμφισβήτητα ειναι ενας απο τους καλυτερους τιτλους ολων των εποχων, δεν υπαρχει λογος καποιος να μην το παραδεχτει. απο την αλλη το "ο καλυτερος" ειναι υποκειμενικο. καλυτερο τιτλο, τον κανουν κυριως οι παμπολες επιλογες που εχεις μεσα στο παιχνιδι, οχι καποια νουμερα και γι'αυτο λεω πως ειναι υποκειμενικο.
δεν ειναι απλα πανο, το οτι εκμεταλλευτηκε πληρως τις δυνατοτητες του ps, αυτο θα μπορουσαν να το εχουν κανει και το παιχνιδι να ειναι μαπα. το θεμα ειναι πως εφτιαξαν ενα εξαιρετικο παιχνιδι. τωρα ξερεις, το γουστο του καθενα ποικιλει. αν δεν σου αρεσουν αυτου του ειδους τα games δεν θα πεις οτι ειναι το καλυτερο ολων των εποχων.
ειναι και λιγο το πως το πλασαρουν οι εταιριες. κατα τη γνωμη μου για παραδειγμα, το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων ειναι το pac-man.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (22-11-13)
Tι ψαχνετε να βρειτε ρε σεις....Πρωτα απο ολα ειναι τα γουστα, μετα τα χαρακτηριστικα των παιχνιδιων κτλ κτλ..
*****8.23*****
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-11-13)
BrazHlias (22-11-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-11-13), panahs7 (22-11-13)
Eγω εχω παιχνιδια για pc και παιχνιδια για ps3.God of war,resident evil,devil may cry σε ps3 (μου δινει περισσοτερη ελευθερια κινησεων,επειδη δε μπορω να συνηθισω το πληκτρολογιο σε αυτα τα παιχνιδια).Και σε pc τα ASssasins creed,prince of persia,(πιο φτηνα απο τα αντιστοιχα που προοριζονται για κονσολα),Batman (δε μπορω να κανω με τιποτα glide στο ps3),Fear (για να κανω cheats με god mode κλπ.)
Τα Sims 3 τα εχω σε pc.Τα sims2 σε κονσολα.Το κακο με το pc ειναι οτι κολλανε αν βαλεις πολλα expansions.
Τρομερο ευρος παιχνιδιων ετσι?![]()
Μόλις τώρα διάβασα κάποια ευχάριστα νέα και γλυκές αναμνήσεις επέστρεψαν. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς λιώνατε με τις ώρες παρέα με τον Abe στο Oddworld: Abe's Oddysee εποχές PS1. Τα νέα είναι ότι ετοιμάζεται remake του τίτλου μετά από 15 χρόνια!!
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-11-13), sabar77 (22-11-13), SOLID (22-11-13)
Eγω θελω remake του Turrican
*****8.23*****
Nikolaos_Kokkinos (22-11-13)
DaRkSaGa79 (22-11-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (22-11-13)
Crash Bandicoot 2, crash team racing και crash bash. ποσο μεγαλη αρρωστια;;;;;;;;;;;;;;;;;
Du3lisT (22-11-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-11-13), panahs7 (22-11-13), Red&White-Nick-7 (22-11-13)
Βγαινει remake του Shadow of the Beast για τους ακομα παλαιοτερους sega-maniacs. ;)
EEE oxi re file...μ ην μου κανετε τοσο αποτομο flash back θα παθω τιποτα..
πωωω μιλαμε για ανμνησεις οχι αστεια...
turiccan
Shadow of the beast
Battle Axe
MEtroid 1 & 2 (return of Samusa Ran)
Saboteur 1 & 2
Shinobi
Moonlight
Lost Platoon
και τοσα αλλα...
πραγματικα τα games τοτε δεν ηταν στο επιπεδο το σημερινο αλλα ηταν περισσοτερο "Τεχνη"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
SOLID (22-11-13)
τι μου θυμισατε ρε παιδια; καθομαι και χαζευω βιντεακια απο παλια videogames. οπως λεει και ο φιλος πιο πανω, μιλαμε για τεχνη, οχι απλα διασκεδαση.
DaRkSaGa79 (22-11-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-11-13), Nikolaos_Kokkinos (22-11-13)
Bookmarks