Rena (11-08-15)
Rena (11-08-15)
Για να το πουλήσει και να αγοράσει τον Καμπιάσο. Γιατί άλλο?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (11-08-15)
Ωραια θα ειμαι ειλικρινης.
Ειχα την ευκαιρια ν'αγορασω το bundle της κονσολας με το παιχνιδι,αφοτου κερδισα το διαγωνισμο και ετσι βρεθηκα με 2 αντιτυπα.Γιατι διαλεξα αυτο το bundle,αφου ειχα κερδισει ηδη το παιχνιδι?Επειδη ηταν πιο φτηνο και ειχε το Harley quinn bonus.
Οπως καταλαβαινεις δεν ηταν ακριβως θεμα τυχης,αλλα βλακειας (οχι για να μη παρεξηγουμαστε κιολας.).Γι αυτο και πουλαω το ενα αντιτυπο.Για να μη μπω και μεσα.Διαφορετικα θα το χαριζα ή δε θα συμμετειχα στο διαγωνισμο.
Η ειρωνεια ειναι οτι τη συγκεκριμενη περιοδο ειχα κερδισει και 20 ευρω στο τζοκερ.Αμα σε θελει η τυχη τελικα.![]()
panahs7 (11-08-15)
Μην ακούς την Ρένα, δεν σου τα λέει έτσι όπως είναι, για να μην ζοριστείς περισσότερο.
Απλά, η τύχη, όταν την κυνηγάς, θέλει στύλ - ανετίλα και έτσι. Το κέρδισε, γιατί ακριβώς δεν το χρειαζότανε και τώρα, μας το τρίβει στη μούρη, για να νιώσουμε πιο γκαντέμηδες εμείς, οι υπόλοιποι...
Όσο για το μυθικό ποσό που κέρδισε στο Τζόκερ, μπορώ να σου πω εξακριβομένα ότι 20,00 €, ήταν το πουρμπουάρ αυτουνού που το πήγε στο πρακτορείο να το χτυπήσει στο μηχάνημα πριν την κλήρωση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγώ κάποτε κέρδιζα αβέρτα εισητήρια για συναυλίες και γήπεδο. Αφού μία φορά πήρα μέρος σε διαγωνισμό για ένα ματς με το μπαοκ και το είχα τόσο σίγουρο που κανόνισα να είμαι free τη μέρα του αγώνα. Τόσο κουλ.. Και τσακ χτυπάει τηλέφωνο "έχετε κερδίσει ένα εισητήριο". Εγώ σε φάση "ναι ναι ξέρω ξέρω..." Δυστυχώς όμως εδώ και κανα δυο χρόνια με έχει εγκαταλείψει η τύχη μου![]()
Και για να συνεχισω...Συμμετεχω και σε διαγωνισμο για να κερδισω το Ps4 batman edition.Και αν κεδρισω θα κανω selfie με τις 2 κονσολες και θα τη στειλω στον Πανη στο facebook.![]()
Rena (11-08-15)
Eγω τελικα δε μπορεσα να τα βαλω.Μου εμφανισε καποιο σφαλμα κι εκανε συνεχεια restart.Απ'οτι διαβασα μαλλλον δεν ειναι συμβατα με τον υπολογιστη μου.Η αληθεια ειναι του ειχα κανει ερασιτεχνικο format και τα ειχα σβησει ολα().Οποτε ισως εσβησα κατι που χρειαζεται.
![]()
τους τρολαρεις ρενα τι κανεις εκει?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Rena (13-08-15)
Στείλτε και σε μας καμιά πρόσκληση να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό, μονοφαγάδες.
panahs7 (13-08-15)
Εγώ θέλω πρόσκληση για τα γενέθλια του Πανέα. Να φάμε λίγη τούρτα βρε αδερφέ.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τελος με το Arkham knight.Τελειο ειναι.Το ξεκιναω απο την αρχη.Ποιος το επαιξε να σχολιασουμε?
Rena (05-09-15)
Ενα τροπαιο ακομα και εχω το Platinum για Styx.Σχολια κανεις?
Καλο παιχνιδι,αλλα μου εσπασε τα νευρα με το ποσο δυσκολο γινεται.Χρειαστηκα guides για να παρω το πιο δυσκολο τροπαιο (shadow insignia σε ολες τις πιστες) (και εδω πεταγεται ο Παναχς και λεει:Δεν ειναι δικαιο να παιρνεις τροπαια με βοηθεια.Ειναι σα να κλεβεις.")
Rena (26-09-15)
E αφου δε σχολιασε κανεις,ας πω εγω.Τελειο το batman knight!!Δεν ειχαν απιστευτο γελιο οι διαλογοι των Thugs?Iδιως αυτο με τον αι βασιλη ειναι τελειο.can't believe the Joker is dead"
"Yeah, I know. I though he'd be around forerver...like Santa Claus."
"Well, at least Batman didn't kill Santa Claus,did he?"
![]()
Bookmarks