Και ξεκινάω εγώ...όσοι έχουν Playstation 3, παίζουν στο network? Έχουν account να μας δώσουν για να κάνουμε παιχνίδι..εναντίον?![]()
www.f1rstlap.com
Εγω παιζω το RE5 στο νετ,αλλα μια βοηθεια για το fear που εχω κολλησει θα τη δεχομουν.![]()
Για πες...!![]()
www.f1rstlap.com
Ειχα βαλει το Vengefulpheonix ως account (μια ψιλοπορωση με x men και τετοιες ιστοριες εκεινη την εποχη) αλλα σκεφτομαι να το αλλαξω σε noob η pleasebegentle account αν κρινω απο τις επιδοσεις μου στα παιχνιδια.![]()
Βασικα επειδη βαριεμαι να περασω μια πιστα ηθελα να το κανει καποιος αλλος για μενα.
Χρειαζεται τακτικη και εγω ειμαι στυλ ντου και οποιον παρει ο χαρος.Συνεπως παιρνει εμενα ο χαρος και αντε παλι απο την αρχη.Αλλα οταν βρω χρονο θα το μελετησω και θα την περασω.Ευχαριστω παντως.
Αν παρεις RE5 να παιξουμε μαζι ή σαν συμπαικτες 'η σαν αντιπαλοι.Χρειαζομαι 3 achivements για να συμπληρωσω το 100% aλλα πρεπει να γινει με συμπαικτη.Πλην του οτι οταν παιζεις με συμπαικτη εχει πιο πολυ πλακα.
Ρε μαγκες μονο σε μενα κολλαει στο online?Γιατι κανω πασουλες στο κεντρο και ο αντιπαλος ξαφνικα εκτελει πεναλντυ!Μαλλον η συνδεση ειναι για τον λουτσο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.
Άμα το 'χεις σε wireless τότε δεν πρέπει να 'σαι πολύ μακριά από το router γιατί σίγουρα θα σου κάνει πολλά lag!
www.f1rstlap.com
Galletti97 (13-09-10)
Geo 5 (13-09-10)
Bookmarks