καλα μην δαγκωνεις δεν το λεω.
Παιδιά (αν παίζει κανείς call of duty black ops), είμαι στο σημείο με τα zombies μέσα σ'ένα γραφείο...πως το ξεπερνάμε εκεί? Κόλλησαααααααααααααααα
www.f1rstlap.com
καμμενε και συ cod παιζεις?ο αδερφος μου χτυπαει 8ωρα σε λιγο θα του κολλαω και ενσημα,το zombie mode ειναι τεραστιο νομιζω,καθε φορα που σκοτωνεις zombies περνεις λεφτα ετσι ανοιγεις διαφορες πορτες που εχει στο επιπεδο που εισαι,δεν εχω κτλβ σε ποιο σημειο εισαι ακριβως,εχει πιο πολυ φαση σε online και οχι μονος σου.
Geo 5 (17-03-11)
Εγω μολις τελειωσα απο 2 φορες τα 2πρωτα God of war στο easy mode για πιο χαλαρα και τωρα αρχιζω το titan mode.Ακομα να παιξω το dad space,μια και ενδιαμεσα βρηκα και μερικα pc games τυπου wolverine ().
Aν επαιζα cod θα επαιζα καπως ετσι
![]()
ειρηνη τα gow τα τερματισα και τα 3,στο 3 μου εμεινε μονο το titan mode για πλατινα,91% το εχω,ακομα στο dead space εισαι?βγηκε και το 2 και λενε οτι ειναι παιχνιδαρα,σκεφτομαι να το παρω αλλα οχι τωρα,σε κανα μηνα ισως.
A θα περιμενει πολυ το dead space.Εκανα ενα test drive και μου φαινεται λιγο περιεργο στο χειρισμο αλλα θα το συνηθισω(εχω συνηθισει το playgame του resident evil 5)Τελικα το gow αφου εχασα 4 φορες απο τον κολοσσο της ροδου () στο titan mode αποφασισα οτι δεν ειναι για μενα.Θα ριξω μια ματια στο u tube να δω τι στο καλο κανουν καλυτερα οι υπολοιποι (
).
Ακομα,εχω να τερματισω το soul caliber 4 που εχω αφησει στη μεση επειδη μου φανηκε κατωτερο του 3.
Παντα κοιταω κι αλλες προτασεις βεβαια κυριως για Pc πλεον.
Εσυ με τι ασχολεισαι τωρα?Πορωση με το cod??
δεν παιζω cod,το θεωρω κοροιδια καθε χρονο προσφερει τα ιδια πραγματα χωρις καμια βελτιωση,συμφωνα με ερευνα στην αμερικη 1/8 σπιτια εχουν το cod black ops,για τα παχυσαρκα αμερικανακια ειναι οτι πρεπει,υπαρχουν πολυ καλυτερα παιχνιδια να ασχοληθω,τωρα προσπαθω να πλατιναρω το heavy rain(Μαγικο παιχνιδι,αν βρεις καμια προσφορα παρτο) και το assassins creed brotherhood.
Α το assassins creeed.Ολοι λενε γι αυτο.
Επιση αφησα στη μεση το prince of persia σε pc.(επειδη ειχα κανει το λαθος να το δω στο u tube οποτε δεν εχω περιεργεια για την εξελιξη.Παιζω μονο για την πλακα).
Ψαχνω για heavy rain.
Rena (18-03-11)
Α το ξερω αυτο.Θα το εχω στα υποψη για αργοτερα.
Ούτε καν 1 χρόνος στο Playstation...τελευταίο (15ο) απόκτημα το Top Spin 4, σήμερα!![]()
www.f1rstlap.com
Σχεδόν 1 χρόνο στο Playstation 3...206 τρόπαια και πάμε!
www.f1rstlap.com
Bookmarks