Αθλιοι Βολιώτες, Αθηναίοι, Στοκχολμήτες και ΣΙΑ!!
Κοιτάτε να μου τρελάνετε το Ελενάκι με το παιχνιδάκι που ο
Ντούφι είναι Ζιντάν, στα 3 χρόνια με οποιαδήποτε ομάδα παίρνεις
ΤΛ και στα δεκά είσαι καλύτερος προπονητής από τον Φέρκιουνσον!!
Στα μέρη μας δεν ξέρω πότε και αν κυκολοφορήσει αλλά μάλλον
θα προτιμήσω το καινουργιο Star Wars, ως πιο αληθοφανές!!
*ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως Λαμιώτης εκ Λονδίνου
προπονητής ήδη είναι καλύτερος του Μπάγιεβιτς έχοντας κατακτήσει
ΤΛ με τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να πάρουμε μια συνέντευξη εδώ στη
Γερμανία.............................από την πανέμορφη συνοδό τουκαι
τον παρακαλούμε να την επιβιβάσει στο πρώτο αεροπλάνο με προορισμό
το Βερολίνο!!(τι κάνω ο άνθρωπος για να ............... μάθω τα
μυστικά της .........μπάλλας)
Τώρα εσύ Δημήτρη κουτσομπολιά λες αλλά δεν σε πιάνω.
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Ωραίο συνοδό ε; Έχουμε πολλούς τσαχπίνιδες εδώ στο φόρουμ
Δίνεις βέβαια αρκετά στοιχεία και πάει κάπου το μυαλό μου, αλλά δεν είμαι και σίγουρη, γιατί που την είδες εσύ τη συνοδό
από το Βερολίνο;
Ανοίξτε και κανένα gossip θέμα να έχουμε να λέμε τις ελεύθερες ώρες μας για τους celebrities του φόρουμ
Τώρα ειδικά που θα γίνουν όλοι αρχιμάνατζερ έχει πολύ ψωμί το θέμα...![]()
Είχα να ασχοληθώ μαζί του από την έκδοση 2005. Χθες και σήμερα έχω καταστραφεί ολοσχερώς.
Σύντομα update με την πορεία μου στους πάγκους!![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
μιας και είμαι γνωστός αλήτης ... να χαλάσω λίγο την αρμονία του θρέντ
έχω εγκαταστήσει το παιχνίδι από προχτές αλλά δεν έχω παίξει δευτερόλεπτο !!!!!!![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Άσχετο.. το fm2011 μπορώ να το κατεβάσω από κάπου?
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
εχασα 0-2 απο το βαζελο γαμ@# την πουτ@%$#@ μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
αστα να πανε σπαστικα πολυ. επαιζα 5-6 ωρες σερι και απο τα νευρα μου το εσωσα και εκλεισα το παιχνιδι αμεσως.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ναι ελενη. θα το παρω ομως το πρωταθλημα ειμαι ακομα μπροστα στη βαθμολογια.![]()
panahs7 (07-11-10)
να ρωτησω..μπορεις και σ αυτο να "κλεψεις"(πολλαπλοι managers) οπως στα προηγουμενα?εγω ακομα παιζω του 08![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
λογικα θα γινετε![]()
Faithful (07-11-10)
Bookmarks