θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα "στραβό" που συνέβηκε στην ομάδα μου
ξεκίνησα πρόσφατα την 3η σεζόν με την Μαρσειγ . στις δύο προηγούμενες πήρα νταμπλ και αποκλείστηκα και τις 2 από την Λυών στους 8 και 4 του Τσ.Λ.
διάταξη 4-3-1-2 με την εξής σύνθεση :
Mandanda (GK)
Azplicueta (WB/auto) - M'Bia (DF/defend) - S.Diawara (DF/cover) - Taiwo (WB/auto)
L.Gonzales (CMF/auto) - M.Sissoko (CMF/box to box) - A.Ayew (CMF/auto)
Afellay (AMF/attack)
Remy(ST/complete forward) - Gignac (ST/complete forward)
με αυτή την σύνθεση λοιπόν , έφτασα ως τους 4 του ΤΣ.Λ. όπου με απέκλεισε ξανά η καριόλα η Λυών . το εξωπραγματικό όμως είναι πως στο Γαλλικό πρωτάθλημα έφαγα το πρώτο μου γκολ την 20η αγωνιστική (!!!) . στην μεταγραφική που μόλις διάνυσα πήρα Flamini(ελεύθερο) και τον Mbiwa από την Montpellier διότι ο Diawara πλέον είναι 33 ετών .η σύνθεσή μου πλέον είναι:
Mandanda (GK)
Azplicueta (WB/auto) - Mbiwa (DF/defend) - M'Bia (DF/cover) - Taiwo (WB/auto)
M.Sissoko (CMF/auto) - Flamini (CMF/box to box) - A.Ayew (CMF/auto)
Afellay (AMF/attack)
Remy(ST/complete forward) - Gignac (ST/complete forward)
το κουλό είναι πως πλέον σε κάθε παιχνίδι τρώω και από ένα γκολ σίγουρα . ειδικά από τα στημένα . παρότι η αλλαγή των κεντρικών αμυντικών έγινε με του ίδιου στυλ , ίδιων χαρακτηριστικών και ίδιου σχεδόν ύψους παίκτη ...δεν σταματάω να τα αρπάζω. παρατήρησα πως μου άλλαξε το παιχνίδι την διάταξη των αμυντικών μου στα στημένα . το ξανάφερα στο παλιό μου στυλ και περιμένω να δω αποτελέσματα . Τόσο πολύ ρε παιδί μου να έπαιξε αυτό ρόλο ;
Bookmarks