voskos_7 (12-05-13)
2 φορές βρέθηκε μες την περιοχή και την έκανε τη ζημιά... Κατα τ' άλλα βάλτε τον έξω δεξιά, έξω αριστερά, έξω μαζί με τα βρώμικα... Γαμώ το Δία μου.
voskos_7 (12-05-13)
Εγώ θεωρώ ότι και μπαλάρα ξέρει σε σχέση με τους υπολοιπους του ροστερ, και μυαλο εχει στο παιγνίδι του και ειναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό μαζί με 2-3 ακόμα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (20-05-13)
Μα εμένα δεν μου αρκεί αυτό...τι να το κάνω άμα ο άλλος θέλει αλλά δεν μπορεί; Όποτε έπαιρνε την μπάλα την πουλούσε...Να το χέσω το γκολ που έβαλε αν σε όλο τον άλλον αγώνα δεν έκανε μία σωστή ενέργεια και ήταν εξαφανισμένος....Πρόσεξε δεν λέω ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι απλά με εκνευρίζει που πάμε να βγάλουμε mvp το ταγάρι....Ο Μαρινάκης μας αλλάζει το DNA ....έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο για την θέση του παίκτη πίσω από τον επιθετικό να χαιρόμαστε με παίκτη που δεν μπορεί ούτε να πασάρει ούτε να κάνει κοντρόλ αλλά ουτε και να τριπλάρει...πρώτη φορά στα χρονικά βλέπω τέτοιο αμπάλι μεσοεπιθετικό που να παίζει βρέξει χιονίσει βασικός...
για πες μου σε σχέση με ποιους ξέρει καλύτερη μπάλα αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται ποδοσφαιριστής γιατί το έχω μεγάλη απορία(και πρόσεξε μη μου πεις αμυντικογενείς παίκτες πες μου παίκτες που είναι επιθετικογενείς όπως αυτός)
πρεπει να φυγει το καλοκαιρι γιατι του χρονου θα διασυρθει το ονομα του με αυτα που θα δουμε απο το μιτσελ...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σορρυ που διαφωνώ, αλλά εκτός μεγάλης περιοχής έχει ποδοσφαιρικά προσόντα Παπάζογλου. Πίσω από τον επιθετικό πρέπει να παίζει γιατί ομολογουμένως έχει φονικό σουτ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Οχι και Παπαζογλου Σακη,απο τους λιγους παικτες που εκτος περιοχης μπορουν αν αλλαξουν σωστα πασες.
VALVERDES_7 (16-05-13)
Δεν ειπα εγω οτι ειναι καλος στο δημιουργικο κομματι,πασες λαθος δινουν ολοι,εγω λεω οτι ειναι απο τους λιγους παικτες που μπορουν να δωσουν σωστα την μπαλα.
Πολυτιμος παιχτης αλλα σιγουρα οχι εξτρεμ. Ο Φουστερ απεδειξε οτι πρεπει να παιζει πισω απο τον φορ, μπορει να του λειπει η μεγαλη τεχνικη αλλα εχει αλλα προσοντα, για παραδειγμα σκοραρει τακτικα. Πιστευω ειναι ενας παιχτης που πρεπει να κρατησουμε, αλλωστε προηγουνται αρκετοι αλλοι για να φυγουν!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Με άριστα το 10
Σούτ 9,
Ψυχή 9,
Μαρκάρισμα 8
Πάσα 4
Ντρίμπλα 1
Κοντρόλ 1
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Φέρτε τον Τσάβι να παίξει μερικά παιχνίδια με τον μάγο στον πάγκο και θα δούμε πόσες λάθος πάσες θα κάνει κι αυτός. Όταν μια ομάδα είναι αδούλευτη σαν τον Ολυμπιακό και ο πιο κινητικός της παίκτης είναι ο τερματοφύλακας, τότε προφανώς θα γίνονται λάθος πάσες. Απλώς εμάς μας αρέσει μα μετράμε μόνο αυτές του Φουστέρ. Τις πιο ωραίες κάθετες και τα πιο ωραία ένα δύο έχει κάνει ο Φουστέρ επί Βαλβέρδε. Οσο για ντρίπλα και κοντρόλ έχει ανεβάσει ο Ζουπάνος ένα βιντεάκι πιο πίσω που δείχνει πόσο άμπαλος είναι...
Όταν γίνεται μια λάθος πάσα, συνήθως ευθύνεται ο παίκτης που κάνει λάθος κίνηση ή που δεν κάνει καθόλου κίνηση.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (20-05-13), Du3lisT (20-05-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-05-13), panahs7 (22-05-13), voskos_7 (20-05-13)
Κατω τα χερια απο τον Φουστερακο,απο τους λιγους ποιοτικους παιχτες που εχει η ομαδα.![]()
panahs7 (22-05-13)
Επαγγελματίας από τους λίγους, από τους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού παίκτες της τελευταίας 15ετιας που η σχέση τιμής-προσφοράς είναι προς όφελος της ομάδας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (23-05-13), captain-cook (23-05-13), panahs7 (22-05-13), voskos_7 (22-05-13)
μακαρι να μεινει και του χρονου
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks