Ενώ το υπόλοιπο ρόστερ σφύζει από τεχνική κατάρτιση, δεν προλαβαίνουμε να μοιράζουμε σακούλες. Αμα το πάμε έτσι κι ο Φέτφα τους έχει όλους για πρωινό ΚΑΙ...;; Ένας παίκτης κρίνεται από πολλά κι αν δεν συμφωνείς ότι ο Φουστέρ είναι ο μόνος που αξίζει αναλογικά στο ρόστερ πίσω απ' τον Κάνιο, ας μη μιλάμε μαζί γιατί βλέπουμε άλλο άθλημα...
Στάλθηκε από αι-φόνι ξάπλα στη ντιβανοκασέλα
Ο Φουστέρ είναι ένας πάρα πολύ καλός χαμάλης, από τους πιο φτωχούς όμως ποιοτικά παίκτες του ρόστερ. Προσωπικά θα τον έβαζα αναγκαστικά "Δεκάρι" μιας και από κάτι αδερφές τύπου Μασάδο και Γκρέκο είναι πραγματικά όαση να τον βλέπεις.
Από μπάλα όμως είναι μυρωδιάς όσο λίγοι.Και μην πιάσουμε πάλι την ίδια κουβέντα εσύ τον κατατάσσεις ηγέτη τύπου Ιμπαγάσα, εγώ τον κατατασσω ποδοσφαιρικά στο επίπεδο του Παπάζογλου.Αρα δεν μπορεί να γίνει καμμία κουβέντα.
Ποιον θα έβαζες ηγέτη πίσω απ' τον Ιμπαγάσα την τελευταία 2ετια;
Μιραλάς που φέτος παίζει αλλού, Τζεμπούρ που σέρνεται 6 μήνες και ζήταγε 2εκ να ανανεώσει και... Αμπντούν;! Ηγέτες αυτοί για να αξίζουν και περιβραχιόνιο;;! Μάλιστα και μετά λες εμένα να βάζω warning...
Εκανε ένα καλό σουτ ο Φουστέρ σήμερα και θα ανάψουμε λαμπάδα. Λες και δεν υπάρχει είναι φέτος.Οσες φορές έχει παίξει είναι προκλητικά ανύπαρκτος. Βέβαια δεν φταίει αυτός σε όλα, όταν τον βάζουν να παίξει δεξί εξτρεμ τι να σου κάνει....
Ηγέτες είναι αυτοί που έχουν την ποιότητα.Θα μπορούσε πχ να ήταν ο Τζιμπούρ εάν δεν τα έξινε.Αν είναι δυνατόν να δίνουμε τέτοιους ρόλους ηγέτη σε Παπάζογλου,Φουστέρ και ΣΙΑ.
Μην πεις άλλα εκτίθεσαι. Βαριέμαι να ψάχνω τώρα για να σου απαντήσω με τα αυτονόητα, όλα όσα έχει προσφέρει δηλαδή ο Φουστέρ. Και μόνο που έβαλες τον Αμπντούν στους δικαιωματικά ηγέτες της ομάδας αρνούμαι να συνεχίσω στην κουβέντα...
Δεν είπα ότι δεν έχει προσφέρει, είπα ότι ποδοσφαιρικά είναι ταγάρι.Σουτ έχει καλό, το είπα, βοηθάει και στο μαρκάρισμα πολύ.Αλλο το ένα όμως άλλο το άλλο.Εσύ πχ είχες θεωρήσει τον Αμπντούν τον χειρότερο παίκτη που έχεις δει ποτέ με την φανέλα του Ολυμπιακού και τώρα θεωρείς ηγέτη τον Φουστέρ. Εγώ θεωρώ τον Αμπντούν πολύ χρήσιμο και έναν από τους καλύτερους παίκτες για το ρόστερ μας, και τον Φουστέρ τον βάζω στην κατηγορία Πάντελιτς-Ντιακιτέ- Παπάζογλου.Γνώμες όλες σεβαστές, εγώ αυτό νομίζω και λέγε ότι θες.
για μενα ο καλυτερος μας εχθες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο Αμπτούν ηγέτης? Χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Αν και όπως το πάει ο Μαρινάκης, δεν αποκλείεται να "γίνει" στο προσεχές μέλλον![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (22-04-13)
Μέσα στην περιοχή killer.Απέξω μυρωδιάς. Μπράβο για τα γκολάκια τα τόσα σημαντικά που χεις βάλει, σου αξίζουν οι έπαινοι για αυτό το λόγο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
MVP σημερα.
Ο μονος παιχτης που θυμιζει κατι απο τον μπασκετικο ολυμπιακο με το παθος του και τη συνεχη προσφορα του.
Πιστευω οτι εχει κλεισει ο κυκλος του στην ομαδα, αλλα βλεποντας το ροστερ της ομαδας και τις μεταγραφικες κινησεις των Μαρινακη-Μιτσελ-Κοβασεβιτς νομιζω οτι πρεπει να μεινει και να παιζει βασικος μεχρι τα 40.
Τι MVP ρε παιδιά θα τρελαθούμε πλην του γκολ ήταν πάλι από τους χειρότερους(από μπάλα είναι μυρωδιάς και τον τρώμε στην μάπα τόσα χρόνια)...νησάφι πια με το ταγάρι από την Ισπανία..ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου.....
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks