Μπηκε μεσα και αλλαξε ολο το παιχνιδι,μεγαλη ποιοτητα και πολυ χρησιμος.
Ηδη ο Βενγκέρ έκανε διερευνητική κρούση για την απόκτηση του
Μπηκε μεσα και αλλαξε ολο το παιχνιδι,μεγαλη ποιοτητα και πολυ χρησιμος.
Ο γνωστός καλός και υπερπολύτιμος Φουστέρ! Είτε για 90 είτε για 1 λεπτό αγωνιστεί, ξέρεις πως θα δώσει τη ψυχή του για την ομάδα και θα βγάλει τη ψυχή του αντιπάλου. Μακάρι να διέθεταν τη προσήλωσή του κάτι γιαλαντζί Μέσι.
Άντε ρε παιδάκι μου πάρε τα πάνω σου γιατί έρχεται η διοργάνωσή σου,το Europa league!
Μακάρι να σκοράρει κρίσιμα γκολ όπως σκόραρε και πέρυσι!
απέδωσε γιατί ο ζαρντίμ εφάρμοσε το περσινό σύστημα και τον έβαλε μπροστά από τα 2 χαφ. μόνο εκεί είναι χρήσιμος και έτσι πρέπει να χρησιμοποιείται αλλιώς χάνει και αυτός και η ομάδα
consigliere (05-12-12)
Ποπο για να μπήκε μετά το 60 και να γράφονται τόσο διθυραμβικά σχόλια, πρέπει να έκανε μαγικά και να αναστάτωσε όλη την άμυνα της Αρσεναλ. Ανυπομονω να τον δω να χαρώ μπαλίτσα.![]()
εχασε ενα που δεν χανοταν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μακάρι να τον πάρει στην Βαλένθια ο Ερνέστο. Κάτι ακούστηκε![]()
Έχει χάσει το άστρο του και καλό θα ήταν να πάρει κάποιος άλλος ευκαιρίες. Του πέφτει συνεχώς η ψυχολογία από τις χαμένες ευκαιρίες
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
consigliere (10-12-12)
Χιλιες φορες να επαιζε ο βλαχοδημος
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
VALVERDES_7 (09-12-12)
μην τον κρίνουμε πάνω στην στεναχώρια μας , πιθανόν όταν βρούμε καποιο κόουτσ που να αξιοποιεί τους φιλότιμους και μέτριους παίκτες να ξαναγίνει εργαλείο .Οι παίκτες δεν ειναι μεταβλητού μεγέθους
παίζει σε λάθος θέση, είναι και ντεφορμέ. δε φταίει ο παίκτης στη συγκεκριμένη περίπτωση
Εξαφάνισε παντελώς τον Σπυρόπουλο που σε όλα τα ματς δημιουργεί πολλά προβλήματα με τις σέντρες του. Κι όσο για το γκολ που έχασε ήταν καθαρά θέμα κωλοφαρδίας του αμυντικού που αποκρούει κατά λάθος ενώ ο Καρνέζης είναι εξουδετερωμένος.
Δεν βρέθηκε στην μέρα του νομίζω.
Δεν τον πάει η καριόλα η μπάλα φέτος.Όλα σωστά τα κάνει αλλά η ρημάδα δεν τον θέλει
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
δεν είναι αμυντικός για να εξαφανίζει παίκτες αλλά η κύρια δουλειά του είναι να δημιουργεί είτε μέσω πίεσης είτε μέσω ασίστ και αυτά δεν τα έκανε. το γκολ που έχασε φταίει 100% γιατί κοιτάει κάτω τη μπάλα χωρίς να δει τέρμα ούτε με την άκρη του ματιού του. ναι μεν έχει προσφέρει αλλά είναι ντεφορμέ και χρειάζεται πάγκο
Bookmarks