Σελίδα 88 από 128 ΠρώτηΠρώτη ... 384858687884858687888990919298108118 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.741 έως 1.760 από 2552

Θέμα: David Fuster Torrijos

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: David Fuster Torrijos

Ωπα ρε Μαργαρίτα όχι και απο τα κορυφαία στελέχη της. Από τώρα κλαίνε τα λεφτά που δώσανε στον Μαρινάκαρο να φάει μπιφτέκια, το παλικάρι περιμένει καμιά Λέιτον Οριεντ να σκοράρει ή κανένα κενό τέρμα (αν του κάτσει φυσικά). Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλη του την καριέρα (από την πρώτη ομάδα του μέχρι τώρα) τα ευρωπαϊκά του γκολ είναι σταθερά και ακλόνητα στον στρογγυλό αριθμό μηδέν και κάτι ψιλούτσικα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωπα ρε Μαργαρίτα όχι και απο τα κορυφαία στελέχη της. Από τώρα κλαίνε τα λεφτά που δώσανε στον Μαρινάκαρο να φάει μπιφτέκια, το παλικάρι περιμένει καμιά Λέιτον Οριεντ να σκοράρει ή κανένα κενό τέρμα (αν του κάτσει φυσικά). Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλη του την καριέρα (από την πρώτη ομάδα του μέχρι τώρα) τα ευρωπαϊκά του γκολ είναι σταθερά και ακλόνητα στον στρογγυλό αριθμό μηδέν και κάτι ψιλούτσικα.
    ναι ρε σακη αλλα ειναι σταθερος, οχι σαν το φουστερ που μια βαζει μια δεν βαζει...
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ρε σακη αλλα ειναι σταθερος, οχι σαν το φουστερ που μια βαζει μια δεν βαζει...
    Δε διαφωνώ , το μηδενικό του είναι απόλυτο όταν δεν παίζουν όλοι για την πάρτη του. Περιμένω με αγωνία την ώρα που θα τον πιάσουν τα ρούχα του και θα "ξεσπασει".
    Τέλος πάντων ποτέ δεν τον πήγα, ούτε θεωρώ ότι έκανε και κάτι τρομερό στον Ολυμπιακό, αυτό που έκανε το έχει κάνει και ο Ντιόγκο και ο κάθε τυχαιοτυχαίος που έπαιξε επιθετικός σε ομάδα πρωταγωνίστρια.
    Δεν είμαι και κανένας θαυμαστής του Φουστέρ άλλωστε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-12-12)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή David Fuster Torrijos

Στην εβερτον ομως δε τον πηραν για επιθετικο, κυριως στα χαφ παιζει. Και σ οσα ματς τον ειδα απ την αρχη της χρονιας, ηταν πολυ καλος, βοηθουσε παντα την ομαδα του. Επαιρνε τη μπαλα ο Μιραλας και δημιουργουσε ρηγματα στην αντιπαλη αμυνα σε καθε ματς.

Τα τελευταια της εβερτον δε τα εχω δει, απ οταν τραυματιστηκε δηλ ο παιχτης, προσφατα, σε αγωνα που ηταν εξαιρεικος μεχρι εκεινη την ωρα. Και γι αυτο ρωταγα στο φορουμ αν καποιος τον ειδε σ αυτα τα ματς.

Αλλωστε η διαφορα της σουπα λιγκα με την πρεμιερ ειναι χαωδης και δε περιμεναμε να ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα κι εκει. Μεχρι τωρα παντως μια χαρα τον βλεπω και δεν εχει κι ουτε ενα χρονο στην ομαδα. (το λεω γιατι εμεις βρισκουμε λογικο , ανα διαστηματα, να λεμε οτι ο χ παιχτης θελει καιρο να προσαρμοστει, κι οτι θα ναι καλυτερος στη συνεχεια κλπ κλπ )
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikos7 (03-12-12)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιταξε, χωρις ορεξη να λογομαχησω, σου απαντω διοτι βλεπω οτι και εσυ δεν εχεις αυτη την ορεξη.

τα λεφτα δεν μου λενε τιποτα να σου πω την αληθεια μου. πες πως ειμαι "γκαου", αλλα εχω παραδειγματα που δεν ειναι εξαιρεσεις του κανονα. ο τζολε κοστισε λιγοτερο απ'το ριερα, ο στολτιδης λιγοτερο απο τον ζε-ηλιας, ο μιραλας κι ο γκαλετι κοστισαν πανω κατω οσο και ο φεισα. θα μου πεις υπαρχει η περιπτωση του ζιοβανι, θα σου πω πως υπαρχει η περιπτωση του ντιογο.

το ποσο αγορασαν τον μιραλας, δεν μου λεει κατι, ο καστιγιο ειχε κοστισει περισσοτερα. και δεν ειναι μονο τα μαυρα λεφτα της σαχταρ, τοτε προταση ειχε κανει και η σιτυ, μικροτερη απο της σαχταρ αλλα πολυ μεγαλη.

αυτα ως προς τα λεφτα, για το μιραλας λοιπον, ας κανει πρωτα καριερα στην αγγλια και μετα θα τον παραδεχτω. προς το παρον θεωρω πως η καλυτερη περιοδος της καριερας του ηταν τα 2 χρονια του στον Ολυμπαικο, το ιδιο και για τον φουστερ. ηρθαν και οι δυο απο τα αζητητα και προσεφεραν.

απο αποψη ποιοτητας εννοειτε πως ο μιραλας υπερτερει, αλλα ο φουστερ υπερτερει σε αρκετα αλλα. τα δυο χρονια που συνυπηρξαν στον Ολυμπιακο θεωρω την προσφορα τους παραπλησια.
    Σε τι υπερτερεί ο Φουστέρ?

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.740
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.532 φορές σε 4.558 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    To ξαναβάζω γιατί κάποιοι ξεχνάτε εύκολα. Βρείτε μου έναν, ΕΝΑΝ ΑΜΠΑΛΟ που έχει βάλει τα γκολ του Φουστέρ, κατά τύχη όπως λέτε και το βουλώνω...

Τέτοιο γκολ μόνο σε ταινία έχω δει και δυστυχώς το τρώει ο Ολυμπιακός

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από eusebio7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλλαδή για σένα μόνο τα γκολ μετράνε; Θυμάμαι ένα ματς με τον Άρη που ήταν κλασικά ανύπακρτος και είχε 0 σωστές ενέργειες(κλασσικά πράγματα), βάζει ένα γκολ με ψαλιδάκι στο 89 και τον θεοποιούν όλοι μαγεία Φουστέρ ,παικταράς Φουστέρ κτλ αλλά κανένας δεν έκατσε να σκεφτεί πως αν είχαμε έναν "φυσιολογικό" επιθετικογεννή παίκτη θα το είχαμε καθαρίσει το ματσάκι με 3-4 γκολάκια..Όσο για αυτά με την ευρώπη πόσες φορές φέτος βγαίναμε με αξιώσεις στην αντεπίθεση με αριθμητικό πλεονέκτημα και είχε την μπάλα αυτός και έκανε μαλακεία γιατι δεν ξέρει να κάνει μία πάσα μία τρίπλα κάτι τέλος πάντων που να δικαιολογεί την θέση που αγωνίζεται...

ΥΓ. Και ο καλός ο παίκτης αμέσως φαίνεται ,ο Μιραλλάς καθάρισε πρωτάθλημα αλλά αυτός...μιλάμε καμία σχέση η μέρα με την νύχτα για αυτό τον έναν τον ζήτησαν απο αγγλία μεριά με 8 μύρια ζεστά ζεστά και ο άλλος έκανε μόνο για β ισπανίας(κια για α όσο ήταν ο Βαλ(κολλητός του) γιατί όταν έφυγε από την Βιγιαρεάλ μετά ΔΡΟΜΟ)
    Πες τα

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τέτοιο γκολ μόνο σε ταινία έχω δει και δυστυχώς το τρώει ο Ολυμπιακός

Tι ειναι αυτο?Υπαρχει τετοια ταινια και παιζει κι ο Θρυλος?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το avatar του χρήστη 7DeadlySins

Thanks
    1.059
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.270 φορές σε 1.087 μηνύματα
    Ignore User

Αν ο Φουστέρ ήξερε και μπάλα, θα έπαιζε ακόμα στην Ισπανία. Δυστυχώς είναι ένα ακόμα από τα ΠΟΛΛΑ άμπαλα κατσίκια που έχουμε στο ρόστερ. Εχουμε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ έλλειψη ταλέντου, και κυρίως γιατί δυο παίκτες που ξέρουν μπάλα, ο ένας είναι ξοφλημένος (Ιμπαγάσα) και και ο άλλος δεν είναι ποδοσφαιριστής αλλά μπαλαρίνα (Φέτφα). Οπότε ότι κάνει το Αμπντούνι, διότι οι άλλοι ειναι σεντερφορ (τσιμπουρι και Μητρο) και δεν κανουν για επιτελικες θεσεις.

Ξεφτιλα.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (03-12-12)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.740
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.532 φορές σε 4.558 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tι ειναι αυτο?Υπαρχει τετοια ταινια και παιζει κι ο Θρυλος?
    Ναι, GOAL 2: Living the dream... Καλά μόνο στη σκηνή αυτή παίζει ο Θρύλος.

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (03-12-12)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Ο Φουστέρ φέτος, όντως νομίζω ότι περισσότερο εμποδίζει το παιχνίδι παρά το βοηθάει. Έχει να κάνει με τη θέση που παίζει και τη διάταξη.
    Εκεί μπροστά νομίζω κάνει άστοχη επιλογή ο Ζρντ. Δϋο μή δημιουργικοί αμ. χαφ, μπροστά τους άμπαλοι και ο Φουστέρ δεξιά, πώς να κουνηθεί η μπάλα. Και παίζει και ο Μασάντο....

Για να παίζει ο Φουστέρ δεξιά (λέμε τώρα), η τοποθέτηση θα ισχύει κυρίως αμυντικά. Στην ανάπτυξη δεν πρέπει να μένει εκεί, η θέση του είναι να πατάει περιοχή σαν τρέιλερ. Το λογικό συνεπώς θα ήταν να συμπληρώνει ζευγάρι φορ με τον φουνταριστό, με κίνηση που θα εξαρτάται από την κίνηση του μοναδικού εξτρέμ (αφού αυτός δεν είναι...).
    Εδώ αυτό δεν γίνεται. Ο Φουστέρ έχει φτάσει να λογίζεται και να χρησιμοποιείται ως ακραίος. Χωρίς λογική, αφού το παιδί δεν έχει δυνατότητες για εκεί.
    Εναλλακτική είναι μόνο η προπέρσινη του Βαλβέρδε (γιατί και πέρυσι δύσκολα τα είχε, που γύρισε το σύστημα). Φουστέρ τρέιλερ και πιο δημιουργικός αμ. χαφ πίσω. Όταν έπαιζε ο Ιμπαγάσα εκεί, όλα καλά ήταν. Ας δοκιμαστεί ο Μασάδο.
    Ναι, στο ελληνικό πρωτάθλημα ένα πιο δημιουργικό ζευγάρι στον άξονα νομίζω ότι επιβάλλεται. Υποθέτω ότι θα το δούμε με το που θα περάσουμε την Άρσεναλ και τον βαζέλα.

Εκεί δεξιά που βάζει τον Φουστέρ ο Ζρντ, δεν υπάρχει σύγκριση με τον Μιραλάς. Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση ούτε και με τον Μέγιερι ακόμα, το παιδί δεν τό'χει. Η θέση του Μιραλάς εκεί ήταν, εκεί διέπρεψε. Ως προωθημένος ο άνθρωπος ήταν αστείο να λογίζεται, άλλο που έβγαλε τη θέση κατά συνθήκην.

Προσωπικά θέλω τον Φουστέρ στην ενδεκάδα, γιατί εκτός των άλλων δεν είναι κι αδερφούλα να κρύβεται και νά'χει περίοδο κάθε τρεις και λίγο... Αλλά σε άλλη θέση, στη μόνη που μπορεί να αποδώσει.
    Θυμίζω ότι η προπέρσινη σαιζόν που είχε τον Φουστέρ στην ομάδα, ήταν περισσότερο 4-4-1-1. Φέτος ποιά θα είναι η τετράδα αυτή; Μπορεί να φτιαχτεί: Γκρέκο- Ντιακιτέ(Μανιάτης, Μοντέστο)/Μασάντο(Φέισα)- Αμπντούν. Τα πρόσωπα παίζουν ανάλογα με τις ανάγκες του ματς.
    ... there's no such thing as "too much"...

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (03-12-12)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Τι παθατε με τον Φουστερ ολοι,οταν τα παστελωνε ηταν ο παιχταρας και τωρα δεν αποδιδει
    επιδη εχασε δυο ευκαιριες για γκολ?Απο τους ποιο ποιοτικους παικτες της ομαδας.

Thanks
    8.634
    Ignore User

Eντάξει επειδή παρακολουθώ εντατικότατα , τα γραφόμενα στο παρόν thread, "Παιχταρά" δεν τον έχει πει κανείς εκτός απο κάτι εξαιρέσεις.Και συνήθως εάν γινόταν αυτό ήταν μετά από κάποια γκολ που είχε βάλει.Τις εποχές που σκόραρε δηλαδή.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

προτιμούσα τον Μήτρογλου από τον "κάτι σαν γαμιά με πισωκίνηση" Μιραλάς.

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Μπα πουε δεν ηταν παιχταρας ο φουστερ. Απλως με το συστημα του βαλβερδε εβγαινε σε θεσεις για γκολ και το βαζε.

Sent from my new iPad using Tapatalk HD
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Thanks
    8.634
    Ignore User

Η πλάκα είναι ότι ανανέωσε μέχρι και το 2015

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Ω θεε το χα ξεχασει αυτο.

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Ειναι ενα καλος παιχτης που μπορει να μη φαινεται πολυ στο γηπεδο αλλα εχει το χαρισμα του να σκοραρει
    σχετικα ευκολα,δεν νομιζω στην ομαδα να εχουμε αλλον τετοιο παιχτη.

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Και καλά έκανε που ανανέωσε. To value for money με τον Φουστέρ είναι παραπάνω από θετικό. Έχει προσφέρει με κρίσιμα γκολ σε αρκετά παιχνίδια, αλλά και σε κάθε παιχνίδι να σκόραρε 5 γκολ, όλο και κάτι θα βρίσκαμε να τον κράζαμε. Κλασικά πράγματα.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (04-12-12)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Διαβάζω ότι μπήκε και άλλαξε το παιχνίδι. Βελτιώθηκε η ανάπτυξη της ομάδας. Αληθεύει; Άντε να παίρνει τα πάνω του!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Σελίδα 88 από 128 ΠρώτηΠρώτη ... 384858687884858687888990919298108118 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές