Ωπα ρε Μαργαρίτα όχι και απο τα κορυφαία στελέχη της. Από τώρα κλαίνε τα λεφτά που δώσανε στον Μαρινάκαρο να φάει μπιφτέκια, το παλικάρι περιμένει καμιά Λέιτον Οριεντ να σκοράρει ή κανένα κενό τέρμα (αν του κάτσει φυσικά). Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλη του την καριέρα (από την πρώτη ομάδα του μέχρι τώρα) τα ευρωπαϊκά του γκολ είναι σταθερά και ακλόνητα στον στρογγυλό αριθμό μηδέν και κάτι ψιλούτσικα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δε διαφωνώ , το μηδενικό του είναι απόλυτο όταν δεν παίζουν όλοι για την πάρτη του. Περιμένω με αγωνία την ώρα που θα τον πιάσουν τα ρούχα του και θα "ξεσπασει".
Τέλος πάντων ποτέ δεν τον πήγα, ούτε θεωρώ ότι έκανε και κάτι τρομερό στον Ολυμπιακό, αυτό που έκανε το έχει κάνει και ο Ντιόγκο και ο κάθε τυχαιοτυχαίος που έπαιξε επιθετικός σε ομάδα πρωταγωνίστρια.
Δεν είμαι και κανένας θαυμαστής του Φουστέρ άλλωστε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (02-12-12)
Στην εβερτον ομως δε τον πηραν για επιθετικο, κυριως στα χαφ παιζει. Και σ οσα ματς τον ειδα απ την αρχη της χρονιας, ηταν πολυ καλος, βοηθουσε παντα την ομαδα του. Επαιρνε τη μπαλα ο Μιραλας και δημιουργουσε ρηγματα στην αντιπαλη αμυνα σε καθε ματς.
Τα τελευταια της εβερτον δε τα εχω δει, απ οταν τραυματιστηκε δηλ ο παιχτης, προσφατα, σε αγωνα που ηταν εξαιρεικος μεχρι εκεινη την ωρα. Και γι αυτο ρωταγα στο φορουμ αν καποιος τον ειδε σ αυτα τα ματς.
Αλλωστε η διαφορα της σουπα λιγκα με την πρεμιερ ειναι χαωδης και δε περιμεναμε να ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα κι εκει. Μεχρι τωρα παντως μια χαρα τον βλεπω και δεν εχει κι ουτε ενα χρονο στην ομαδα. (το λεω γιατι εμεις βρισκουμε λογικο , ανα διαστηματα, να λεμε οτι ο χ παιχτης θελει καιρο να προσαρμοστει, κι οτι θα ναι καλυτερος στη συνεχεια κλπ κλπ )
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
nikos7 (03-12-12)
Αν ο Φουστέρ ήξερε και μπάλα, θα έπαιζε ακόμα στην Ισπανία. Δυστυχώς είναι ένα ακόμα από τα ΠΟΛΛΑ άμπαλα κατσίκια που έχουμε στο ρόστερ. Εχουμε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ έλλειψη ταλέντου, και κυρίως γιατί δυο παίκτες που ξέρουν μπάλα, ο ένας είναι ξοφλημένος (Ιμπαγάσα) και και ο άλλος δεν είναι ποδοσφαιριστής αλλά μπαλαρίνα (Φέτφα). Οπότε ότι κάνει το Αμπντούνι, διότι οι άλλοι ειναι σεντερφορ (τσιμπουρι και Μητρο) και δεν κανουν για επιτελικες θεσεις.
Ξεφτιλα.
VALVERDES_7 (03-12-12)
sabar77 (03-12-12)
Ο Φουστέρ φέτος, όντως νομίζω ότι περισσότερο εμποδίζει το παιχνίδι παρά το βοηθάει. Έχει να κάνει με τη θέση που παίζει και τη διάταξη.
Εκεί μπροστά νομίζω κάνει άστοχη επιλογή ο Ζρντ. Δϋο μή δημιουργικοί αμ. χαφ, μπροστά τους άμπαλοι και ο Φουστέρ δεξιά, πώς να κουνηθεί η μπάλα. Και παίζει και ο Μασάντο....
Για να παίζει ο Φουστέρ δεξιά (λέμε τώρα), η τοποθέτηση θα ισχύει κυρίως αμυντικά. Στην ανάπτυξη δεν πρέπει να μένει εκεί, η θέση του είναι να πατάει περιοχή σαν τρέιλερ. Το λογικό συνεπώς θα ήταν να συμπληρώνει ζευγάρι φορ με τον φουνταριστό, με κίνηση που θα εξαρτάται από την κίνηση του μοναδικού εξτρέμ (αφού αυτός δεν είναι...).
Εδώ αυτό δεν γίνεται. Ο Φουστέρ έχει φτάσει να λογίζεται και να χρησιμοποιείται ως ακραίος. Χωρίς λογική, αφού το παιδί δεν έχει δυνατότητες για εκεί.
Εναλλακτική είναι μόνο η προπέρσινη του Βαλβέρδε (γιατί και πέρυσι δύσκολα τα είχε, που γύρισε το σύστημα). Φουστέρ τρέιλερ και πιο δημιουργικός αμ. χαφ πίσω. Όταν έπαιζε ο Ιμπαγάσα εκεί, όλα καλά ήταν. Ας δοκιμαστεί ο Μασάδο.
Ναι, στο ελληνικό πρωτάθλημα ένα πιο δημιουργικό ζευγάρι στον άξονα νομίζω ότι επιβάλλεται. Υποθέτω ότι θα το δούμε με το που θα περάσουμε την Άρσεναλ και τον βαζέλα.
Εκεί δεξιά που βάζει τον Φουστέρ ο Ζρντ, δεν υπάρχει σύγκριση με τον Μιραλάς. Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση ούτε και με τον Μέγιερι ακόμα, το παιδί δεν τό'χει. Η θέση του Μιραλάς εκεί ήταν, εκεί διέπρεψε. Ως προωθημένος ο άνθρωπος ήταν αστείο να λογίζεται, άλλο που έβγαλε τη θέση κατά συνθήκην.
Προσωπικά θέλω τον Φουστέρ στην ενδεκάδα, γιατί εκτός των άλλων δεν είναι κι αδερφούλα να κρύβεται και νά'χει περίοδο κάθε τρεις και λίγο... Αλλά σε άλλη θέση, στη μόνη που μπορεί να αποδώσει.
Θυμίζω ότι η προπέρσινη σαιζόν που είχε τον Φουστέρ στην ομάδα, ήταν περισσότερο 4-4-1-1. Φέτος ποιά θα είναι η τετράδα αυτή; Μπορεί να φτιαχτεί: Γκρέκο- Ντιακιτέ(Μανιάτης, Μοντέστο)/Μασάντο(Φέισα)- Αμπντούν. Τα πρόσωπα παίζουν ανάλογα με τις ανάγκες του ματς.
... there's no such thing as "too much"...
differance (03-12-12)
Τι παθατε με τον Φουστερ ολοι,οταν τα παστελωνε ηταν ο παιχταρας και τωρα δεν αποδιδει
επιδη εχασε δυο ευκαιριες για γκολ?Απο τους ποιο ποιοτικους παικτες της ομαδας.
Eντάξει επειδή παρακολουθώ εντατικότατα, τα γραφόμενα στο παρόν thread, "Παιχταρά" δεν τον έχει πει κανείς εκτός απο κάτι εξαιρέσεις.Και συνήθως εάν γινόταν αυτό ήταν μετά από κάποια γκολ που είχε βάλει.Τις εποχές που σκόραρε δηλαδή.
Μπα πουε δεν ηταν παιχταρας ο φουστερ. Απλως με το συστημα του βαλβερδε εβγαινε σε θεσεις για γκολ και το βαζε.
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η πλάκα είναι ότι ανανέωσε μέχρι και το 2015
Ω θεε το χα ξεχασει αυτο.
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Ειναι ενα καλος παιχτης που μπορει να μη φαινεται πολυ στο γηπεδο αλλα εχει το χαρισμα του να σκοραρει
σχετικα ευκολα,δεν νομιζω στην ομαδα να εχουμε αλλον τετοιο παιχτη.
Και καλά έκανε που ανανέωσε. To value for money με τον Φουστέρ είναι παραπάνω από θετικό. Έχει προσφέρει με κρίσιμα γκολ σε αρκετά παιχνίδια, αλλά και σε κάθε παιχνίδι να σκόραρε 5 γκολ, όλο και κάτι θα βρίσκαμε να τον κράζαμε. Κλασικά πράγματα.
Dr.Red (04-12-12)
Διαβάζω ότι μπήκε και άλλαξε το παιχνίδι. Βελτιώθηκε η ανάπτυξη της ομάδας. Αληθεύει; Άντε να παίρνει τα πάνω του!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks