VALVERDES_7 (12-11-12)
τιποτα οπως και σχεδον ολη η ομαδα. καρφωσε ομως το γκολακι και μπραβο του. ειναι σπιρτο το παλικαρι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ενα γκολ. Μια ασσίστ. Αλλη μία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ασσίστ που δυστυχώς τη χαράμισε ο Αμπντούν στέλνοντας τη μπάλλα στη στέγη Καλατράβα.
Εγώ είμαι ξετρελλαμένος με τον παίχτη αυτόν, ότι καλύτερο μακράν έφερε στην ομάδα ο Βαλβέρδε.
Μεχρι να βαλει το γκολ ηταν αρνητικος επιθετικα,χαλασε τις περισσοτερες επιθεσεις της ομαδας με πολυ κακα κοντρολ.
Μετα εβαλε ενα γκολ εβγαλε και μια ασιστ μετα απο κλεψιμο δικο του απο πιεση στον αντιπαλο με το σκορ 0-3.Αυτο και μονο λεει πολλα για την θεληση αυτου του παιδιου.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Απλα Respect στον ποιο τιμιο ποδοσφαιριστη της ομαδας,απο τις μεταγραφες που ευγνωμονω τον Βαλβερδε.
ωραιος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πράγματι χθες έκανε απ' τα χειρότερα ματς του με την ερυθρόλευκη, πολλά λάθη αλλά είναι εκτός ρυθμού αφού τρώει πάγκο φέτος.
Ακόμη κι έτσι όμως, πάλι ασίστ, πάλι γκολ... Fusteraki we love you!![]()
BrazHlias (12-11-12)
VALVERDES_7 (12-11-12)
Ψιλοανύπαρκτος και χθες οπως οι περισσότεροι, εσωσε την παρτίδα με το γκολ και την ασίστ. Πάντως ήταν για χαστούκια κι αυτός.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Aπο RedPlanetΊσως ο χειρότερος σε απόδοση παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς. Δεν του βγήκε τίποτα. Πολλά λάθος κοντρόλ και αρκετές λανθασμένες πάσες, αλλά το ανησυχητικό είναι ότι ο Ισπανός έχει αρχίσει και προσπαθεί για το κάτι παραπάνω. Όπως για παράδειγμα τις ντρίμπλες, που δεν είναι και το φόρτε του. Σαν να θέλει να αποδείξει κάτι ο Νταβίντ στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι χρήσιμος, ομαδικός, πρεσάρει ψηλά και έχει τον τρόπο να βρίσκεται στο σημείο που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει. Ελπίζουμε να δούμε ξανά σύντομα τον καλό και ομαδικό Φουστέρ.
Kαλά δεν έχουν βαρεθεί σε κάθε αγωνιστική να κάνουν την ίδια ακριβώς κριτική?
"Δεν του βγήκε τίποτα,δεν ηταν η μερα του, οι ντρίμπλες δεν του βγήκαν, είναι όμως χρήσιμος, πρεσάρει,".
Βγείτε και πείτε επιτελους ότι είναι κατσίκι ολκής για να τελειώνουμε με αυτό το φιλότιμο(κατά τα άλλα) παλληκάρι.
Μηδέν σήμερα. Δεν είναι για να παίζει στα άκρα όπως έχουμε ξαναπεί αλλά να πατάει περιοχή και να πρεσσάρει ψηλά, και πίσω του να παίζει ο Ιμπαγάσα να του βγάζει πάσες. Όπως έπαιζε με Βαλβέρδε δηλαδήΣ.
VALVERDES_7 (18-11-12)
ο χειρότερος ήταν χτες αλλά σε αυτή τη θέση ήταν αναμενόμενο
Και ο Ντιακιτέ σε λάθος θέση έπαιξε αλλά μια χαρά τα πήγε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ουδεμια σχεση ο Φουστερ της θητειας Βαλβερδε με αυτον
του Ζαρντιμ.
Ολα στην προπονητικη ειναι θεματα εντολων και δυστυχως
δεν εχει βρει τις καταλληλες ο Ζαρντιμ.
Τρεχει ασκοπα,μαρκαρει απροσεκτα και δεν παταει καθολου περιοχη.
Πρεπει να σταματησει η εμμονη του προπονητη σε αυτον και τον
Μοντεστο καθως περιμενουν πισω τους διαφοροι παιχτες να
παρουν την ευκαιρια τους
Δεν του βγήκαν ούτε απόψε οι φάσεις.
Bookmarks