nikos7 (21-10-12)
Ρε τον άμπαλο! Απαπα αίσχος!
nikos7 (21-10-12)
Γκολαρα ειχε βαλει τοτε,αψογο κοντρολ/κατεβασμα και εκτελεση.
Θα γίνω ιερόσυλος αν πω ότι αυτό το γκολ ήταν κλάσης Ζιντάν; Επίσης έχει βάλει και ψαλιδάκι στο Χαριλάου. Άμπαλοι παίκτες, δεν βάζουν τέτοια γκολ ούτε από τύχη. Η τεχνική πρώτα απ' όλα ξεκινάει απ' το μυαλό. Και φυσικά δεν λέω ότι είναι Ζιντάν, μην τρελαθούμε, ένας κανονικός ποδοσφαιριστής είναι που ήταν πραγματικό λαχείο, απλά αυτό το ότι δεν ξέρει ούτε κοντρόλ να κάνει έχει καταντήσει ανέκδοτο...
Θετικοτατος στο Β ημιχρονο, ενας υπερπολυτιμος παιχτης για τον Ολυμπιακο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (11-11-12)
τελικά φιλαράκι , μας έβαλες τα οματογυάλια , σταθερός αθόρυβος , καρτερικός μπράβο
sirkostas (28-10-12)
Μαχητικος σημερα αλλα οχι πολλα πραγματα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
για τον πουτσο καβαλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
γιατι τοσα νευρα ? δεν είναι του χαρακτήρος σου
Αν πιστευα οτι εχουμε προπονητή στον πάγκο θα υποπτευόμουνα οτι "επίτηδες" μοίραζε κλωτσίδι σήμερα ο Φουστερ. Θα μπορούσα να το στηρίξω σαν "προβοκάτσια" για να αποσυντονίσεις τον αντίπαλο. Με δεδομένο ομως οτι ο Ζαρντιμ δεν ειναι ακριβώς ο πιο "κολπακιας" προπονητης που εχω δει μαλλον κατι δεν του πηγε καλα απο την αρχή και αρχισε να κοπαναει. Φυσικα εχασε το μυαλό του και δεν προσέφερε οσα μπορουσε. Γκολ σαν αυτο που εχασε με κεφαλιά απο ενα μέτρο εχει δείξει οτι τα "εχει".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κακό παιχνίδι επιθετικά και αμυντικά. Επίσης, πολλά νεύρα χωρίς λόγο. Έχασε κι ένα γκολ που δεν μας έχει συνηθίσει να χάνει
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
το γκολ το έχει με τα μπούνια ο φουστέρ αλλά δεν είναι όλοι και καλοί κεφαλοσφαιριστές. εντάξει έμοιαζε εύκολο αλλά πρέπει να σημαδέψει μόνο κάτω και γωνία για να μπει, λίγο να ξεφύγει το κεφάλι πάει αλλού για αλλού η μπάλα. τζιμπούρ-μήτρογλου-πάντελιτς που είναι φορ θα το είχαν καρφώσει 100%
BrazHlias (26-10-12)
Ενα μηνα εκτος με θλαση. Ελα ο επομενος!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βοηθησε απ οταν μπηκε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ειχε κουραστει ο μοντεστο σωστη η αλλαγη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θα παιξει με την Αεκ και θα σκοραρει.
Από τη στιγμή που μπήκε κάναμε πάρτι! Βοήθησε πάρα πολύ τους Μασάντο, Γκρέκο και Αμπντούν επιθετικά, αφού ο Μοντέστο που βγήκε δεν είχε βοηθήσει ούτε λίγο στην επίθεση.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αυτος κατι παθαινει οταν ξεκινα βασικος. Αφαντος σημερα πλημ του φκολ
γκολάρα σήμερα όμως
Ο χειρότερος του γηπέδου για πολλοστή φορά.
Bookmarks