Να κάτσει εκεί που κάθεται ο Ιμπάνιεθ! Μια χαρά παίχτης είναι ο Φουστέρ και από τους πολυτιμότερους τη τελευταία 2ετία. Ανεχτήκαμε τη μεξικανοουρουγουανική ξεκούμπωτη ρόμπα τόσα χρόνια, παρότι δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα παρά μόνο τα λεφτά της μεταγραφής του και μας ξινίζει ένας παίχτης που από το πουθενά μας έχει δώσει ένα σωρό βαθμούς και κάμποσα εξαιρετικά γκολ. Κι είναι κι εξαιρετικός χαρακτήρας, χωρίς να έχει δημιουργήσει το παραμικρότερο πρόβλημα σε προπονητή/συμπαίχτες.
τι προβλημα να δημιουργησει ρε κωστα αφου ειναι συνεχεια βασικος;
με το που αποθεραπευεται ξαναπαιζει.ετσι κανενας δεν δημιουργει προβλημα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
VALVERDES_7 (18-01-12)
τραγικος φετος αλλα ο μουρινιο δε τον αφηνει με τιποτα στον παγκο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Aπό μπάλα είναι μυρωδιάς, η αποδοση του είναι προκλητικά τραγική, είναι ανεξηγητα συνέχεια ο μονιμάς της ενδεκάδας, και για το αν είναι καλός χαρακτήρας δεν με νοιάζει καθόλου.Τα καλά παιδιά είναι για τις κορούλες μας.Α και αμφιβάλλω γενικά ότι πρέπει να αποκαλείται ποδοσφαιριστής..
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Στο 4-4-1-1 που παίζει ο Βαλβέρδε ο Φουστέρ είναι μανούλα - γιαυτό άλλωστε τον έφερε στην ομάδα. Το περίεργο είναι ότι φέτος δεν τον χρησιμοποιεί στη φυσική του θέση αλλά συνήθως τον βάζει να παίξει έξω δεξιά - όπου και φυσικά δεν αποδίδει τίποτα.
Άλλη μια παρενέργεια του Πλάνου Α που μας άφησε χωρίς ακραία χαφ...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (18-01-12)
Μάλλον παίζουμε με 4-4-0-1.Οπου και να τον βάλεις τραγικός είναι.
Καλά αν το ψάξεις παίζουμε 3-1(με 2)-0-1 αλλά λέμε τώρα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (18-01-12)
Oχι θεε μου στα άκρα ο Φουστέρ!Αρκετά τον υπομένω στον άξονα!
το μονο καλο που εκανες ηταν ο μπηκες στην θεση του αμπτουν...κατα τα αλλα εισαι για τον πουτσο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παικτης πρόκληση για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.Ούτε για την Ελεκτροπουτερε δεν είναι.
Αμα είναι να φύγεις Τζερυ Λουις σου κάνω και εγώ τα εισητηρια.
Δρόμο μυρωδιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααα
Δεν είσαι για Ολυμπιακό ρε άμπαλε
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
καλα αυτη η ευκαιρια που εχασε....ελεος..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπα πως και έτσι?Ελειψες και παίξαμε κάπως καλά?Ανήκουστο.
Αν αυτό σήμερα ήταν το "καπως καλά" ρε Σάκη, τοτε να παίζει και με το φέρετρο ο Φουστέρ. Διαφορά δεν κανει. Εγω πιστεύω οτι χωρίς τις απο μηχανής Θεού (λεμε τώρα) κόκκινες τον κρίνο θα μυρίζαμε σήμερα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ουστ και συ ρε κακόγουστο ανέκδοτο.
Κριάρι,άμπαλε ήρθε το τέλος σου επιτέλους από την βασική ενδεκάδα.Αρκετά καρκινιάσαμε με την πάρτη σου.Πάγκο τώρα και αλλαγούλα.
Bookmarks