Καλά για σένα δεν τίθεται θέμα αν θα είσαι βασικός απόψε.
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Είπα την πρωινή μου κακία και ηρέμησα![]()
Αλλη μια πολύ μεγάλη εμφάνιση από τον μετρ της τεχνικής και της πάσας.Σκοράρεις όμως μπαγασάκο και δεν βλέπω φως στο τούνελ να γλυτώσουμε από σένα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Καλά για σένα δεν τίθεται θέμα αν θα είσαι βασικός απόψε.
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Είπα την πρωινή μου κακία και ηρέμησα![]()
Απλα στο ματς με τον Θρασυβουλο απεδειξε τι δεν ειναι... ΧΑΖΟΣ!!!!
Αμα δει ευκαιρια θα την εκμεταλλευτει κατευθειαν δεν θα κανει 45 τριπλες και να παει να μιμηθει τον Μαραντονα ενω εχει κενη εστια μπροστα του...
Το ιδιο ακριβως ειναι και ο Παντελιτς.. Βλεπει οτι εχει πιθανοτητες να το βαλει και σουταρει... Δεν σκεφτεται κατσε να περασω 2-3 φορες ολοι την ομαδα πρωτα να δειξω ποσο ''γαμαο'' ειμαι...
Ενω αλλοι δικοι μας προφανως καλυτεροι σε τεχνικη πνιγονται σε μια κουταλια νερο...
Ο Μιραλας περυσι εκανε μια δυο τριπλες και σουταρε ακομα και εαν ηταν εξω απο την περιοχη και συνηθως του πετυχαινε οπως στο ματς με τον βαζελο... Φετος δεν το κανει αυτο ουτε κατα διανοια...
Αμα δεν φτασει πανω στην γραμμη της μικρης περιοχης δυσκολα θα σουταρει... Και για αυτο ειναι και λιγοτερο αποδοτικος απ'οτι αλλες φορες...
εντελως για τον πουτσο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
VALVERDES_7 (16-01-12)
χαχαχαχαχαχαχαχα
Eλπιζω να παρουμε ενα δεκαρι της προκοπης για να παει κι αυτος στην θεση που του αξιζει.Στον ΠΑΓΚΟ.
VALVERDES_7 (16-01-12)
πολύ κακός και σήμερα. μεγάλο ντεφορμάρισμα για τον Φουστέρ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
93 λεπτά κρατήθηκε στο παιχνίδι
Μας ανέβασε πάλι το αίμα στο κεφάλι
Kάκιστος
Ένα κοντρολ ρε κερατά μόνο ένα να έκανες σήμερα και τι στον κόσμο...που έτσι και βάλουμε κάτω τις φάσεις που έχεις καταστρέψει με τα απαράδεκτα κοντρόλ θα γεμίσουμε ενα DVD
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
VALVERDES_7 (15-01-12)
VALVERDES_7 (15-01-12)
ουτε μια πασα σωστη ρε πουστη μου. παρε λιγο τα πανω σου και παιξε οπως περσι γιατι με τις τιτικες που εχουμε μπλεξει δεν την βγαζουμε καθαρη...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
τις πάσες λές μόνο βρε brazhlias,το ότι γάμησε πάνω από 7-8 επιθέσεις της ομάδας με τα χαμένα κοντρόλ δεν σου λέει τίποτα???
VALVERDES_7 (15-01-12)
Πάντα έτσι ήταν ο Φουστέρ.Αμπαλος.Απλά έχει σκοράρει ειδικά πέρισυ (και ορισμένα ωραία γκολ) και γι αυτό εχει θεωρηθεί καλός παίκτης(αν και το παραμύθι τελειώνει).Η αλήθεια όμως είναι ότι πάντα ήταν μυρωδιάς.Φιλότιμος βέβαια έτσι........Αλλά φιλότιμο εγώ βλέπω και στον Ποτουρίδη για παράδειγμα
Gtakis (16-01-12)
Για εμενα αλλοι φταινε... Οσο ντεφορμε και να ειναι και γκολ βαζει και την δουλεια του την κανει... Καποιοι αλλοι ειναι δεν ειναι ντεφορμε ενα και το αυτο παραμενει....
Ο Ιμπανιεθ πότε θα έρθει και για σένα?
Faithful (18-01-12)
Bookmarks