μετριος προς κακος σημερα, αλλα ρε πουστη μου εισαι μεγαλη ψυχη. ικανος να βαλει το κεφαλι του στη γκιλοτινα για να βαλει το γκολ.
μεγαλος μαχητης.
Κλασσικος νταβιντ...ας βαζει γκολακια και ας μην φαινεται.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μετριος προς κακος σημερα, αλλα ρε πουστη μου εισαι μεγαλη ψυχη. ικανος να βαλει το κεφαλι του στη γκιλοτινα για να βαλει το γκολ.
μεγαλος μαχητης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sabar77 (03-10-11)
Oτι ειναι μαχητης δεν μπορω να το αμφισβητησω.Τα δίνει ολα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Το κάρφωσε πάλι ο παίχτης-επιλογή του μιζαδόρου? Ατιμο βερμούτ, πάλι με βάρεσες στο δόξα πατρί!
Red Sting (03-10-11)
Κακος ηταν,αλλα ετρεχε παντου,πεταξε και το γκολακι του.
Σχεδον παντα ειτε ειναι καλος ειτε κακος βοηθαει την ομαδα,πολυ θετικος παικτης στο συνολο του.
Τον περιμενω να ανεβει παντως.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
γιατί έκανε κακό ματς η "μίζα"??? επειδή πρέσαρε εκεί που ΔΕΝ πρέσαρε ο Τζεμπούρ και μάρκαρε εκεί που ΔΕΝ μάρκαρε ο Μιραλάς???? αν είναι να κάνει δουλειά 3 ανθρώπων στο αμυντικό κομμάτι, να βοηθάει στην ανάπτυξη αλλάζοντας γρήγορα την μπάλα με τη μία και να σκοράρει, τότε μακάρι να κάνει πάντοτε κακά ματς...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο Φουστερ φετος κινειται αρκετα και στα πλαγια και σιγουρα αυτο ειναι πιο δυσκολο για τον ιδιο αφου δεν εχει τα προσοντα του εξτρεμ. Παντως εχει ηδη αρχισει να παιρνει μπρος με τα σημαντικα γκολ με αρσεναλ και μπαουγκ, δεν τον βλεπω να βγαινει απο την ενδεκαδα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Για καποιους που ελεγαν οτι στα μεγαλα παιχνιδια ειναι εξαφανισμενος να θυμισω οτι εχει σκοραρει με Αρσεναλ και Μπαουγκς..
η καλυτερη μεταγραφη του μιζαδορου..
Αει γαμπιπ ρε Φουστερη, θα παψεις να σκοραρεις να ξελασπώνεις το έκτρωμα μπας και δουμε τι θα κανουμε;
Πρωτα πρωτα θα διωξουμε εσένα γιατι δεν εισαι αεροδρομιακός τύπος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ορίστε έγινε και το χατήρι σε όσους δεν γουστάρουν τον Φουστεράκο. Κάταγμα στα πλευρά και 1 μήνα έξω.
BrazHlias (17-10-11)
τουλαχιστον ισως ειναι ευκαιρια να δουμε και λιγο μακουν. Θα τραβηχτει ο ιμπαγασα μπροστα, αρα αναγκαστικα θα παιζει ποιο πολυ ο μακουν. Αρχισε και τις ουρταδιες ο ορμπαιθ με την αεκ, οποτε πρεπει να δοκιμαστει ο μακουν. Αν ειχε γυρισει και ο γιεστε, δεν θα φαινοταν η απωλεια του φουστερ. Αντε μπας και δοκιμαστει ξανα και ο φετφα πισω απο τον επιθετικο. Παντως ο φουστερ δεν τραβαει φετος, ναι και παλι εχει καρφωσει τα γκολακια του, αλλα στην συνολικη πορεια των αγώνων ειναι ποιο φαντασμα απο περισυ!
Γκαντεμια...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
νταξει εγω τρελο προβλημα δεν εχω. θα μπουνε οι 3-4 παιχτες που τους τρωει ταυτοχρονα τη θεση το βισμα και ουτε γατα ουτε ζημια. βασικα αν και πιστευω πως ειναι πολυ σημαντικος για το παιχνιδι της ομαδας, θεωρω καλο το οτι τραυματιστηκε, ευκαιρια να δικαιωθει ο βαλβερδε για το οτι τον εβαζε τοσο καιρο. απο την αλλη αν μπει στη θεση του ο φετφα, ο χαβιτο ή δεν ξερω και γω ποιος αλλος θα μπει και προσφερει περισσοτερα (αν και δεν το νομιζω) ακομα καλυτερα για την ομαδα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Απώλεια.
Άλλος ένας λόγος για να κλαίει ο τρυφερός μας προπονητής μετά την φυγή του Ριέρα (ναι, προβοκάρω!)![]()
... there's no such thing as "too much"...
Έχει σκοράρει σε κάποια ματς αλλά συνολικά φέτος είναι κακός.
Ευκαιρία να δούμε κάτι διαφορετικό στην θέση του με προσωπική προτίμηση στον Monje που μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ.
.
Επιτελους θα πιασει τοπο το ταμα που ειχα κανει, να δω τον Ολυμπιακο χωρις τον Φουστερ.
Ενταξει πλακα κανω αν και δεν μ αρεσει καθολου σαν παικτης, ευχομαι να επιστρεψει γρηγορα να βοηθησει γιατι ειναι ο πιο φιλοτιμος παικτης μας (παρολο που ειναι αμπαλος).
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μακάρι να επιστρέψει σύντομα!
Με την α6κ ήταν απλά εξαφανισμένος. Ίσως του κάνει καλό ο τραυματισμός.
www.f1rstlap.com
Πρώτη φορά βλέπω τραυματισμός να κάνει καλό σε αθλητή![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-10-11)
—John Lennon
Bookmarks