Red Sting (16-07-11)
Δε μπορώ να καταλάβω το πνεύμα τέτοιων ποστ από τη στιγμή που έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Όσο και να σε αβαντάρουν τα μίντια (που ΔΕΝ τον αβάνταραν), αν δεν αποδείξεις ότι ξέρεις έστω τα στοιχειώδη, δεν πας μπροστά. Κι ο Φουστέρ ήταν πολύτιμος τη χρονιά που μας πέρασε.
Red Sting (16-07-11)
Οεεε...οεεε...οεεε...Νταβίντ Φουστέρ!!
Ότι και να πούμε είναι λίγο, χίλια ευχαριστώ σε αυτό το παιδί που πέρασε του Χριστού τα πάθη
και είναι από τους ελάχιστους που τιμούν τη φανέλα και το ψωμί που τρώνε...
Διωχτε τον και φερτε τον ξαδερφο του Ουρταδου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Επαιζε σημερα?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
eusebio7 (16-09-11), nick_audioslave7 (14-09-11)
εντελως για τον πουτσο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
eusebio7 (16-09-11), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-09-11)
Δεν εχει να αναλυσουμε κατι για αυτον τον παιχτη σημερα, βλεπω το ονομα του να αναγραφεται στις συνθεσεις και ειλικρινα τριβω τα ματια μου με την ανυπαρξια του. ΟΚ. Ειναι μαχητης. Για ελληνικο πρωταθλημα υπερπολυτιμος γιατι μπορει να δωσει λυσεις με τους μικρομεσαιους, αν το κριτιριο ειναι αγωνες με αντιπαλους τυπου Αρη τοτε ειναι ο mvp του Ολυμπιακου. Ειναι πολυεργαλειο. Ειναι, ειναι, ειναι. Για αντιπαλο ισαξιο -εστω παραπλησιο- του Ολυμπιακου και πανω ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Εξαφανισμενος σε συστηματικη βαση απο το γηπεδο σε ολα τα ντερμπυ (εξαιρουμενου του 6-0), ενα εργο που ειδαμε και σημερα.
eusebio7 (16-09-11)
Ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου αλλά θα διαφωνήσω μαζί σας.Μακάρι να ήταν ανύπαρκτος,γιατί αν ήταν ανύπαρκτος δεν θα έκοβε τη φοβερή μπαλιά στον μιραλάς στο πρώτο ημίχρονο.Είναι ο Mr πανηλίθιος 2011,θαυμάστε τον.
Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...
eusebio7 (16-09-11)
Ειλικρινα θελω πολυ να κραξω τον Βαλβερδε που βαζει αυτον τον παικτακο της πλακας σε κρισιμα ματς.
Με μετριες και κακες ομαδες πεταει. Με τις μεγαλες ομως ομαδες δειχνει το φτωχο του ποδοσφαιρικο επιπεδο. Ρε ουστ!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
eusebio7 (16-09-11)
Οντως ο Φουστερ στα δυσκολα παιχνιδια μεχρι σημερα φανηκε πολυ λιγο, ομως για να ειμαστε δικαιοι ο Βαλβερδε τον εβαλε σε μια θεση που ο παιχτης δεν την εχει.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Κανενα προβλημα με τον Φουστερ. Πληρωσε την ανεπάρκεια του προπονητή του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (14-09-11)
ο Φουστέρ είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ για το επίπεδο του Ολυμπιακού. και δεν υπερβάλω καθόλου. είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι, αυτοί είμαστε και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αλλάξουμε επίπεδο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο Φουστέρ είναι παιχταράς ΟΤΑΝ παίζει στη θέση του, δηλαδή στο 1 πίσω από τον φορ. Όχι όταν παίζει αριστερό χαφ, δεξί μπακ ή τερματοφύλακας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν διαφωνώ σε αυτό. απλώς μιλάω γενικά για το επίπεδο του Ολυμπιακού. ομαδούλα της πλάκας, όσο κι αν με πονάει. ομαδούλα σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς όμως. ευτυχώς παίζει σήμερα η ομαδάρα μου σε HD και θα απολαύσω πραγματικό ποδόσφαιρο, τέτοιο που δεν παίζει ούτε η πολυδιαφημισμένη Μπαρτσελόνα
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
τα μεγαλα παιχνιδια ειναι για μεγαλους παικτες βλεπε ριμπο γκαλετι που κανανε το αναποδο ηταν ανυπαρκτοι στα μικρα παιχνιδια αλλα στην ευρωπη που θελει αρχι@#$ ηταν παντα οι καλυτεροι παικτες τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..και δυστυχος εχουμε 11 παικτες του 6-7 αλλα ΚΑΝΕΝΑ του 9-10
O Fuster πρεπει να δοθεί δανεικός στον ΟΦΗ.Είναι το βαρίδιο της ομάδας.
Μου παιζει με ομάδες της πλακας στην Ελλαδα, και στα ματς τα πιο σοβαρα ειναι παντα αφαντος.Βγηκε χθες αλλαγη και φανηκαμε καπως στο κεντρο.
Και ας τον πιασει ο Μαρινακης τον Βαλβερδε να του πει να κοψει το κολλημα που εχει με τον Τζερι Λουις τωρα που ειναι νωρις.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
eusebio7 (16-09-11)
eusebio7 (16-09-11)
Εντάξει, πλάκα κάνω, μην αρπάζεσαι!
ΕΡΝΕΕΕΕΕΕΕΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΕΡΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks