Και ποιό γκολ βγήκε 1ο την τελευταία αγωνιστική για να γελάσουμε;
Του Μπρεσκα βγηκε.
sirkostas (20-04-11)
Και τα δύο γκολ μου αρεσαν , και τα δύο προήλθαν απο πανέξυπνες πάσες, και πήγαν περίπου στο ίδιο σημείο της εστίας. Δύσκολα θα ξεχώριζα το ενα απο το άλλο, δίνω ενα κλικ παραπάνω στου Μπρέσκα επειδή δεν προερχόταν απο στημένη φάση.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (20-04-11)
δεν το εχω δει του μπρεσκα.τοσο καλο ηταν;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Του Μπρέσκα του 'ρθε στρωμένη κάτω κι απλά έκανε σουτ. Ο Φουστέρ κατέβασε με το στήθος και σούταρε στον αέρα. Μακράν του Φουστέρ.
www.f1rstlap.com
panahs7 (20-04-11)
Γνωμες ειναι αυτες. Αν επρεπε να ψηφίσω ντε και καλα θα ψηφιζα στα σημεία το γκολ του Μπρεσκα.
Διαφωνώ. Απλως τα βλεπω πιο ξεκάθαρα και λιγοτερο οπαδικα. Το γκολ στη φάση επανω και με αντίπαλο να "κοντραρει" ειναι πιο δύσκολο από σέντρα και κοντρολ χωρις αντιπαλο. Αν δεν κανω λαθος δεν βαθμολογείται η καλύτερη τελική προσπαθεια αλλα το καλυτερο γκολ συνολικα. Και μονο το τακουνακι-πασα που παιρνει ο Μπρεσκα παιρνει μονο του τον τιτλο του καλύτερου γκολ νομιζω.
Δεν καταλαβαίνω γιατι σας "καρφώνεται" οτι αν δεν εχω ιδια γνωμη με καποιον παω να του την πω... Τετοια κατασταση δεν θα την καταλαβω ΠΟΤΕ ομως... Κουβεντα παω να κανω και πεφτω συνεχεια σε τοιχο. Οποτε...
που είσαι χαμένοθ παιχταρά μου!!! περιμένω και φέτοθ να θε αβαντάρουν τα μίντια και η προπονητάρα που θε κουβάληθε!!! Με φουθτέρ βαθικό αφού ο Μαιτρ της προπονητηκήθ τον Χέθτεθ τον προορίζει για την θέθη του ιμπαγάθα!!! Πάμε για μεγάλα πράγματα στο τθάμπιονς φέτοθ!!Ινιάκι Ιμπάνιεθ dream team και τα μυαλά στα κάγγελα!!!
Bookmarks