Σελίδα 47 από 128 ΠρώτηΠρώτη ... 71727374344454647484950515767778797 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 921 έως 940 από 2552

Θέμα: David Fuster Torrijos

Thanks
    82
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 133 φορές σε 117 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: David Fuster Torrijos

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ μωρε δεν τρεχει μία. Θα χαλασω εγω τη ζαχαρένια μου για τον καθένα. Δε πα να σκοτωθείτε να προσφέρετε και θέαμα
    Έγινε.Eusebio7 ελεύθερο το πεδίο

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.213
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.444 φορές σε 20.704 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε,δε το ειπα γενικα για να απαντήσεις. Απλα ψιλογυρισανε τα αντερα μου διαβαζοντας ολο το φορουμ. Αλλα για λίγο. Εχω βρει τη λύση και ηρεμώ γρήγορα.
    ??

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Το παλικάρι δεν βγάζει απλά τα λεφτά του, αυτό το έχει διεκπεραιώσει εδώ και καιρό.

Πλέον βγάζει και τα λεφτά των διαφορων φίφηδων "γκαλάκτικος" που για χάρη τους κάποιοι τρέχαν στ' αεροδρόμια και ψωνίζαν διαρκείας.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    ??
    Ισως να ειναι και αυτο μια λύση. Αν δοκιμασει κανεις ας ενημερώσει.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

μπραβο στον φουστερ.και εγω τοιυ βγαζω το καπελλο οχι μονο για το σημερινο.
    8 γκολ εχειβαλει το παιδι και καθε φορα παιζει για το καλυτερο.ενταξει σημερα μπορει
    να μην υπηρχε στο γηπεδο την περισσοτερη ωρα του αγωνα αλλα εκει που επρεπε
    ηταν.τα εχει βγαλει τα λεφτα του και τωρα περιμενουμε τους αλλους σωτηρες.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    82
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπραβο στον φουστερ.και εγω τοιυ βγαζω το καπελλο οχι μονο για το σημερινο.
    8 γκολ εχειβαλει το παιδι και καθε φορα παιζει για το καλυτερο.ενταξει σημερα μπορει
    να μην υπηρχε στο γηπεδο την περισσοτερη ωρα του αγωνα αλλα εκει που επρεπε
    ηταν.τα εχει βγαλει τα λεφτα του και τωρα περιμενουμε τους αλλους σωτηρες.
    Δεν περιμένουμε σωτήρες.Η ομάδα έτσι παίζει πάντα και κερδίζει τα περισσότερα παιχνίδια είτε με τον φουστέρ είτε χωρίς αυτόν.

Thanks
    20.213
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

-

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προσπαθω πολυ φιλοτιμα να καταλαβω τον λογο για τον οποιο γινομαστε σχεδον εμμονικοι με τα προσωπα, ειτε αυτα ειναι παιχτες ειτε αυτα ειναι προπονητες, αλλα δεν μπορω. Ουτε τον λογο για τον οποιο πιανομαστε απο τα ακρα συνεχιζοντας αυτην την διελκυστινδα. Επισης αγνοουμε επιδεικτικα οτι μιλαμε για τον Ολυμπιακο, μιλαμε για την Σουπερλιγκα και φανταζομαστε παιχταραδες που θα επρεπε να ερθουν στην θεση του Φουστερ και του καθε Φουστερ. Ναι, ειναι η ομαδα στις καρδιες ολων μας ο Ολυμπιακος αλλα μηπως σηκωνουμε λιγακι αλλαζονικα τον πηχη? Ο Φουστερ δεν ειναι Ριβαλντο αλλα δεν ειναι και Οσκαρ. Ο Βαλβερδε δεν ειναι Μουρινιο αλλα δεν ειναι και Σουλης Παπαδοπουλος. Οπως επισης το τι εχω εγω στο κεφαλι μου δεν μπορει να μου το αλλαξει κανεις ουτε εγω αυτο που εχετε εσεις στο κεφαλι σας. Γιατι δεν διοχετευεται ολη αυτη η ενεργεια στο να γραφτουν 5-6 πραγματα ποδοσφαιρικα απο αυτους που ξερουν? Αντε φιλια.
    *****8.23*****

9. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (12-02-11), Cobain_7 (12-02-11), Faithful (12-02-11), panahs7 (12-02-11), Red Sting (12-02-11), sirkostas (12-02-11)

Thanks
    20.213
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπαθω πολυ φιλοτιμα να καταλαβω τον λογο για τον οποιο γινομαστε σχεδον εμμονικοι με τα προσωπα, ειτε αυτα ειναι παιχτες ειτε αυτα ειναι προπονητες, αλλα δεν μπορω. Ουτε τον λογο για τον οποιο πιανομαστε απο τα ακρα συνεχιζοντας αυτην την διελκυστινδα. Επισης αγνοουμε επιδεικτικα οτι μιλαμε για τον Ολυμπιακο, μιλαμε για την Σουπερλιγκα και φανταζομαστε παιχταραδες που θα επρεπε να ερθουν στην θεση του Φουστερ και του καθε Φουστερ. Ναι, ειναι η ομαδα στις καρδιες ολων μας ο Ολυμπιακος αλλα μηπως σηκωνουμε λιγακι αλλαζονικα τον πηχη? Ο Φουστερ δεν ειναι Ριβαλντο αλλα δεν ειναι και Οσκαρ. Ο Βαλβερδε δεν ειναι Μουρινιο αλλα δεν ειναι και Σουλης Παπαδοπουλος. Οπως επισης το τι εχω εγω στο κεφαλι μου δεν μπορει να μου το αλλαξει κανεις ουτε εγω αυτο που εχετε εσεις στο κεφαλι σας. Γιατι δεν διοχετευεται ολη αυτη η ενεργεια στο να γραφτουν 5-6 πραγματα ποδοσφαιρικα απο αυτους που ξερουν? Αντε φιλια.
    Για προσπάθησε λίγο ακόμα...έλα λίγο ακόμα...εκεί καλά είσαι, σβήσε!

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ αγαπώ τον Φουστέρ......
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Thanks
    3.296
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για προσπάθησε λίγο ακόμα...έλα λίγο ακόμα...εκεί καλά είσαι, σβήσε!
    Σφιγγομαι, σφιγγομαι, περιμενε!
    *****8.23*****

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-02-11)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Kάποτε που λέγαμε οτι καραπαλτουδιά σαν τον Οσκαρ δεν ματαπέρασε νοτίως του Δούναβη, λαμβάναμε σαν απάντηση το γελοίο επιχείρημα "ξέρει μπάλλα"!

Τώρα που λέμε οτι ο Φουστέρ κάνει χρονιά MVP, εισπράττουμε την απάντηση "ρε άμα είχαμε τον Κακά στη θέση του, ξέρετε τι παπάδες θα έκανε?"

Αναρωτιέμαι αν κάποιοι από μας πραγματικά γράφουμε εν συνειδήσει ή απλά πατάμε στη τύχη το πληκτρολόγιο κι ότι κάτσει!

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (12-02-11), MjDj (14-02-11)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kάποτε που λέγαμε οτι καραπαλτουδιά σαν τον Οσκαρ δεν ματαπέρασε νοτίως του Δούναβη, λαμβάναμε σαν απάντηση το γελοίο επιχείρημα "ξέρει μπάλλα"!

Τώρα που λέμε οτι ο Φουστέρ κάνει χρονιά MVP, εισπράττουμε την απάντηση "ρε άμα είχαμε τον Κακά στη θέση του, ξέρετε τι παπάδες θα έκανε?"

Αναρωτιέμαι αν κάποιοι από μας πραγματικά γράφουμε εν συνειδήσει ή απλά πατάμε στη τύχη το πληκτρολόγιο κι ότι κάτσει!
    Αν στην τελικη ο Φουστερ εχει τα ελαττωματα που αναφερονται και παρολα αυτα πρωταγωνιστει, αυτο ειναι και ενα δειγμα του επιπεδου της λιγκας αλλα και του επιπεδου των υπολοιπων που κατα καιρους αγωνιζονται στην θεση του, οποτε ας "μην το πουμε ουτε στον παπα". Σε ο,τι εχει να κανει με τον συγκεκριμενο παιχτη εγω παντα σκεφτομαι ποσες φορες τα τελευταια 10 χρονια εχει τυχει ο Ολυμπιακος να παρει πραγματα απο παιχτη που δεν του κοστισε πολλα. Οταν απανταω μονος μου καταληγω στο ιδιο συμπερασμα, οτι το παιχτακι αδικειται απο την κριτικη που δεχεται.
    *****8.23*****

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-02-11), sirkostas (12-02-11)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

οε οε οε οεεεεε νταβιιιιιιντ φουστεεεεεεερ
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-02-11)

Thanks
    82
    Ignore User

Αν στην τελικη ο Φουστερ εχει τα ελαττωματα που αναφερονται και παρολα αυτα πρωταγωνιστει, αυτο ειναι και ενα δειγμα του επιπεδου της λιγκας αλλα και του επιπεδου των υπολοιπων που κατα καιρους αγωνιζονται στην θεση του, οποτε ας "μην το πουμε ουτε στον παπα". Σε ο,τι εχει να κανει με τον συγκεκριμενο παιχτη εγω παντα σκεφτομαι ποσες φορες τα τελευταια 10 χρονια εχει τυχει ο Ολυμπιακος να παρει πραγματα απο παιχτη που δεν του κοστισε πολλα. Οταν απανταω μονος μου καταληγω στο ιδιο συμπερασμα, οτι το παιχτακι αδικειται απο την κριτικη που δεχεται.
    Βάζω γκολ δε σημαίνει πρωταγωνιστώ,ούτε είναι αυτός ο καλύτερος παίχτης της σούπερ λιγκ για να είναι χαμηλού επιπέδου.Και ο Πέδρο βάζει γκολ στην Μπαρτσελόνα δε σημαίνει πως το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ο Πέδρο.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

eusebio7 (16-07-11)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Κακώς μπαίνω στο κόπο και σου απαντάω, αλλά είτε σ' αρέσει είτε όχι ο Φουστέρ είναι ένας από τους δύο κορυφαίους παίχτες του φετινού πρωταθλήματος. Κι η απόσταση από τον 3ο καλύτερο είναι οση η απόσταση από τον Πειραιά ως τη Βαρκελώνη που αναφέρεις.

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (12-02-11), Du3lisT (13-02-11)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ^Giovanni10^ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βάζω γκολ δε σημαίνει πρωταγωνιστώ,ούτε είναι αυτός ο καλύτερος παίχτης της σούπερ λιγκ για να είναι χαμηλού επιπέδου.Και ο Πέδρο βάζει γκολ στην Μπαρτσελόνα δε σημαίνει πως το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ο Πέδρο.
    Mαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα, στους βραχους πεφτει χιονι. Ρε θα με τρελανεις βραδιατικο?
    *****8.23*****

Thanks
    82
    Ignore User

Mαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα, στους βραχους πεφτει χιονι. Ρε θα με τρελανεις βραδιατικο?
    Γιατί πρέπει σώνει και καλά να βγάλουμε τη σούπερ λιγκ χαμηλού επιπέδου για να μας αρκεί ο Φουστέρ;Ολυμπιακός είμαστε δεν είμαστε οποιαδήποτε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει τον Νίνη αντίστοιχα.Είναι ισάξιος ο Φουστέρ του Νίνη;Εγώ δεν το νομίζω.

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

eusebio7 (16-07-11)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ^Giovanni10^ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί πρέπει σώνει και καλά να βγάλουμε τη σούπερ λιγκ χαμηλού επιπέδου για να μας αρκεί ο Φουστέρ;Ολυμπιακός είμαστε δεν είμαστε οποιαδήποτε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει τον Νίνη αντίστοιχα.Είναι ισάξιος ο Φουστέρ του Νίνη;Εγώ δεν το νομίζω.
    Αν θεωρεις οτι η Σουπερλιγκα ειναι κατι καλυτερο απο ενα κακο πρωταθλημα πες το μου να παω να ξαπλωσω τωρα. Απο εκει και περα οταν ο Ολυμπιακος αρχισει να γινεται κατι περισσοτερο απο απλα τον μονοφθαλμο μεταξυ των τυφλων, να κουβεντιασουμε και για τους πιθανους αντικαταστατες του Φουστερ.
    *****8.23*****

Thanks
    82
    Ignore User

Αν θεωρεις οτι η Σουπερλιγκα ειναι κατι καλυτερο απο ενα κακο πρωταθλημα πες το μου να παω να ξαπλωσω τωρα. Απο εκει και περα οταν ο Ολυμπιακος αρχισει να γινεται κατι περισσοτερο απο απλα τον μονοφθαλμο μεταξυ των τυφλων, να κουβεντιασουμε και για τους πιθανους αντικαταστατες του Φουστερ.
    Ρε φίλε μου λες τώρα η σούπερ λιγκ είναι κακό πρωτάθλημα,οπότε ο κάθε άμπαλος μπορεί να παίζει στον Ολυμπιακό και είναι επαρκής λύση.Κι εγώ σου λέω ο Φουστέρ δεν είναι.Αποκαλείς "τυφλούς" ομάδα που έχει τον Σισέ μέσα.Οπότε εμείς ως μονόφθαλμοι δεν πρέπει να 'χουμε κάτι καλύτερο;

Σελίδα 47 από 128 ΠρώτηΠρώτη ... 71727374344454647484950515767778797 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές