Το παλικάρι δεν βγάζει απλά τα λεφτά του, αυτό το έχει διεκπεραιώσει εδώ και καιρό.
Πλέον βγάζει και τα λεφτά των διαφορων φίφηδων "γκαλάκτικος" που για χάρη τους κάποιοι τρέχαν στ' αεροδρόμια και ψωνίζαν διαρκείας.
μπραβο στον φουστερ.και εγω τοιυ βγαζω το καπελλο οχι μονο για το σημερινο.
8 γκολ εχειβαλει το παιδι και καθε φορα παιζει για το καλυτερο.ενταξει σημερα μπορει
να μην υπηρχε στο γηπεδο την περισσοτερη ωρα του αγωνα αλλα εκει που επρεπε
ηταν.τα εχει βγαλει τα λεφτα του και τωρα περιμενουμε τους αλλους σωτηρες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Προσπαθω πολυ φιλοτιμα να καταλαβω τον λογο για τον οποιο γινομαστε σχεδον εμμονικοι με τα προσωπα, ειτε αυτα ειναι παιχτες ειτε αυτα ειναι προπονητες, αλλα δεν μπορω. Ουτε τον λογο για τον οποιο πιανομαστε απο τα ακρα συνεχιζοντας αυτην την διελκυστινδα. Επισης αγνοουμε επιδεικτικα οτι μιλαμε για τον Ολυμπιακο, μιλαμε για την Σουπερλιγκα και φανταζομαστε παιχταραδες που θα επρεπε να ερθουν στην θεση του Φουστερ και του καθε Φουστερ. Ναι, ειναι η ομαδα στις καρδιες ολων μας ο Ολυμπιακος αλλα μηπως σηκωνουμε λιγακι αλλαζονικα τον πηχη? Ο Φουστερ δεν ειναι Ριβαλντο αλλα δεν ειναι και Οσκαρ. Ο Βαλβερδε δεν ειναι Μουρινιο αλλα δεν ειναι και Σουλης Παπαδοπουλος. Οπως επισης το τι εχω εγω στο κεφαλι μου δεν μπορει να μου το αλλαξει κανεις ουτε εγω αυτο που εχετε εσεις στο κεφαλι σας. Γιατι δεν διοχετευεται ολη αυτη η ενεργεια στο να γραφτουν 5-6 πραγματα ποδοσφαιρικα απο αυτους που ξερουν? Αντε φιλια.
*****8.23*****
Εγώ αγαπώ τον Φουστέρ......
panahs7 (12-02-11)
Kάποτε που λέγαμε οτι καραπαλτουδιά σαν τον Οσκαρ δεν ματαπέρασε νοτίως του Δούναβη, λαμβάναμε σαν απάντηση το γελοίο επιχείρημα "ξέρει μπάλλα"!
Τώρα που λέμε οτι ο Φουστέρ κάνει χρονιά MVP, εισπράττουμε την απάντηση "ρε άμα είχαμε τον Κακά στη θέση του, ξέρετε τι παπάδες θα έκανε?"
Αναρωτιέμαι αν κάποιοι από μας πραγματικά γράφουμε εν συνειδήσει ή απλά πατάμε στη τύχη το πληκτρολόγιο κι ότι κάτσει!
DaRkSaGa79 (12-02-11), MjDj (14-02-11)
Αν στην τελικη ο Φουστερ εχει τα ελαττωματα που αναφερονται και παρολα αυτα πρωταγωνιστει, αυτο ειναι και ενα δειγμα του επιπεδου της λιγκας αλλα και του επιπεδου των υπολοιπων που κατα καιρους αγωνιζονται στην θεση του, οποτε ας "μην το πουμε ουτε στον παπα". Σε ο,τι εχει να κανει με τον συγκεκριμενο παιχτη εγω παντα σκεφτομαι ποσες φορες τα τελευταια 10 χρονια εχει τυχει ο Ολυμπιακος να παρει πραγματα απο παιχτη που δεν του κοστισε πολλα. Οταν απανταω μονος μου καταληγω στο ιδιο συμπερασμα, οτι το παιχτακι αδικειται απο την κριτικη που δεχεται.
*****8.23*****
οε οε οε οεεεεε νταβιιιιιιντ φουστεεεεεεερ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
panahs7 (12-02-11)
eusebio7 (16-07-11)
Κακώς μπαίνω στο κόπο και σου απαντάω, αλλά είτε σ' αρέσει είτε όχι ο Φουστέρ είναι ένας από τους δύο κορυφαίους παίχτες του φετινού πρωταθλήματος. Κι η απόσταση από τον 3ο καλύτερο είναι οση η απόσταση από τον Πειραιά ως τη Βαρκελώνη που αναφέρεις.
DaRkSaGa79 (12-02-11), Du3lisT (13-02-11)
Γιατί πρέπει σώνει και καλά να βγάλουμε τη σούπερ λιγκ χαμηλού επιπέδου για να μας αρκεί ο Φουστέρ;Ολυμπιακός είμαστε δεν είμαστε οποιαδήποτε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει τον Νίνη αντίστοιχα.Είναι ισάξιος ο Φουστέρ του Νίνη;Εγώ δεν το νομίζω.
eusebio7 (16-07-11)
Αν θεωρεις οτι η Σουπερλιγκα ειναι κατι καλυτερο απο ενα κακο πρωταθλημα πες το μου να παω να ξαπλωσω τωρα. Απο εκει και περα οταν ο Ολυμπιακος αρχισει να γινεται κατι περισσοτερο απο απλα τον μονοφθαλμο μεταξυ των τυφλων, να κουβεντιασουμε και για τους πιθανους αντικαταστατες του Φουστερ.
*****8.23*****
Ρε φίλε μου λες τώρα η σούπερ λιγκ είναι κακό πρωτάθλημα,οπότε ο κάθε άμπαλος μπορεί να παίζει στον Ολυμπιακό και είναι επαρκής λύση.Κι εγώ σου λέω ο Φουστέρ δεν είναι.Αποκαλείς "τυφλούς" ομάδα που έχει τον Σισέ μέσα.Οπότε εμείς ως μονόφθαλμοι δεν πρέπει να 'χουμε κάτι καλύτερο;
Bookmarks