Στέλιο πολλά ζητάς! Όταν έχεις κολλημένο μυαλό δεν παρατηρείς παιχνίδι, βλέπεις αυτά που θες. Τράβα να δεις στο ημίχρονο,
τα ακούει ο Βαλβέρδε κλασικά και είμαι ο μόνος που είπα ότι με τον τρόπο που παίζουμε θα πάρουμε το ματς. ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει
χαθεί πλέον η έννοια του τι είναι ποδόσφαιρο και ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ! Εμείς θέλουμε να σαρώνουμε στο
πέρασμά μας, λες και είμαστε ο Μέσι με τον Ινιέστα!
captain-cook (12-02-11), panahs7 (12-02-11)
και όταν αυτή πήγαινε σε αυτόν φρόντιζε να την χάσει είτε με λάθος κοντρόλ είτε με λάθπς πάσα....
για την ακρίβεια 2 αμυντικά χαφ κολλημένα πάνω του. αν είχαμε ένα γρήγορο και διεισδυτικό εξτρέμ θα έκανε πάρτι σήμερα!!!
εν τω μεταξύ σε 1-2 φάσεις που έμεινε μόνος ο Φουστέρ, κοίταζε την κάθετη, αλλά την μία ο Μιραλάς και την άλλη ο Τζεμπούρ είχαν πάει στα άκρα...αυτό δημιουργείται από το κενό στα εξτρέμ που ανέφερα και παραπάνω...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
steliosb (12-02-11)
ααα όσο για το "τυχερό γκολ", κάντε τον κόπο να το ξαναδείτε....η μπάλα έχει περάσει την γραμμή όταν αποκρούει ο τέρμας, οπότε δεν την σπρώχνει ο Βελίδης στα δίχτυα....άρα καμία τύχη δεν βοήθησε τον Φουστέρ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Haris1984 (12-02-11)
πριν βιαστείς να με πεις κολλημένο μιλάω μόνο για σήμερα...παρατήρησε ποιος έκανε τις ποιο πολλές μαλακείες στην επίθεση...εγώ σ λέω αυτό που είδα σήμερα...
Ε,αυτος παιζει με μεσον δεν τον κριτικαρω. Με μεσον τα γκολ του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ρε δεν παιζεστε,ειλικρινα δεν παιζεστε...και οι φανατικοι κ οι αντιφουστεριακοι!τι να πω ρε!τετραγωνιζετε τον κυκλο κατα το δοκουν!
Μπα εγω δεν ειμαι φανατικος του Φουστερ Τακη. Απλα θεωρώ ότι μεχρι στιγμής είναι ο καλύτερος παικτης του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, και μακραν απο τον δεύτερο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Red Sting (12-02-11)
Μου θυμίζεις αυτούς που λένε ότι ο Ολυμπιακός κάνει τριπλάσια λάθη από τον αντίπαλο και το φέρνουν σαν ισχυρισμό ότι δεν
έχουμε σωστή ανάπτυξη. Όταν ο αντίπαλος έχει παθητικό ρόλο πως να κάνει λάθη; Έτσι και ο Φουστέρ, έτσι και ο Ιμπαγάσα.
Η μπάλα περνάει τα 60' από τα 90' από τα πόδια τους, δεν είναι λογικό να έχουν και αρκετά λάθη; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που
ξέρουμε...
μα δεν λεω για εσενα σακη καμιασχεση!
ειναι δεδομενοι πλεον οι υπερ του κ οι κατα του!
εγω κρινω παιχνιδι με παιχνιδι!
αλλοι κρινουν λογο συμπαθειας στον βαλβερδε κ αλλοι λογο αντιπαθειας!
Bookmarks