πραγματικα εκπληκτικο γκολ.8γκολ εχει βαλει μεχρι τωρα.
οσο παει και ανεβαινει
τι να πεις πια!
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!
τι γκολαρα εβαλες ρε τρελε!
πραγματικα εκπληκτικο γκολ.8γκολ εχει βαλει μεχρι τωρα.
οσο παει και ανεβαινει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αθλιος,μετριος,μιζα.
και ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
στην θέση που τα 15 τελευταία χρόνια έχω θαυμάσει πραγματικούς ΜΑΓΟΥΣ όπως τον Καραπιάλη , τον Ζιοβάνι και τον Ριβάλντο σήμερα βλέπω τον Κάσπερ το φαντασματάκι.
ο Φουστέρ ΔΕΝ μου αρέσει -αγωνιστικά- γιατί δεν προσφέρει τίποτα στην δημιουργικότητα της ομάδας.
εγώ σε αυτή την θέση θέλω να δω πραγματικό 10αρι με @@@@ που να σκάβουν αυλάκι .
αλλά δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω πως η μαχητικότητα του είναι κατά πολύ πολλαπλάσια όλων των υπολοίπων μαζί .
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ρε πούστη μου πραγματικά άλλο ματς βλέπατε;έλεος πια με την παιχτούρα τον φουστέρ που θα βγουν και αύριο οι κολοφυλλάδες να τον αποθεώσουν ...πριν βάλει το γκολ μπορεί να μου πει κάποιος τι έκανε; το ότι κατέστρεφε τις επιθέσεις της ομάδας συνέχεια δεν το είδε κανείς δλδ;Να βγω να τον αποθεώσω δλδ γιατί; επειδή έβαλε ένα γκολ αν δεν έκανε τόσες μαλακείες και αν ήταν ένας άλλος στην θέση του μπορεί να είχαμε βάλει 3
chainsaw (12-02-11)
Στο ποδόσφαιρο είχε και έχει τεράστια σημασία το γκολ.
Όταν τα γκολ δίνουν σημαντικές νίκες, και οι νίκες αυτές
οδηγούν σε τίτλο αν μη τι άλλο ο παίχτης που το πετυχαίνει
είναι σημαντικός άσχετα με το τι κάνει μέσα στο παιχνίδι.
Έτσι ήταν είναι και θα είναι το ποδόσφαιρο.
.
Α?Επαιζε και αυτος σημερα?Ευτυχως που εβαλε γκολ και το διαπιστωσαμε γιατι ηταν για κλωτσιες σε ολο το παιχνιδι εκτος του γκολ,το οποιο ηταν και λιγο τυχερο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
άσχετος, άμπαλος, μίζα του προπονητή και τυχερό γκολ. ΦΥΓΕ ΑΣΧΕΤΕ!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-02-11), panahs7 (12-02-11)
μετά απορείτε γιατί μας λένε πρόβατα οι βάζελοι.....αυτός εδώ σήμερα ήταν ο χειρώτερος....και αυτή η λογική του γκολ δεν υπάρχει...άμα έπαιζε κανείς ριβάλντο στην θέση του θα είχε και γκολ και ασσίστ και καλύτερη συνολική δημιουργία της ομάδας....
κανένας δεν έχει πει πως ο Φουστέρ είναι Ριβάλντο, αλλά κράζετε έναν από τους 2-3 καλύτερους παίκτες της σεζόν και φτάσατε στο σημείο να πείτε τυχερό ένα καταπληκτικό γκολ που έβαλε....αν το έβαζε κανένας άλλος θα λέγαμε για γκολάρα....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ότι ενστάσεις και αν έχουμε για την αγωνιστική του συνεισφορά το γκολ είναι απλά μια ΦΟΒΕΡΗ ΓΚΟΛΑΡΑ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
iakov7 (13-02-11)
Ρε φίλε νίκησε η ομάδα σήμερα και βαδίζει προς τον τίτλο νομίζω...
Και εσύ ασχολήσαι με το πόσο παιχταράς είναι ο σκόρερ σου που σου έχει δώσει 4 συνεχόμενες νίκες με γκολ του?
Να το κάνεις στο τέλος της χρονιάς στην ανασκόπηση του πρωταθλήματος να το καταλάβω αλλά τώρα τι νόημα έχει?
.
μα ήταν γκολάρα!!!δεν είπε κανείς τον αντίθετο...αλλά ρε παιδιά παίζουμε με -1 παίκτη στην επίθεση... το παιδί δεν μπορεί δημιουργικά τέλος...σήμερα ανάθεμα με και αν μέτρησα μια σωστή ενέργεια πέρα απο το γκολ...ρε γαμώτο ένα πραγματικό δεκάρι να είχαμε σε αυτήν την θέση που να σκοράρει να ντριμπλάρει και να πασάρει τέλεια...τέτοιο παίκτη θέλω εγώ....θα μπορούσε να ήταν και ο ιμπαγάσα αν τον έβαζε και πιο μπροστά ο βαλβέρδε...
ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΕΔΡΑ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ,
ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ;; Αντε βραδιάτικα... Χαρείτε λίγο ρε πούστη μου με τα κολλήματά σας, ΕΛΕΟΣ!![]()
εμ..να με συμπαθατε.αλλα το γκολ,οταν δεν ειναι πεναλτι η στημενη φαση,δημιουργια και αποτελεσματικη εκτελεση δεν ειναι?η καμω καπου λαθος?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks