Μια χαρα και σημερα ο Νταβιντ.ετσι οπως παει,πρωτος σκορερ θα βγει.
Εγω τον ειδα απο τους καλυτερους σημερα . Η αν θελετε λιγοτερο κακος απο ολους τους αλλους .
Μια χαρα και σημερα ο Νταβιντ.ετσι οπως παει,πρωτος σκορερ θα βγει.
αν και οι οθόνες του γηπέδου έδειχναν αυτόν ως σκόρερ, νομίζω πως τελικά το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος που οι οπαδοί φωνάζουν το όνομα του Φουστέρ...
Faithful (06-02-11)
αυτογκολ χρεωθηκε αλλα ειναι αληθεια οτι φωναξαμε για πρωτη φορα τ ονομα του
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Du3lisT (06-02-11)
ναι το μετρησανε στον Aντεφεμι.αν και για μενα ηταν ξεκαθαρα δικο του.
οχι ρε παιδια υμαρτον....
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Μια χαρά το παλληκαράκι.
... there's no such thing as "too much"...
Βασικα καλως μετρησε στον Αντεφέμι το γκολ , καθως ο Φουστερ ή Φουστε οπως προτιματε, δεν βρηκε τη μπαλα παρα μονο με την ακρη του καρουμπαλου. Γι' αυτο και αυτη αλλαζει 100% πορεία και παει στα διχτυα. Πιστεύω οτι αν δεν παρενεβαινε ο αμυντικος ή παραλληλα στο τερμα θα πηγαινε η μπάλα, ή θα βλεπαμε το γκολ της χιλιετιας με κεφαλια - πλασεδακι στην απεναντι γωνία.
Ισα που την ακουμπησε ο Φουστέρης ομως γι' αυτο κλίνω προς το πρώτο σενάριο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Στα τελευταία παιχνίδια βγαίνει κρυφός γι'αυτό σκοράρει.Βέβαια βάζει τη 1 από τις 4-5 ευκαιρίες που έχει.
οπως και να χει αν δεν ηταν ο φουστε δε θα εμπαινε γκολ. δηλαδη ειχε τη μεγαλυτερη συμμετοχη στη φαση. αν δε μετρησε γι αυτον κακως.
υγ: οντως αν δεν εβρισκε θα πηγαινε στην αλλη γωνια ειτε μεσα ειτε εξω
Ε,ναι δεν ειναι "μειωτικο" για τον παικτη αυτο που λεω. Απλα πραγματακια , μπαλιτσα βλεπουμε όχι ασκησεις πυρηνικής φυσικής. Η μπάλα πήγε στα δίχτυα επειδη παρενεβλήθη ο αμυντικος της Ξάνθης, αρα μιλαμε για αυτογκολ κατ' εμέ. Οπότε Πάνο καλως για μένα χρεώθηκε (αν χρεώθηκε) σαν αυτογκόλ καθώς δεν ήταν "προσπάθεια να αποσοβήσει γκολ" για τον Αντεφέμι αλλα απλα η μπάλα εκανε κοντρα επάνω του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αν ηταν ο σισε το γκολ θα μετραγε για αυτον...αλλα ειναι ο φουστερης τωρα βλεπεις....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το παλικαράκι δεν συγκλονίζει, αλλά βγάζει τα λεφτα του με το παραπάνω.
Κατι Μπελούτσιδες και Κριέρες που εγιναν πλούσιοι στον Ολυμπιακό ούτε το το 1/100ό της αμοιβής τους δεν επέστρεψαν με την προσφορά τους στο γήπεδο με τα ερυθρόλευκα.
consigliere (10-02-11), Du3lisT (10-02-11), Gtakis (12-02-11), IERO (11-02-11)
Και είναι και φιλότιμος. Και δεν είναι και αδερφή στο γήπεδο.
Τι εννοείς? Είναι αδερφή κάπου αλλού? Για λέγε![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι έβαλες ρε παιχταρά μου;;;;!!!! ΤΙ;;;!!![]()
Red Sting (12-02-11)
Bookmarks