Παιχταρά μου πόσο σε γουστάρω!![]()
Καλός ήταν αλλά οι τελικές του προσπάθειες δεν είναι καθόλου καλές.
Παιχταρά μου πόσο σε γουστάρω!![]()
Haris1984 (30-01-11)
Παιδιά, το πρώτο σκαφτό πλασάρισμα ήταν μια χαρά, ΕΤΣΙ πλασάρουν οι άνθρωποι, απλά ήταν λίγο άτυχος.
Στο δεύτερο όμως το παράχεσε λίγο![]()
Ενταξει τωρα για να βαλεις ενα τετ α τετ δεν χρειαζεται να παιζεις και στην Μπαρτσελονα.
Λιγη περισσοτερη προσοχη στα τελειωματα θελει γενικως.
Κατα τα αλλα και σε μενα αρκετα καλος μου φανηκε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εσένα πάλι μία φορά έπαιξες καλά και θα βγουν τα αρδ νασε αποθεώσουν πάλι, στα προηγούμενα παιχνίδια που κατέστρεφες όλες τις επιθέσεις της ομάδας όμως κιχ....
όσο για το γκολ ρε παιδιά ήμαρτον δλδ άμα ευστοχούσε αυτός ο παίκτης θα ήταν για μπαρτσελόνα ήμαρτον δλδ θυμηθείτε και τα άλλα παιχνίδια....μία μετριότητα είναι που έχει όμως ψυχή και τον γουστάρει υπερβολικά(αδικαιολόγητα γιατί δεν βλέπει πάγκο ούτε με κυάλι ακόμα και όταν είναι κάκιστος) ο προπονητής και τα αρδ
Haris1984 (30-01-11)
σταθερά καλός! έχει προσφέρει πάρα πολλά φέτος! πολύ καλή μεταγραφή!
το τελείωμα στο πρώτο τετ-α-τετ ήταν σωστό, αλλά δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει να στείλει την μπάλα στη γωνία. αφού την έσκαψε και πέρασε τον τερματοφύλακα θα πήγαινε γκολ...είναι υπερβολικός στις τελικές προσπάθειες, καθώς ψάχνει να το στείλει ακριβώς στη γωνία κι έτσι χάνει κάποια εύκολα γκολ.
μπράβο του για την γενική του παρουσία στην ομάδα!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
O καλύτερος κι ώρες ώρες ο χειρότερος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
chainsaw (30-01-11), consigliere (30-01-11), Faithful (31-01-11), kouzoulo (31-01-11)
Συμπαθέστατος όμως..... Οι 2 καλύτερες μεταγραφές, με τον Ιμπαγάσα κατ'εμέ.
Εξαιρετικός σήμερα.
... there's no such thing as "too much"...
Ένα κοντρόλ που έκανε στο 2ο ημίχρονο και η πάσα στον Τζιμπούρ ήταν ψιλά γράμματα!
panahs7 (31-01-11)
θα φτασει τον μιραλας σε λιγο στα γκολ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σταθερά πολύ καλός.
.
chainsaw (31-01-11), consigliere (31-01-11), DaRkSaGa79 (31-01-11), Du3lisT (31-01-11), panahs7 (31-01-11)
consigliere (31-01-11), steliosb (31-01-11)
Τέτοιος αποδεικνύεται μέχρι στιγμής. Αναρωτιέμαι όμως αν έχει θέση σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι και ομάδα μακράν του Συστήματος....
... there's no such thing as "too much"...
Iσως να μην εχει γι αυτο και η επιμονη του Βαλβερδε. Το σημαντικο ειναι να υπαρχει και μια εναλλακτικη λυση απο πισω (και ως προς τα προσωπα και ως προς το σχημα), στην περιπτωση που ο Φουστερ παρουσιασει καμψη και η γρηγορη παραδοχη αυτης της καμψης απο τον Βαλβερδε. Διοτι εχω την εντυπωση οτι δεν προκειται για εμμονη του Βαλβερδε, απλα δεν εχουμε δουλεψει κατι αλλο.
*****8.23*****
Είναι τόσο καλός που θα θέλαμε πολλούς Fuster, και στον Βόλο το
καταλάβανε και τον γράψανε στον πληθυντικό ως Fusters.
.
Du3lisT (31-01-11)
Bookmarks