Σελίδα 37 από 128 ΠρώτηΠρώτη ... 717273334353637383940414757677787 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 721 έως 740 από 2552

Θέμα: David Fuster Torrijos

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: David Fuster Torrijos

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ^Giovanni10^ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο Φούστερ αγόρι μας.Εσύ παίρνεις λίγα
    θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτό!!!! αντί να κοιτάξει να μοιάσει στον παικταρά τον Ριέρα που παίρνει 3 μύρια για να ξύνει τα αχαμνα του, κάθεται και σκίζεται σε κάθε ματς...απαράδεκτος...

ααα και επειδή είσαι λάτρης των στατιστικών, ο Φουστέρ έφτασε τα 5 γκολ...πέρασε τον παικταρά...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Thanks
    6.734
    Ignore User

Δεν είναι ο καλύτερος αυτός ούτε γενικά ούτε σήμερα.
    εννοείται πως όχι!!!! εδώ υπάρχουν παικταράδες με 4γκολ και 5 ασιστ...τι να μας πει ο Φουστεράκος των 5 γκολ και 2 ασιστ, για να μιλήσω με τους αριθμούς που τους λατρεύεις (;)
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Thanks
    82
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 133 φορές σε 117 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτό!!!! αντί να κοιτάξει να μοιάσει στον παικταρά τον Ριέρα που παίρνει 3 μύρια για να ξύνει τα αχαμνα του, κάθεται και σκίζεται σε κάθε ματς...απαράδεκτος...

ααα και επειδή είσαι λάτρης των στατιστικών, ο Φουστέρ έφτασε τα 5 γκολ...πέρασε τον παικταρά...
    Όχι,είμαι λάτρης των άλλων στατιστικών.Δεν παίζει ο Φουστέρ,ο Ρόμενταλ και άλλοι:Δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα.Δεν παίζουν κάποιοι πιο σημαντικοί:Έχει σοβαρά προβλήματα η ομάδα.

Thanks
    6.734
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tsounis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν δεν ειναι καλός, φταιει για το καταντημα της ομαδας. Οταν ειναι καλός ειναι η προσωποποιηση του καταντήματος της ομαδας. Ποιος να περιμενε τελικα οτι ο Φουστερ θα ηταν τοσο εμβληματική μορφή, ωστε η αποδοσή του να κρινει το μεγεθος του καταντηματος της ομαδας...
    αν φορούσα καπέλο θα το έβγαζα

ο Φουστέρ κάνει πάρα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. ναι, υστερεί σε τεχνική(αν και έχει κάνει και πολύ καλές ενέργειες όπως σήμερα), αλλά παίζει δικαίως βασικός και έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα! θα έλεγα κι άλλα για τον Φουστέρ και τις δουλειές που κάνει, αλλά εκτός του ότι με έχετε καλύψει, προτιμώ να πω ένα παράδειγμα που δείχνει το πόσο σημαντικοί είναι οι παίκτες σαν τον Φουστέρ. ένας μάστορας μπορεί να έχει 1002 εργαλεία στα χέρια του, φουλ εξοπλισμένα και τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά στην τσέπη του έχει πάντα την πένσα...ο Πάντος, ο Φουστέρ, ο Στολτίδης και πολλοί άλλοι είναι ακριβώς αυτό!!! μακάρι να είχαμε έναν Στολτίδη στα χαφ. Πάντο στην άμυνα έχουμε τον Αβρααμ. ψυχαρα και αυτός! οι ομάδες χρειάζονται τέτοιους παίκτες!!! τα σούπερ ντούπερ εργαλεία (Γκαλέτι, Ζιο, Ρίμπο κλπ) είναι για να κάνουν την διαφορά και για να εκμεταλλεύονται την πολύ καλή δουλειά των συμπαικτών τους!
    ― Bertrand Russell

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red Sting για αυτό το μήνυμα:

consigliere (06-01-11), tsounis (06-01-11)

Thanks
    6.734
    Ignore User

Όχι,είμαι λάτρης των άλλων στατιστικών.Δεν παίζει ο Φουστέρ,ο Ρόμενταλ και άλλοι:Δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα.Δεν παίζουν κάποιοι πιο σημαντικοί:Έχει σοβαρά προβλήματα η ομάδα.
    για τον Ρόμενταλ μην λες σε εμένα, γιατί βγάζω σπυριά στο άκουσμα του...

όταν δεν παίζει ο Φουστέρ έχουμε πρόβλημα στο πρέσινγκ και στην αμυντική λειτουργία του κέντρου. ευτυχώς λείπει σπάνια, αφού δεν έχει τραυματισμούς.

την απώλεια του Ριέρα την εχουμε εξηγήσει στο παρελθόν. έλειψε ο Ριέρα, νίκη στην ΙΣΧΥΡΗ έδρα της Καβάλας με 0-1. επέστρεψε ο Ριέρα, νίκη με 0-1 (και χειρότερη μπάλα από το ματς της Καβάλας, συν του ότι δεν ήμασταν αντρίκια ομάδα) στην πεθαμένη Λάρισα....προσωπικά δεν κατηγορώ τον Ριέρα για την διαφορά ανάμεσα στα 2 ματς (με την Καβάλα ήμασταν σαφώς καλύτεροι και πιο παθιασμένοι), αλλά αφού αποδίδεις την απόδοση του Ολυμπιακού στην παρουσία ή όχι του Ριέρα, σου απαντώ ανάλογα.
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.186
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.432 φορές σε 20.695 μηνύματα
    Ignore User

Χρηστάρα μια χαρά είναι από τεχνική ο Φουστέρης. Θα ψάξω να βρω την ντρίμπλα του, αλα Ροναλντίνιο πριν βγάλει
    την μπαλιά στον Μιραλάς... Του πέταξε κανά δυό πολύ καλές προωθημένες πάσες στην περιοχή. Πολύ αμφιβάλω αν
    υπάρχουν άλλοι 2-3 παίκτες στην ομάδα που μπορούν να το κάνουν αυτό... Ο ένας είναι ο Μιραλάς κι ο άλλος ο Ζαϊρής...

Άλλος;

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.742
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.305 φορές σε 10.845 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρηστάρα μια χαρά είναι από τεχνική ο Φουστέρης. Θα ψάξω να βρω την ντρίμπλα του, αλα Ροναλντίνιο πριν βγάλει
    την μπαλιά στον Μιραλάς... Του πέταξε κανά δυό πολύ καλές προωθημένες πάσες στην περιοχή. Πολύ αμφιβάλω αν
    υπάρχουν άλλοι 2-3 παίκτες στην ομάδα που μπορούν να το κάνουν αυτό... Ο ένας είναι ο Μιραλάς κι ο άλλος ο Ζαϊρής...

Άλλος;
    Υπάρχει κι ένας "κοντοπούτανος" στην ομάδα που σε κάτι τέτοια είναι μανούλα
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Thanks
    20.186
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει κι ένας "κοντοπούτανος" στην ομάδα που σε κάτι τέτοια είναι μανούλα
    Δεν την έχει αυτή την ντρίμπλα ο Φέτφα... Σε άλλα είναι μάστορας. Μιλάω για συγκεκριμένη κίνηση...

Thanks
    6.734
    Ignore User

κι εμένα με ικανοποιεί η τεχνική του Φουστέρ Παναή, αλλά χάνει λίγο σε αυτόν τον τομέα. μην ξεχνάμε πως αν ήξερε την μπάλα του Ιμπαγάσα δεν θα περνούσε από τον Πειραιά ούτε για καφέ...
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.742
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.305 φορές σε 10.845 μηνύματα
    Ignore User

Α, μη τον ξαναπείς Φουστέρ γιατί είναι λάθος..και θα λες λάθος το όνομα του πουλεν(ιου) σου? Φουστέ είναι το σωστό, όπως είπε κι ο Μαγουλάς(ξέρει Ισπανικά).
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (06-01-11)

Thanks
    82
    Ignore User

για τον Ρόμενταλ μην λες σε εμένα, γιατί βγάζω σπυριά στο άκουσμα του...

όταν δεν παίζει ο Φουστέρ έχουμε πρόβλημα στο πρέσινγκ και στην αμυντική λειτουργία του κέντρου. ευτυχώς λείπει σπάνια, αφού δεν έχει τραυματισμούς.

την απώλεια του Ριέρα την εχουμε εξηγήσει στο παρελθόν. έλειψε ο Ριέρα, νίκη στην ΙΣΧΥΡΗ έδρα της Καβάλας με 0-1. επέστρεψε ο Ριέρα, νίκη με 0-1 (και χειρότερη μπάλα από το ματς της Καβάλας, συν του ότι δεν ήμασταν αντρίκια ομάδα) στην πεθαμένη Λάρισα....προσωπικά δεν κατηγορώ τον Ριέρα για την διαφορά ανάμεσα στα 2 ματς (με την Καβάλα ήμασταν σαφώς καλύτεροι και πιο παθιασμένοι), αλλά αφού αποδίδεις την απόδοση του Ολυμπιακού στην παρουσία ή όχι του Ριέρα, σου απαντώ ανάλογα.
    Εγώ προσωπικά από όλη τη χρονιά ξεχωρίζω δύο ματς ως χειρότερα,από πλευράς δημιουργικής ανικανότητας. Αυτό στην Καβάλα και αυτό στην Ηλιούπολη.Στην Καβάλα κάναμε 6 τελικές σε όλο το ματς και στην Ηλιούπολη δε θέλουμε να θυμόμαστε.Μπορείτε να μου βρείτε ένα χειρότερο,εγώ πάντως δε βρίσκω.

Όσο για τον Φουστέρ,παίξαμε στην Τρίπολη χωρίς αυτόν και δεν υπήρχε καμμία διαφορά,όπως και με τον Εργοτέλη.Αξίζει βέβαια να παίζει και είναι χρήσιμος,αλλά τη διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν την κάνει.

Thanks
    20.186
    Ignore User

κι εμένα με ικανοποιεί η τεχνική του Φουστέρ Παναή, αλλά χάνει λίγο σε αυτόν τον τομέα. μην ξεχνάμε πως αν ήξερε την μπάλα του Ιμπαγάσα δεν θα περνούσε από τον Πειραιά ούτε για καφέ...
    Συμφωνώ, μα δεν τον θες για να σου κάνει παιχνίδι τον Φουστέρ. Ο Βαλ τους έχει ανάποδα κατά την γνώμη μου. Βάζει τον
    Ιμπαγάσα στο κέντρο που κάνει παιχνίδι και τον Φουστέρ 10άρι που πρεσάρει σαν σκυλί. Ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγ-
    ματα αν παίζανε ανάποδα. Αυτό που έχω πει δηλαδή από την πρώτη στιγμή που είδα τον Ισπανό. Έχει γεννηθεί για αμυντι-
    κό χαφ και δεν το ξέρει. Το θέμα όμως είναι ότι ο Βαλ θέλει πίεση στην επίθεση για να κλέβουμε μπάλες και να χτυπάμε
    στην κόντρα. Δεν είναι αυτό που ζητάει αυτό που λέω εγώ, οπότε δεν θα το δούμε λογικά στην πράξη...

Εγώ θα πέταγα τον Φουστέρη με τον Κούμο στα χαφ, και Ιμπαγάσα-Φέτφα-Ζαϊρή-Μιραλάς μπροστά με μοναδική εντολή
    "παίχτε όπου γουστάρετε!" και θα δεις πως θα έσπαγαν οι μπετόν άμυνες...

Thanks
    6.734
    Ignore User

Α, μη τον ξαναπείς Φουστέρ γιατί είναι λάθος..και θα λες λάθος το όνομα του πουλεν(ιου) σου? Φουστέ είναι το σωστό, όπως είπε κι ο Μαγουλάς(ξέρει Ισπανικά).
    έκλεισε!!!! Φουστέ λοιπόν!!!
    ― Bertrand Russell

Thanks
    6.734
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ, μα δεν τον θες για να σου κάνει παιχνίδι τον Φουστέρ. Ο Βαλ τους έχει ανάποδα κατά την γνώμη μου. Βάζει τον
    Ιμπαγάσα στο κέντρο που κάνει παιχνίδι και τον Φουστέρ 10άρι που πρεσάρει σαν σκυλί. Ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγ-
    ματα αν παίζανε ανάποδα. Αυτό που έχω πει δηλαδή από την πρώτη στιγμή που είδα τον Ισπανό. Έχει γεννηθεί για αμυντι-
    κό χαφ και δεν το ξέρει. Το θέμα όμως είναι ότι ο Βαλ θέλει πίεση στην επίθεση για να κλέβουμε μπάλες και να χτυπάμε
    στην κόντρα. Δεν είναι αυτό που ζητάει αυτό που λέω εγώ, οπότε δεν θα το δούμε λογικά στην πράξη...

Εγώ θα πέταγα τον Φουστέρη με τον Κούμο στα χαφ, και Ιμπαγάσα-Φέτφα-Ζαϊρή-Μιραλάς μπροστά με μοναδική εντολή
    "παίχτε όπου γουστάρετε!" και θα δεις πως θα έσπαγαν οι μπετόν άμυνες...
    τα έχει εξηγήσει ο Βαλβέρδε στην συνέντευξη του. έχει ένα πόιντ σε αυτά που λέει. πάντως το γουστάρω το σχήμα σου!
    ― Bertrand Russell

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (06-01-11)

Thanks
    20.186
    Ignore User

τα έχει εξηγήσει ο Βαλβέρδε στην συνέντευξη του. έχει ένα πόιντ σε αυτά που λέει. πάντως το γουστάρω το σχήμα σου!
    Είμαι πεπεισμένος πως αυτό το σχήμα δουλεμένο 1 χρόνο και με τα σωστά εργαλεία, θα δουλέψει καλά στην Ευρώπη. Εγώ για ταμπούρι
    Ελλάδας λεω... Βάζεις 4 μπαλαδόρους απ' το κέντρο και μπροστά και τους δίνεις όλο το μισό για πάρτη τους. Ο παίκτης θα αποδώσει κα-
    λύτερα όταν νιώθει έξω από τα όρια μιας συγκεκριμένης θέσης... Η εμπειρία και μόνο θα τον καθοδηγήσει στο που θα είναι σε κάθε φάση
    σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

φουστε λεγεται επειδη εχει γαλλικο ονομα, μονο στη γαλλια δεν προφερονται οι καταληξεις. συν οτι τονιζεται στη δευτερη συλλαβη. δεν ειναι δηλάδη επειδη ξερει ισπανικα ο μαγουλας

Thanks
    6.734
    Ignore User

πέρασε κάποιες πολύ καλές πάσες, βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας και γενικά είχε καλή παρουσία!
    ― Bertrand Russell

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (10-01-11)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Εμένα πάλι σε κάθε παιγνίδι μου φαίνεται χειρότερος από το προηγούμενο
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Thanks
    82
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάλι σε κάθε παιγνίδι μου φαίνεται χειρότερος από το προηγούμενο
    Ίσως γιατί τα σχόλια που ακούς πλέον είναι θετικά και η πραγματικότητα σε απογοητεύει λίγο

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Οι απόψεις των άλλων είναι σεβαστες και ειναι καιρός να πάψετε να αναφερεστε ειρωνικά ή υποτιμητικα σε αυτές. Σύντομα θα δω αν απευθύνομαι σε ανθρώπους ή σε ζώα.

Μην μπειτε στον κοπο να απαντησετε σε αυτο το ποστ.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Σελίδα 37 από 128 ΠρώτηΠρώτη ... 717273334353637383940414757677787 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές