Haris1984 (13-12-10)
Βασικά από τον Μπελούτσι προτιμώ χίλιες φορές τον Φουστέρ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Haris1984 (13-12-10)
Εγω προτιμω τον Ριβαλτο!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
εγω τσαβι
Εγώ τον Μπελούτσι από τους τρεις δικούς μας![]()
Εγώ προτιμώ την Μπελούτσι στο σπίτι και τον Ινιέστα στο γήπεδο... και μην τολμήσει και με ξυπνήσει κανείς έφαγε την μπότα στο κεφάλι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Gtakis (16-12-10)
Όχι άλλα νομιστεράκια!
... there's no such thing as "too much"...
Εγω παλι προτιμάω δαγκωτο Μαραντονα για την θέση, Φαλκαο για αμ. χαφ και Λεβ Γιασίν μηπως και χτυπησει ο Παρντος. Α, αν ειχαμε και τον Γκερτ Μυλλερ για αλλαγη του Παντελιτς θα ήμασταν κομπλαν
Ε όχι και αλλαγή του Πάντελιτς ο Γκερτ. Το πολύ πολύ μέχρι 18-δα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εγώ γιατί νιώθω ότι έχει ξεπέσει ο ολυμπιακός όταν έχει δεκάρι τον φουστέρ????Είδατε το σουτ που έκανε με το καλάμι άκου εκεί δεκάρι ο φουστέρ ο ανδρέας ο νινιάδης ήξερε 432423 φορές περισσότερη μπάλα απο δαύτον βάλε τον ιμπαγάσα αλλά και τον φέτφα επιτέλους στην φυσική του θέση γιατι θα τον κάψουμε!!!μαρέσει που είχε δηλώσει ότι θα τον βάλει εκει φούτσες μπλε
συμφωνώ πως ο Φουστέρ δεν είναι ούτε κατά διάνοια 10αρι. όμως το σχήμα-διάταξη του Ολυμπιακού δεν έχει 10αρι.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
― Bertrand Russell
Bookmarks