Τι να πει κι αυτος, οταν εχουμε παικτουρες τυπου Χολέρας, Μπαντελιχ, Νεμεθ, Γριόμενταλ, Ριγιέρα, Γιαννάκη Παπαδοπουλάκη, Ουρταδάκη που τους θάβει ο πουστοισπανός για να παιξει ο τιποτας ο Φουστερ...
Τι να πει κι αυτος, οταν εχουμε παικτουρες τυπου Χολέρας, Μπαντελιχ, Νεμεθ, Γριόμενταλ, Ριγιέρα, Γιαννάκη Παπαδοπουλάκη, Ουρταδάκη που τους θάβει ο πουστοισπανός για να παιξει ο τιποτας ο Φουστερ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ενώ το τετ-α-τετ που έχασε ο Φουστήρας΄ήταν δύσκολο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ο κορυφαιος μαζι με τον Μιραλλας . Δειχνει οτι το χει και το πεναλτυ , και φυσικα παιζει με πολυ πιο παθος απο κατι αλλους
ρε παίδες δεν έδειξε ριπλέι η ΝΕΤ πίσω από το τέρμα???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
εξακολουθει να μη με τρελαινει (αυτου του ειδους) ο παικτης αλλα τουλαχιστον δεν ειναι χεστης. τ ακους μωρη λουλα ντουφι;
Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι με την Καβάλα κατακρίναμε το Βαλβέρδε γιατί τον έβαλε αριστερά.Σήμερα τον έβαλε δεξιά και ήταν το καλύτερο διάστημα της ομάδας που έφερε και τα 2 γκολ,προφανώς γιατί η άμυνα του Ατρομήτου ανακατεύτηκε.
δεν ξερω αν ειναι καλος,αν ειναι παιχταρας,αν ειναι το γαιτανακι του βαλβερδε,αλλα αυτος τουλαχιστος ειναι πολυ πιο αρχιδατος απο κατι αλλες τιτικες στην ομαδα!
Πολλή σύγχυση και δυστυχώς εξακολουθεί.....
Άλλο ο Φουστέρ άλλο οι τεχνικές επιλογές που τον αφορούν.
Το παλληκαράκι είναι φιλότιμο και παίζει ό,τι μπορεί. Ήσυχος και αφανής παίχτης που κάνει δουλειά και δεν το αμφισβητεί κανένας. Όση δουλειά μπορεί κάθε φορά.
Τα περαιτέρω έχουν να κάνουν με τις επιλογές του προπονητή: είτε όταν σέρνεται το παλληκαράκι που παραμένει αμετακίνητο, είτε για την θέση που χρησιμοποιείται βάσει των χαρακτηριστικών του.
Γιατί έχει δεδομένα χαρακτηριστικά, αρετές και μειονεκτήματα το παιδί. Το ότι είναι καλό παιδί και φιλότιμο δεν τον καθιστά αυτομάτως κατάλληλο για κάθε θέση. Ούτε φυσικά συνεχώς....
Μπράβο για την επιστροφή σε καλές εμφανίσεις.
... there's no such thing as "too much"...
Προφανως καποιο συγκεκριμενο πλανο εχει ο προπονητης στο μυαλο του και το παληκαρι ειναι αμετακινητο.Αν και την προσωπικη μου αποψη την εχω εκφρασει,ισως θα ηταν καλυτερο να ερθει πιο πισω,εκει που τωρα τοποθετειται ο Ιμπαγασα.
nikos7 (13-12-10)
Τωρα που βαζει και τα πεναλντι δυσκολο να βγει απο την ενδεκαδα..και γιατι να βγει αλλωστε?Εγω δεν μπορω να φανταστω πως θα παιζει η ομαδα χωρις φουστερ.
Πολυ καλο εργαλειο και δικαια πανε τα μπραβο στον Βαλβερδε για την επιμονη του.
Haris1984 (13-12-10)
Eγώ πάλι έχω αρχίσει και καταλαβαίνω γιατί τον βάζει.Η ομάδα βασίζεται στην καλή και γρήγορη κυκλοφορία μπάλας.Ο Φούστερ βοηθάει πολύ σε αυτό.Χθες είδαμε αρκετούς συνδυασμούς στους οποίους ήταν ο Φούστερ μέσα.Κάποιος άλλος παίχτης στη θέση του μπορεί να φαντάζει καλύτερος,αλλά να κρατάει την μπάλα περισσότερο απ'όσο πρέπει,όπως ο Φετφατζίδης και ο Νέμεθ.
Αναντίρρητα η καλύτερη εμφάνισή του ως παίχτης του Ολυμπιακού!
Πραγματικός Πάντος της εμπροσθοφυλακής!
Οτι του λείπει σε ταλέντο το καλύπτει με μαχητικότητα!
sirkostas (14-12-10)
ποιες Σέρρες ??? ποια αλλη γωνια??? ρε Πανούτσο τι πίνεις???Γράφει ο Αντώνης Πανούτσος
...
όταν ο Φουστέρ, παρά τον επίδεσμο που του μισοσκέπαζε το δεξί μάτι, χτύπησε το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Κέβιν Μιραλάς. Ακολουθώντας τη λογική επιλογή. Μετά το πέναλτι που είχε χτυπήσει στα αριστερά στις Σέρρες αυτή τη φορά το χτύπησε στην άλλη γωνία στέλνοντας τον Μιχαηλίδη για τσάι, ο οποίος προφανώς έπεσε με την ελπίδα ότι ο Φουστέρ έχει «αγαπημένη γωνία». Εκτός όμως ότι ο Ολυμπιακός βρήκε εκτελεστή πέναλτι που μπορεί να τα χτυπάει και στις δύο γωνίες και μένει να φανεί πόσο σταθερός είναι στις εκτελέσεις
...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τα φλόκια του Σισέ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπραβο του Φουστερ γιατι χτυπησε και ομως συνεχισε το παιχνιδι και βοηθησε την ομαδα. Ειναι καλος παιχτης απλα για την θεση που παιζει θα ηθελα καποιον που να μπορει να δημιουργησει πολυ περισσοτερο απο οτι ο Φουστερ. Κακα τα ψεματα η θεση που παιζει θελει παιχτη που να σκορπαει τρομο με τα επιθετικα του προσοντα και οχι παιχτη που να υπερτερου τα αμυντικα του προσοντα!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Μύθος είναι και ο αμυντικός του ρόλος.Χτες έπαιξε δεξιά και δε γύρναγε καν.Ο ρόλος του βοηθάει στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και μάλιστα σε χώρους κλειστούς.Πιέζει βέβαια επιθετικά όπως έκανε ο Μπελούτσι,αλλά το ότι μπορεί να παίξει στο κέντρο και όχι ως μεσοεπιθετικός δεν έχει βάση.Παίζει βασικός γιατί δεν έχουμε καλύτερο για να κάνει αυτά που κάνει ο Φούστερ και όχι άλλα πράγματα.Αν είχαμε τον Μπελούτσι όπως πρόπερσι δε θα τον παίρναμε καν.
Bookmarks