για το Φετφατζιδη θα συμφωνησω,αλλα μιας και ειναι η 1η του χρονια σαν βασικο κομματι,θα πρεπει να γινει προσεχτικη διαχειριση του για να μην καει.αλλα ο Ρομενταλ,τι παραπανω πχ εχει δειξει ως τωρα και δεν το βλεπουμε?
Καθησα κι εγραψα ενα κατεβατο γι' αυτα που διαβαζω , και που ήξερα οτι θα δω, αλλα τελικα το εσβησα γιατι δεν αξιζει τον κόπο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
για το Φετφατζιδη θα συμφωνησω,αλλα μιας και ειναι η 1η του χρονια σαν βασικο κομματι,θα πρεπει να γινει προσεχτικη διαχειριση του για να μην καει.αλλα ο Ρομενταλ,τι παραπανω πχ εχει δειξει ως τωρα και δεν το βλεπουμε?
Το ότι είπα μαλακία δεν σου δίνει το δικαίωμα να με αποκαλέσεις "3 πουλάκια κάθονται". Και αν μου το είπανε τόσα άτομα
σκασίλα μου, εκτός ότι στο τέλος το παραδέχτηκα, πράγμα που δεν έχω δει ποτέ από τους περισσότερους, δεν θα μετράμε
και ποιός έχει τους περισσότερους υποστηρικτές έχει και το περισσότερο μυαλό.
Ο Φουστέρ δεν κάνει για 10άρι, ήμουν ο πρώτος που είπε να παίξει αμυντικό χαφ ή να κάτσει στον πάγκο, σε λάθος άτομο
τα λες. Και δεν σου την "μπήκα" καθόλου. Εσύ ανέφερες στατιστικά κι εγώ απάντησα το λογικό "ότι τα στατιστικά είναι γι'
αυτούς που δεν έχουν άμεση επαφή με το εκάστοτε αντικείμενο". Απλά πράγματα...
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος, πηδουσε τα παιδια του.
Ευχαριστω.
*****8.23*****
chainsaw (06-12-10)
Στάααααααααααααθηηηηη, Πάαααααααααααααανοοοοοοοο μαζωχτείτε![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
μονο που διαβαζω και τα περσινα και τα φετινα αλλων και επισης βλεπω.αυτοι που περσι τα βλεπανε ΟΛΑ ροδινα(και φυσικα ΔΕΝ ηταν) ,φετος στεκονται και στο τι χρωμα καλτσες φοραει ο Φουστερ,ο Μπρουστερ και ο οποιος αλλος.και αυτο που λεω δεν ειναι ανακριβεια;).οποτε σε τι διαφερει αυτο?σε τιποτα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εμενα παντως τοση ωρα με τρωει το αριστερο μου χαφ και το δεξι. Σε λιγο θα με τρωει και το δεκαρακι μου. Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ποιος τον μαμει τον Φουστερ (και τον καθε εναν Δουρειο Ιππο δηλαδη).
*****8.23*****
Και γω το κόβω γιατί βαριέμαι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Du3lisT (06-12-10)
[YOUTUBE]uLjg_-ZjEOc[/YOUTUBE]
Haris1984 (06-12-10)
Bookmarks