επιτελικος,αριστερο εξτρεμ,δεξι εξτρεμ,αρκει να μην βγει ε ερνεστο?
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
επιτελικος,αριστερο εξτρεμ,δεξι εξτρεμ,αρκει να μην βγει ε ερνεστο?
Το παν είναι η πίεση ψηλά. Ακόμα και στα άκρα. Ακόμα και στο κόρνερ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (06-12-10)
consigliere (06-12-10), d.n.a. (06-12-10)
Ποιός φίλος έγραψε ότι ο Φουστέρ σνοψίζει την φετινή μας παρουσία???
Γ&μησέ τα.
Α....! Φουστέρ αούα γαμώ κι έτσι....
... there's no such thing as "too much"...
Τωρα που εβαλε το πεναλτυ και βρηκε ο Ερνεστο εκτελεστη...Δεν θα βγει ποτε!
nikolios (06-12-10)
θα κανω λιγο το συνηγορο του διαβολου, ουτε γιατι γουσταρω Βαλβερδε ουτε γιατι γουσταρω Φουστερ.
Τα καλα του δεκαλεπτα-εικοσαλεπτα ο Ολυμπιακος τα εχει παιξει με Μιραλας - ΦΟυστερ
Αντιθετα στα δυσκολα με Βαζελα και χθες οσο παιξαμε με Μιραλας - Παντελιτς
Δεν υπαρχει overlap με αυτους τους δυο. Δεν υπαρχει συνεργασια. Δεν υπαρχουν πασες
Χωρις αμυντικο χαφ τις προκοπης διπλα στον Ντουντου η τον Ιμπαγασα 4-4-2 με τους δυο καθαρους επιθετικους μεχρι στιγμης δεν εχουμε δειξει οτι μπορουμε να παιξουμε.
Αυτος ο Ρολος του επιθετικου χΑΦ στο 4--4-1-1 στο συστημα του βαλβερδε ειτε λεγεται μπελουτσι (που ηταν παικταρας και στη πορτο παιζει) ειτε του Οσκαρ είτε του ΦΟυστερ τωρα ειναι αχαρος εντελως.
Ισως πρεπει να δοκιμασουμε και λιγο τον Ιμπαγασα εκει και ΝτουΝτου Ουρταδο πισω για να εχουμε πληρης εικονα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη R3DIzWhat1am : 06-12-10 στις 13:18 Αιτία: συμπληρωσα κατι
Απ' την στιγμή που σου έβαλε ταμπέλα ο γαύρος είσαι τελειωμένος δικέ μου. Εύχομαι να βρεθεί κάποιος να σου σφυρίξει στ' αυτί,
ότι εμείς εδώ δεν γουστάρουμε τυπάκια σαν εσένα, οκ?
Ο Μιραλλάς έχει χάσει τα άχαστα με την ΑΕΚ και με την Καβάλα, τσιμουδιά. "Δεν τροφοδοτείται σωστά!". Ο Πάντελιτς όταν κάνει
κοντρόλ, πρέπει να κάνουμε 5ήμερο πανηγύρι στον Πειραιά. Κουβέντα. "Μάρκο, Μάρκο, μάμησέ τους Μάρκο!". Φουστέρη το τηλέ-
φωνο του Όσκαρ το έχεις; Πάρ' τον θα σου χρειαστεί...
Απαξ και η Γ.Γ.Ε.Ε.Π. πει πως ενας παικτης δεν κανει Πανο,ειναι τελειωμενη ιστορια!![]()
Χάρη δεν με πειράζουν όσοι λένε ΤΩΡΑ ότι δεν κάνει για Ολυμπιακό. Κι εμένα αν με ρώταγες θα ήθελα καλύτερον. Αλλά μόλις
διάβασα "τα λέγαμε εμείς" από εκείνους που τον σταμπάρανε από το αεροδρόμιο μου βγήκε το αίσθημα της υπεράσπισης πάλι.
Άντε να φεύγω σιγά σιγά δεν είναι για μας αυτά τα μέρη...
Haris1984 (06-12-10)
Ποιο αεροδρομιο...απο πριν ακομα κατακαθισει το μελανι στην εφημεριδα,την πρωτη φορα που γραφτηκε το ονομα θες να πεις..Ενταξει,συμφωνω,και εγω θα ηθελα σαυτη τη θεση καποιον...Γκατουζο(γιατι επιμενω,ο Φουστερ δεν ειναι 10ρι),αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει ντε και καλα να βγει αχρηστος ενας παικτης,που βλεπουμε πως προσπαθει και εχει και αποτελεσμα(σαντιθεση με αλλους παικτες της ομαδας).
Στον Λινεν παει η κουβεντα τωρα?τη γνωμη μου την εχω πει,τοτε.εγω ουτε καν θα τον επαιρνα.και το λαθος του Μαρινακη ηταν που δεν του δωσε μιαν αποζημιωση πριν καν ξεκινησει η προετοιμασια και να επαιρνε τοτε αυτον (οποιον τελος παντων)ηθελε.οποτε ακυρη η συζητηση επ αυτου.
Και δεν ειπε κανεις να παιζει καραβασικουρα ο Φουστερ συνεχεια.Αλλα οχι και αυτο το ανηλεες ξεσκισμα,απο τη στιγμη που καποια αλλα,"αγαπημενα παιδια" της εξεδρας,δεν αγγιζονται καν.(τα ανεφερε ο Πανος πριν μερικα παραδειγματα).
Οπου και να γυρισεις να δεις βαρανε τον Φουστερ για να βαρεσουν τον Μυτογκα. Που λεει και η γνωστη παροιμια με το σαμαρι. Τελος παντων. Η ουσια ειναι οτι αμφιβαλλει κανεις ακόμα οτι θα κερδιζα το στοιχημα που ειχα γραψει πριν λιγες μερες οτι θα εβαζα για τον Φουστερ;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Haris1984 (06-12-10)
To θέμα είναι ότι είναι λίγος για να είναι αναντικατάστατος αλλά δυστυχώς είναι αναντικατάστατος με ευθύνη του Βαλβέρδε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks