Φυγε , πουλα, ξουτ, ουγκ, αισχος , ντροπη, ουρτ, ουστ. Α,εβαλε γκολ; Οκ
Παικτουρα , μαναρι , θεέ, γίγαντα, ολύμπιε, τιτάνα, μάγε!
Αν το γκολ που έβαλε σημερα το ειχε βαλει ο φιογκος στα 2 χρονια που περιφερόταν στα γήπεδα της επικρατείας, θα ειχε ήδη στηθει ανδριάντας έξω απο την 7 κατόπιν απαίτησης του πυρινου.
Αλλα έτσι ειναι. Αν δεν εισαι μπραζιου, δεν κανεις τσαλιμια, δεν έχεις κοστίσει 10+ μιλιονια, παιρνεις όσα ο γκαλιτσιος και το σημαντικότερο, να εισαι παιχτης που πιστεύει στις δυνατότητές σου ο κανόνικός προπονητης της ομάδας και όχι οι χιλιάδες της εξέδρας, δεν αξίζεις μια.
Ελπίζω να μην ανοιξω καμμια 'βαλβερδιάδα' ή 'ντιογκαδα' ή 'φουστεριάδα' με αυτα που έγραψα. Ετσι κι αλλιως γραμμένους τους έχω όλους προσωπικά.
Φυγε , πουλα, ξουτ, ουγκ, αισχος , ντροπη, ουρτ, ουστ. Α,εβαλε γκολ; Οκ
Παικτουρα , μαναρι , θεέ, γίγαντα, ολύμπιε, τιτάνα, μάγε!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (24-11-10)
somekindofgrinder (26-11-10)
somekindofgrinder (26-11-10)
δεν ειδα το ματς, δεν εχω αποψη
μπραβο για το γκολ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Όπως ολίγον έγγυος vs Πολύ έγγυος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
το Σκότος γράφει πως ο Ερνέστο σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Φουστέρ ως δεξιού οπισθοφύλακα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
nbqgr (26-11-10)
Eλα ρε παικταρα Φουστερ παρε στην παλτη σου την ομαδα και ασε τους προπονηταρες να σε κραζουν,,![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks