α ρε καημένε Καράπιαλε ..... που να φανταζόμασταν ότι θα αποζητάγαμε κάποιον Σκόκο !!!!
στην θέση σου να παίζει κάποιος Φουστέρ ;
κανα τρόπο να κλωνοποιήσουμε τον Μπίλαρο δεν γίνεται ;
α ρε καημένε Καράπιαλε ..... που να φανταζόμασταν ότι θα αποζητάγαμε κάποιον Σκόκο !!!!
στην θέση σου να παίζει κάποιος Φουστέρ ;
κανα τρόπο να κλωνοποιήσουμε τον Μπίλαρο δεν γίνεται ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
AIIZ (23-11-10), consigliere (24-11-10)
Ποιος Καραπιαλης..
Δεληκαρης!!!!!
Εχετε σκεφτεί οτι αν δεν παίξει ο Φουστέρ πίσω απο τον Μιραλάς, ο δευτερος μπορεί να πεσει πολυ αγωνιστικά?
Μπορεί να μην κάνει πολλα-πολλα τελευταία ο Φουστέρ αλλα την χαμαλοδουλειά του Μιραλάς την κάνει.
consigliere (24-11-10)
Φυσικα και δεν τα σκεφτομαστε Γιαννη..στον Ολυμπιακο,αυτο που μετραει τοσα χρονια ειναι οι ντριμπλιτσες,τα τακουνακια,τα αδειασματα αντιπαλων παικτων,οι λομπες και τα "οοοο" της εξεδρας...ανεξαρτητως αποτελεσματος καποιες φορες.
Ναι και το καταλαβαίνω Χάρη αυτο, στην τελική και εγω αυτα θέλω, αλλα αν σκεφτούμε τι ζητάει ο Βαλβέρδε απο τον παίχτη που παίζει εκει και ποιοι παίχτες είναι οι εναλλακτικες του...
Τέσπα, αυτος αποφασίσει ετσι και αλλιώς, απλά το αναφέρω γιατι όλοι λέμε ποσο καλα παίζει ο ΜΙραλάς τελευταία, ίσως να μην θέλει να χαλάσει την χημεία μεταξύ τους...
Το μονο που "χρεώνω" τον Βαλβέρδε πάνω σε αυτο, είναι οτι τωρα που ήρθαν τα δύσκολα ματς και θέλουμε παίχτες να τρέχουν και να μαρκάρουν, εχουμε τον Φουστέρ κουρασμένο αντι να τον εχει ξεκουράσει σε πιο ευκολα ματς.
consigliere (24-11-10)
Πότε πρόλαβε και κουράστηκε ο Φουστερ μ' ένα ματς τη βδομάδα?
consigliere (24-11-10)
μπράβο για το όμορφο γκολ!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εβαλε το γκολακι το παλικαρι και κλειδωσε το παιχνιδι..στο 94'.
σιγουρα δεν ειναι η μετενσαρκωση του βοσκοπουλου;![]()
panahs7 (24-11-10)
ρε παει χαλασε ο κοσμος...εβαλε γκολ η μπεμπε λιλη(κατα τον πεσε)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλός ήταν στο λίγο που έπαιξε. Και ωραίο κοντρόλ στην φάση του Μήτρογλου, καλό κατέβασμα. Κακή επιλογή στο σερβίρισμα. Αλλά γενικά καλός ήταν.
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks