Εγώ ήθελα μπροστά Κριστιανο Ροναλντο και πισω Μέσι και πιο πίσω Τσάβι και Ινιέστα. Απλα πραγματα, φτηνοι παικτες, ευκολες επιλογές.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Red Sting (13-11-10)
Που να μπουν Ιμπαγάσα και Φέτφα ρε; δεν πατώναν
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
aljawn (13-11-10), consigliere (14-11-10), papdoux (15-11-10), sadi (14-11-10)
ωραιο κολπο αυτο. παιζεις το ενα ημιχρονο σαββατο και το αλλο δευτερα. και ενδιαμεσα κανεις και δυο ταξιδια κρητη-αθηνα για να ξεχαστουν λιγο οι παιχτες.
θα παμε τη δευτερα να παιξουμε ενα ημιχρονο? οκ δεν διαμαρτυρομαι, δεν μπορουσε να γινει διαφορετικα αλλα ειναι τελειως αστειο. τελειως διαφορετικο παιχνιδι και οι παιχτες ελπιζω να καταλαβουν οτι εχουν 1 ημιχρονο, το πρωτο το επαιξαν 2 μερες πριν.
το ματς δεν επρεπε να ξεκινησει καν αλλα δυστυχως η ηλιθιοτητα ειναι η μιση αρχοντια. και να πω οτι ηταν τελευταιο ματς του πρωταθληματος και επρεπε να γινει ταυτοχρονα με τα υπολοιπα να πηγαινα πασο, αλλα ειναι δυνατον 11η αγωνιστηκη και να ξεκιναει ο αγωνας σε τετοιο γηπεδο? και μετα μου θελετε και θεαμα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (14-11-10)
Red Sting (15-11-10)
Α μεταφέραμε εδω το off topic? Ωραία!
Συνταγή για γαλακτομπούρεκο
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με την ζάχαρη πολύ καλά.
- Βάζουμε το γάλα να κάψει και ρίχνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τη βανίλια και το ξύσμα και αφού διαλύσουμε το κόρν φλάουρ με λίγο γάλα το ρίχνουμε και ανακατεύουμε.
- Μολις πήξει κατευάζουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο (δεν το έχουμε λιώσει).
- Στρώνουμε τα 12 φύλλα περνώντας ενα - ενα με βούτυρο και ρίχνουμε την κρέμα. Συνεχίζουμε με τ άλλα 12 φύλλα με τον ίδιο τρόπο.
- Χαράζουμε το γαλακτομπούρεκο και το ραντίζουμε με βούτυρο και νερό.
- Ψήνουμε στούς 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Σιρόπι
- Μόλις βάλουμε το γλυκό στο φούρνο ετοιμάζουμε το σιρόπι και το βράζουμε για 15 λεπτά.
- Μολις βγεί απο το φούρνο το σιροπιάζουμε και......απολαμβάνουμε!!!
Τι γίνεται εδώ μέσα; Δεν προλαβαίνω να γυρίσω αλλού το βλέμμα και εκτροχιάζεστε αμέσως.
Τι θα κάνω με σας;
Ορίστε τα νοικοκυρόπαιδα φαίνονται. Γιάννη όταν το ψήσεις φώναξέ με να φάω.
Θέλω και παγωτό από πάνω.
Και άλλη φορά να γράφεις αν το ψήνουμε σε αέρα ή πάνω κάτω.
Συνέχεια υποδείξεις θέλεις;
Συγκεντρώσου!!!!!
d.n.a. (14-11-10)
Χμμμ... Πολυ σωστές οι απορίες σου. Παντα συγκεντρωμένος είμαι. Παντα. Μα πάντα πάντα. ΠΑΝΤΑ. Πιο πάντα δεν γίνεται. Always λεμε.
Και τωρα θελω γλυκο...
Eleni7 (14-11-10)
Αμ δεν ημουνα οφ τοπικ. Αλλα που να το καταλαβουτε χοχοχο.
να τον βαλει και στο δευτερο ημιχρονο με τον τελη γιατι ηταν συγκλονιστικος..
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks