σκιζεται για την ομαδα αλλα ειναι αυτο αρκετο τελικα; :/ παντως αν μαρκαρει καλα και ξερει να δινει μπαλιες καλες (οχι οπως σημερα) ας το γυρισει σε κεντρκος χαφ, Φλετσερ φαση![]()
Τραγωδια σκετη...
Αλλα ειπαμε μαρκαρει...![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
σκιζεται για την ομαδα αλλα ειναι αυτο αρκετο τελικα; :/ παντως αν μαρκαρει καλα και ξερει να δινει μπαλιες καλες (οχι οπως σημερα) ας το γυρισει σε κεντρκος χαφ, Φλετσερ φαση![]()
Ειναι κριμα ο παικτης να τα ακουει τοσο πολυ, πληρωνοντας την εμμονη του Βαλβερδε στο προσωπο του , καθως δεν ειναι ουτε κατα προσεγγιση τοσο προκλητικος με την ανυπαρξια του οπως ο Οσκαρ.Αλλα ρε παιδι μου, αυτη η θεση ειναι για παικτη με πασα,με καθετη , με την δυνατοτητα να σκοραρει και οπως σωστα ειχε πει ο κωστας,να τον βλεπει ο αντιπαλος να κατουριεται πανω του. Δεν ειναι θεση αυτη για παικτη με κυριο προσον το φιλοτιμο. Στην αλλαγη του , μαθαμε οτι ο Βαλβερδε δεν ηθελε να τον βγαλει εκεινη τη στιγμη αλλα λιγο αργοτερα , διοτι ο Πανιωνιος εκτελουσε φαουλ και ηθελε εναν παικτη να βγει μπροστα σε περιπτωση που κερδιζαμε τη μπαλα. Ποιος να το κανει αυτο ρε Ερνεστο ? Ο Φουστερ? Οκ,ολοι οι προπονητες εχουν τα κολληματα τους με παικτες οπως ολος ο κοσμος , αλλα μηπως εχεις υπερεκτιμησει τις δυνατοτητες του ?
consigliere (07-11-10), sabar77 (06-11-10), steliosb (06-11-10)
Τα πράγματα είναι απλά.Οι παίχτες που χρησιμοποιούντα σε αυτή τη θέση είναι Φούστερ και Νέμεθ.Αν πιστεύετε ότι πρέπει να παίζει βασικός ο Νέμεθ τότε πρέπει να αφήνει το Φούστερ στον πάγκο.Αλλά μην ξεχνάτε ότι και αυτή είναι μια θέση όπως όλες οι άλλες.Δεν μπορούν να υπολογίζονται 5 παίχτες γι'αυτήν και να λέμε όλοι πρέπει να πάρουν τη θέση του Φούστερ.
επιτηδες το εκανε για να την ξανακλεψει.
περα απο την πλακα, σημερα δεν ηταν πολυ καλος επρεπε να βγει νωριτερα. μπορουσε να εχει βγαλει 3-4 καλες καθετες πασες, τις οποιες σε αλλα ματς τις "ειχε", αλλα δεν του βγηκε το παιχνιδι.
περα απο αυτο, αν εχουμε ορεξη για μια χαλαρη κουβεντα και οχι για αφορισμους πιστευω οτι επειδη δεν επαιξε ο ιμπαγασα επεσε περισσοτερο βαρος πανω του για να φτιαξει παιχνιδι κατι που δεν το εχει. εκει γυρω στο 60' αρχισε και η γιουχα και διαλυσε. μπορουσε ο βαλβερδε να τον βγαλει νωριτερα για να τον "προστατεψει", αλλα επειδη ευτυχως για αυτον (και για εμας) δεν ξερει τι ντορος γινεται γυρω απο τον φουστερ, δεν φανταζοταν οτι με το ματς στο 2-0 θα υπηρχε γιουχα για 5 λαθη του φουστερ.
υ.γ. βεβαια μεχρι το 70' και ο ριερα μονο λαθη εκανε αλλα δεν πειραζει, αυτον τον εχουμε πληρωσει 10 εκατομμυρια οποτε δεν θα τον γιουχαρουμε.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (11-11-10), consigliere (07-11-10), nikos7 (06-11-10), panahs7 (07-11-10)
Δεν έπαιξε ένα παιχνίδι κ έφαγε γιούχα..Μπράβο μας...
Υ.Γ:Καλώς τον βάζει στην ενδεκάδα ο Βαλβέρδε...Κάτι ξέρει παραπάνω..Όλα τ άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση...
Κατα λαθος αντικατασταθηκε απ οτι διαβασα, αλλον ηθελε να βγαλει, τρεχα γυρευε δηλαδη
Το παιδι με τη καμια δε κανει για τη θεση που παιζει!!! Αμα οδηγος ειναι το φιλοτιμος ας κρατουσαμε τον Παντο, δε χρειαζοταν ο Τορο!!! Κι ο Πατσα, κι ο Ιερο φιλοτημοι ητανε, τι θα πει αυτο;;; Γτ ο Γκαλιτσιος ας πουμε δεν ειναι;; Αλλα παγκο τρωει κι αυτος
Μονο ο Φουστερ μενει μεσα και μας σπαει τα νευρα. Δε θυμαμαι προσφατα να παροπλιζουμε ετσι τα οπλα μας!!!! Να τρωει παγκο ο Νεμεθ, να χαραμιζεται δεξια ο Φετφα, για να παιζει ο Φουστερ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κι επισης... Εγω διαφωνω με τη γιουχα αλλα ο ιδιος ο Βαλ οφειλε να τον προστατευσει!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
MPLA MPLA MPLA MPLA MPLA MPLA MPLA
Ακούσατε εσείς καμμια γιούχα;Εγώ μέσα ήμουν και δεν πρόσεξα τίποτα![]()
oτι και να γινει,παντα ο ενας θα φταιει.το να φταιει ο κακομαθημενος και εν πολλοις αμυαλος,αμπαλος κοσμος του πυρινου,οχι γενικευμενα,αλλα σε αρκετο ποσοστο,δεν το σκεφτομαστε ,ουτε το θετουμε στην συζητηση,ποτε!
Εκανε λαθος ο τεταρτος, εμενα μου το ειπε φιλαρακι που το ακουσε στο ραδιο
απ οτι βλεπω το γραψε κ το ρεδ πλανετ
Ειναι καλος παικτης και βοηθαει ουσιαστικα στην λειτουργια της ομαδας.
Επισης πιστευω οτι ΔΕΝ τον εχει βαλει στο ματι ο κοσμος,στο βαθμο που ειχε τον Οσκαρ φερ'ειπειν,οποτε το παιδι μπορει να παιξει απερισπαστο.
Τελευταια φαινεται κουρασμενος παντως και δεν του βγαινει το παιχνιδι οπως θελει,αλλα μπορει να αποδωσει στη θεση του Γιαννακη Παπαδοπουλου πχ σαν δευτερος αμυντικος χαφ.
Εχει καλη πασα,τρεχει παρα πολυ και βλεπει γηπεδο.
Ο Ερνεστο θα μπορουσε τωρα που λειπει ο Αριελ να τον βαλει διπλα στον Ουρταδο και να παιξει με Μιραλας-Παντελιτς μπροστα.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
consigliere (07-11-10)
E αφού το είπαν στο ρεντ πλάνετ..!
Haris1984 (06-11-10)
αφου το πε το φιλαρακι που το ακουσε στο ραδιο και αφου το πε και ο ερυθροσβερκος κατασκοπος εγω δεν εχω παρα να υποβαλλω τα σεβη μου.βεβαια η αληθεια ειναι αλλη,πως απλα θα εκανε την αλλαγη λιγο πιο μετα,αλλα την επιταχυνε το φαουλ,αλλα δεν πειραζει.το ασπρο μαυρο,οπως πολλες φορες.
Δηλαδή έστω και κατά τύχη έπαιξαν μαζί Μιραλάς-Πάντελιτς![]()
Νομιζω οτι ο Ερνεστο θα το δοκιμαζε ουτως η αλλως σημερα.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Ονομα και πραμα τελικα αυτος...εχει κουρασει πολυ...προτιμω οσκαρ παρα φουστερ...ελεος...απο μπελουτσι και δεν ξερω εγω ποιον κοιταξτε σε τι επιπεδο πεσαμε...
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Faithful (07-11-10)
Bookmarks