ο χειροτερος για μενα σημερα αλλα οχι οτι φταιει και παρα πολυ για την ηττα
Ψιλοοανυπαρκτος σημερα,επρεπε να βγει λιγο νωριτερα
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ο χειροτερος για μενα σημερα αλλα οχι οτι φταιει και παρα πολυ για την ηττα
βλέποντας και τον σημερινό Ντουντού, θα αλλάξω γνώμη και θα συμμεριστώ την επιθυμία του φίλου μου του Πάνου (Ζουπαν) που θέλει να δει τον Φουστέρ (Φουζέρ για τους διανοούμενους) στο κέντρο ως 8αρι.
σήμερα λίγα πράγματα από τον Ισπανό...γενικά οι Ισπανοί σήμερα δεν τράβηξαν...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (31-10-10)
Σαν 8αρι (δεν θα έλεγα οχι να τον δω) νομίζω οτι θα έιναι σαν να βλέπουμε σε καθρέφτη τον Ντουντου. Ο Φουστέρ έχει καλή κοντινή πάσα αλλα δεν έχει μακρινή μπαλιά. Αντιθέτως ο Ιμπαγάσα εχει. Νομίζω οτι γιαυτό τους βάζει με αυτη την διατάξη.
Απο οσα ειδα μεχρι σημερα ειναι καλος παιχτης, απλα του λειπουν αρκετα επιθετικα χαρισματα για τη θεση που παιζει. Νομιζω ειναι καιρος ο Βαλβερδε να δοκιμασει και αλλους παιχτες στη θεση πισω απο τον φορ, αλλωστε εχει Μιραλας, Ιμπαγασα και Φετφα. Ο Φουστερ θα μπορουσε να δοκιμαστει και ως 8αρι.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
consigliere (01-11-10)
Και ως 8ρι και ως παγκίτης. Έλεος, δε θα έρθει και η συντέλεια του κόσμου αν δεν αγωνιστεί μια φορά ο Φουστέρ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
iakov7 (31-10-10)
ρε διωξαμε των οριτζιναλ(ντομι)και πηραμε την ασπρη εκδοση του αχρωμου αοσμου.. ειμαι καλως γιατι προπαθω παιχτη..πρωσωπικοτητα.. 0..ξερετε ποσοι τετειοι υπαρχουν στην ελλαδα..μιλιουνα..
Όταν κλώτσησε αέρα μέσα στην περιοχή θυμήθηκα τον "μακαρίτη" τον Παλτουδέα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Δεν θα ξεκουραστείς ποτέ. ΠΟΤΕ. Αυτό να το ξέρεις.
... there's no such thing as "too much"...
Με καμια - δυο αλλαγες προβλημα ρυθμου δεν υφισταται ποτε , εφοσον ο αντικαταστατης ειναι καλος παικτης . Στο κατω κατω , δεν βγαινει και ο Μεσι
άσε μας ρε (π)φουστερ που με το ζόρι πάει ο βαλβέρδε να σε κάνει παίκτη αφού ΔΕΝ είσαι.Άμαν πια με τις εμμονές δόξα το θεό που σε άλλαξε τουλάχιστον σήμερα.Δεν κάνει για την θέση που αγωνίζεται τέλος
Για τα θηρια σημερα.Μολις επαιρνε την μπαλα,την εχανε αμεσως.
chainsaw (06-11-10)
Γαμησε τα και σημερα..αλλα μην αγχωνεσαι απ την 11αδα δε βγαινεις!!!
Για τη θεση εχουμε, Μιραλας, Φετφα, Νεμεθ κι εμεις βαζουμε Φουστερ...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν θέλουμε να πούμε ότι ο Φούστερ πρέπει να μην παίζει,πρέπει να λέμε να μπει ο Νέμεθ.Που σήμερα έπαιξε καλά και είχε ασίστ νομίζω.Ποιός φετφατζίδης και ποιός Ιμπαγάσα;Αυτούς που υπολογίζονται γι'αυτή τη θέση να κοιτάμε.
Haris1984 (06-11-10)
Εντάξει, μπορεί να είναι ο νέος Όσκαρ, αλλά δεν χρειάζεται να του γαμήσουμε και αυτού την ψυχολογία όπως του Όσκαρ.
Αιώνια ολυμπιακή μίρλα...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
nikos7 (06-11-10)
Σαφώς και δεν είναι Όσκαρ.Αλλά αν θέλουν πολλοί να τον αντικαταστήσουν επειδή δεν πείθει με την απόδοσή του,γιατί δεν πάνε σε υπαρκτές λύσεις και πάνε σε ανύπαρκτες;
Ρε βαλτε μεσα Νενεθ με Τελη να γινει της ποπης
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
H χειρότερη του εμφάνιση. Σωστά αντικαταστάθηκε.
Bookmarks