Εκτος απο την καλη εμφανιση , βαζει τα ποδια στη φωτια λες και ειναι αμ.χαφ.
Εγώ αν ήμουν στη θέση του Τεχεδόρ, θα τον πέταγα στα άκρα τον ΔαΦουΤο(που λέει κι ο Πρόεδρας).
Εκτος απο την καλη εμφανιση , βαζει τα ποδια στη φωτια λες και ειναι αμ.χαφ.
Μου φαίνεται θα μας κάνει να φαινόμαστε ''κωλοτούμπες'' αυτός...![]()
Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...
τι χαλια παικτης!πφφφφ.ατιμε Βασκε,παλι μιζα μας φορτωσες.
Πολύ καλός παίκτης, αλλά βίσμα...![]()
Θα το γραψω αλλα μονο μια φορα. Ειναι η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ του κοσμου του Ολυμπιακου, που η αποδοση του ειναι επιεικως τραγικη σε καποια πραγματα, να κοψουμε τις εμμεσες μπηχτες. Χαρη καταλαβες δε χρειαζονται αλλα νομίζω. Γιατι το να παω εγω εκει που αποθεωνεις τον Παντελιτς και να γραψω τη γνωμη μου με αιχμη για σενα ή οποιονδήποτε αλλον καθε αλλο παρα "κουβεντα" ειναι. Εμεις οι δυο μπορει να καταλαβαινομαστε αλλα καλο ειναι να λειπουν οι μπηχτες. Και αυτο παει ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (25-09-10)
Κι εγώ μπηχτή πέταξα αφεντικό...![]()
Δε σε προλαβα Πανο. Δε σας τη λεω να το καταλαβετε. Ουτε να το παιξω υπερανω παω, εχω κανει κι εγω τα ιδια. Ομως γιατι να υπαρχει τοσο φαρμακι σαν αυτο που βλεπω ξεκαθαρα;
γιατι μου βγηκε αυθορμητα προεδρε,κοντρα στο ανηλεες και αναιτολογητο ξεσκισμα που παρατηρηθηκε τον τελευταιο καιρο.σορρυ,αλλα ηταν παντελως ειλικρινες και αυθορμητο.
Μωρε ενταξει σε πολλους θα βγει αλλα ας κρινουμε απλα τον παικτη. Οχι τους υπολοιπους γάβρους.
Εγώ ποτέ δεν πέταξα φαρμάκι. Πάντα χιουμοριστικά θα "εκνευριστώ" αλλά πρέπει να καταλάβεις κι εσύ ότι η ίδια άσχημη εικόνα
είναι και η αντίθετη πλευρά. Δηλαδή στα πρώτα 2-3 ματς, όλο το παλτό ο Φουστέρ και το βύσμα του Βαλβέρδε ακούγαμε. Μέχρι
κι ότι ο Όσκαρ ήταν το αγαπημένο του παιδί έγραψε κάποιος! Ε ΕΛΕΟΣ! Φτάνει πια αυτή η χαζομάρα! Μιλάμε για παίκτες του Ολυ-
μπιακού λες και είναι του βάζελου! Και οι μπηχτές -τουλάχιστον από την μεριά μου- είναι απαραίτητες στο να προκαλέσω μερικές
κωλοτούμπες που δεν θα έρθουν από μόνες τους δυστυχώς. Εγώ όταν τα έχωνα στον Μαρινάκη το καλοκαίρι, βγήκα και είπα πριν
λίγο καιρό ότι έλεγα μαλακίες και ήμουν επηρεασμένος από την περσυνή χρονιά συνεπώς περιμένω το ίδιο από όλους.
Haris1984 (25-09-10)
με το ιδιο σκεπτικο που αναφερε ο πανος,το ειπα κι εγω πιο πανω αυτο που ειπα.κακια δεν ειχε προς αλλους,ειρωνεια σιγουρα.και μεσω της ειρωνειας,αναγνωριση της αξιας του παικτη.
Αυτος ο παιχτης αν ειχε και καλα τελειωματα θα ητανε πολυ χρησιμο εργαλειο και σε θεση που ποναμε..Λιγο στην τελικη να βελτιωθει πρεπει..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
το θεμα ειναι να τον πουμε ο ενας στον αλλον. Δυστυχως αυτο ειναι το κυριο ζητουμενο, αυτο φαινεται.
Σημερα ηταν καλος και θα του πω μπραβο. Αν στο επομενο κανει μαλακιες θα τον κραξω, απλα πραγματα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αλλο ομως και να τον κραζουμε πριν καν αρχισει το ματς(για το προηγουμενο αναφερομαι),ετσι?τελος παντων.
οταν δε μου χει δωσει καλη εικονα στα προηγουμενα λογικο να μη τον θελω βασικο και στο επομενο.![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Συμφωνω με τη Μαργαριτα. Οποιος δεν παιζει τα ακουει, οποιος παιζει παιρνει τα μπραβο.
Faithful (25-09-10)
Αν και για να πω την αλήθεια αν ητανε να παιξω οπως κατεβαζει ο Βαλβερδε την ομαδα τον Δαφουτο θα εβαζα και στα προηγούμενα ματς.
Haris1984 (25-09-10)
Bookmarks