ηδη οι βαζελοφιλοι μου μου κανουν καζουρα προσφωνοντας τον πουστερ χαχααχα
καλως ηρθε.ο μοναδικος καθρεπτης ειναι το γηπεδο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ηδη οι βαζελοφιλοι μου μου κανουν καζουρα προσφωνοντας τον πουστερ χαχααχα
καλα ειναι γνωστο οτι οι βαζελοι εχουν τρομερο χιουμορ. μονο και μονο που ανεχονται τοσα χρονια το βυδρα το αποδεικνυει
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Nikolaos_Kokkinos (22-08-10)
καλη αρχη,μακαρι καλα να παιζει.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Στο βολο παντως το πεταξε το ασιστονι στον Μητρο με το καλημερα..
ο Τυπος δεν αστειευεται - αυτο βλεπω εγω... 0 χρονος προσαρμογης... μπραβο του.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
καλα το φιλικο δεν λεει κατι.θα δειξει στα επισημα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απο αυτο δεν περιμενουμε και πολλα οποτε δε με απασχολει ιδιαιτερα....Οι αλλοι, οι μεγαλοι με απασχολουνε και ειδικαο Ριερα...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αυτος δε χρειαζεται και ψαξιμο για ψευδώνυμο. Και ελεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Έχει καλά στοιχεία ως παίκτης.Ταχύς με καλή τεχνική κατάρτιση.Αυτά τα δυο φτάνουν για να κάνει πλάκα στην Ελλάδα.Πιστεύω πως είναι σημαντική προσθήκη και ας μην τον περιμένουν πολλοί.
ταχυς? αντε να δουμε γτ απο ταχυτητα δε το χαμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
απο τα καλα λογια που διαβαζω τον κοβω σε βελτιωμενη (και φθηνοτερη) εκδοση του Οσκαρ!
Ο ΒΑλβερδε φαινεται επανηλθε με βελτιωμενη συνταγη..Ειχε κοψει το αυγολεμονο με τον Οσκαρ![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αυτός ο Νέμεθ κι το προικώον ζήτημα είναι να βάλουν όλοι μαζί στην @@Λίγκα τα μισά γκόλ απ' όσα θα βάλει ο ΜΑΤ στην Premier.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Νατάτα Τοντορίντο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πήρε το νούμερο 19.
Welcome ρε
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Φουστερωσε τους στο γηπεδο..
Αντε να τελειωνουμε.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Βienvenido ....
.... και εσυ.
Δεν ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει οτι θα πας καλα ... πολυ καλα!
Ελπιζω να μην κανω λαθος.![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
αν το παλεψει λιγο θα γινει ο νεος οσκαρ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Όσκαρ είναι μοναδικός
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks